• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Canım aslında 14. Gün diyolar doğru olan, yarın 12 erken olabilir 😟
Sanirim doktorlar aşılama gününü saymıyor. Bana 12. Gün kan vereceksin dedi ve 2 mart dedi tarih olarak da. Aşılama gününü sayinca 13.gun diye hesap ediyordum ben de 😅 yarını da kazasız belasız atlatırsam cumartesi günü var ya da yok şeklinde direkt kan verip bakacağım. Beklemek de zormuş gerçekten

göğüs uçlarım ağrımaya başladı hassasiyet var bu belirti yeni oldu yarın sabah kan testi vericem sağlıklı bir yükseliş var mı ona bakıcam
Yarın kaçıncı gün olacak senin canım? Benim bütün belirtiler kayboldu. Regl ağrısı gibi bir şey de 2 gün önce birkaç saatliğine oldu geçti sonra. Sadece beyaz bir akıntı var her adet öncesi olan.

Sanirim doktorlar aşılama gününü saymıyor. Bana 12. Gün kan vereceksin dedi ve 2 mart dedi tarih olarak da. Aşılama gününü sayinca 13.gun diye hesap ediyordum ben de 😅 yarını da kazasız belasız atlatırsam cumartesi günü var ya da yok şeklinde direkt kan verip bakacağım. Beklemek de zormuş gerçekten
Cumartesi kan veriliyor mu canım

Seninkide abartıyormuş hhaha sen konuşma her zaman boşverr hamilelğini ne zaman diyeceksin
Şuan hiç kimseye demeyi düşünmüyoruz bakalım hatta bana kalsa ilk üç ay demem zaten herkesten uzakta farklı şehirde yaşıyoruz kimse anlamaz

Bende aynı tarihte verdim çıktı canım inşallah sizinde hamilelik haberinizi alırız sabırsızlıkla bekliyorum ♥️

Kızlar bişey soracağım adet tarihi yakın olup adet sancısına benzer ağrı yaşayanlar ağrılarınız anlık mı devamlı bir ağrı mı?

Kızlar bişey soracağım adet tarihi yakın olup adet sancısına benzer ağrı yaşayanlar ağrılarınız anlık mı devamlı bir ağrı mı?
Benim aşışama 8-9-10 günler devanlı ağrım oldu bugün daha iyi arar ara yine var bugün, daha çok odaksal oldu sağ taraftan. Adetime 4 gün var. Bu belirti mi bilmiyorum yorum yapamıyorum, sizin nasış

Benim yarın sonuç günüm ve adetim normal döngüsünde 1 gün gecikti benimde odaksal ve anlık diyebilirim gelen giden bir ağrı devamlı değil

Benim de anlık gidip gelen ağrılarım oldu. 2 gun önce oldum galiba diyecek kadar bir agrim oldu hatta dinlenince geçti sonra. Belim ağrıdı bir de çok. Ama benim normalde öncesinde çok agrim olmaz. Bir anda ağrır ve olurum.

Benimde öyledir ağrır devam eder ve olurum hatta uykumdan uyandırır devamlılığı hayır olsun ne diyeyim😅

Back