Aşılama süreci

Hamile oluyorsun ama bebek tutunamadan düşüyor adet kanıyla sonlanıyor
İnşaallah böyle bir şey olmaz. Dua edelim hep beraber birbirimize. Allah'ın izniyle çok güzel olucak her şey. Hayırlısıyla 9 ay karnında bir ömür dünyada olsun yavrucuğun ben senden daha heyecanlıyım yarın için ya

Hamile oluyorsun ama bebek tutunamadan düşüyor adet kanıyla sonlanıyor
İnşaallah böyle bir şey olmaz. Dua edelim hep beraber birbirimize. Allah'ın izniyle çok güzel olucak her şey. Hayırlısıyla 9 ay karnında bir ömür dünyada olsun yavrucuğun ben senden daha heyecanlıyım yarın için ya

O nasıl oluyor cnm
Hahaahah vajinandan vıcık vıcık sesler geliyo içeri de su dolu gibi. Kivrandim regl ağrısından resmen. Eşim uyanmış sese. Ayaklarımın altına sıcak su torbası koyduk. Ben böyle regl oluyorum canım. Ama ümidimi kaybetmiyorum. Bu ay olmasa bile diğer aylar olabilir sen ne durumdasin ağrın sızın var mı

Bendede sancı var regl gibi

Aminnnn canım inşallah ben dayanamadım tekrar kan da verdim testte yaptım

Ayyyy sonuç neeee Sabahtan beri aklımda sen varsın darlamamak için yazmıyorum ahahahah . Lütfen sonuçları buraya da anlat lütfennnnn hislerini anlat
Canım içimde büyük bir korku var diğer tüm duyguları bastırıyor tekrar idrar testi yapıyorum sanki çıkmayacak gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_0741.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 28
Canım dur bakalım ay bende hiç ihtimal vermiyordum inşallah şeninde ummadığın anda gelir bebeğin ama sen çok adet olcam diyorsun düşünmemeye çalış
Tamam canım. Oluruna bıraktım ben artık. Bu ay olmasa diğer ay olur üzülmek istemiyorum. Sıcak su torbam var en azından sıcacık ayaklarımı ısıttı hayat mucizelere gebe inşaallah olur bebeklerimiz

Bende. Bugün sabah uyandığımda oldu öncesinde olmadı reglime 6 gün var bilemedim
Canım işte benim de tam regle 6 gün kala basladu regl sancısı. Bugün 4 gün var ve şiddeti arttı. Şimdi iyiyim. Hep sabahları oluyor sonraki saatler geçiyor. Regl zamanı da hep böyle oluyor. Tüm regl belirtilerim var beyaz akıntım bile var. Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Ama şunu biliyorum ki Allah ol derse o şey oluverir. Bize imkansız olan şey Allah'a mümkün. Hamileyiz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…