• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Şuan yok canım ama bir kere öyle hissettim normalde de ağrım olmaz gittim baktım yok bir şey
Şuan yok canım ama bir kere öyle hissettim normalde de ağrım olmaz gittim baktım yok bir şey
Normalde sen ne zaman regl olacaktın canım. Yani regl olacağın günü biliuor musun. Ağrı kaç gün devam etti regl ağrısı gibi ağrı

Normalde sen ne zaman regl olacaktın canım. Yani regl olacağın günü biliuor musun. Ağrı kaç gün devam etti regl ağrısı gibi ağrı
4 gün var canım o ağrı uzun sürmedi anlık bir olacakmışım sanki kan geliyor gibi hissettim sonra geçti

Benim adet öncesinde vajinal gaz oluyodu. O da başladı bugün 😭
Ay bu bazen bendede oluyor ama vıcık vıcık değil normal gaz çıkarma sesi gibi ve ona engel olamıyorsun bende sadece bende var zannetmiştim bazen dışarda olacak diye çok korkuyorum nadir oluyor ama

Ay bu bazen bendede oluyor ama vıcık vıcık değil normal gaz çıkarma sesi gibi ve ona engel olamıyorsun bende sadece bende var zannetmiştim bazen dışarda olacak diye çok korkuyorum nadir oluyor ama
Bu aşılamadan sonra oldu mu canım peki. Yoksa regl öncesi mi oluyodu

Canım işte benim de tam regle 6 gün kala basladu regl sancısı. Bugün 4 gün var ve şiddeti arttı. Şimdi iyiyim. Hep sabahları oluyor sonraki saatler geçiyor. Regl zamanı da hep böyle oluyor. Tüm regl belirtilerim var beyaz akıntım bile var. Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Ama şunu biliyorum ki Allah ol derse o şey oluverir. Bize imkansız olan şey Allah'a mümkün. Hamileyiz Allah'ın izniyle
Amin amin ♥️🙏

Eklentiler

• IMG_0741.jpeg
    IMG_0741.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 23
Canm senin adet sancın ne kadar sürdü gün içinde
3 gündür her sabah çok sancı oluyo canım kivraniuorum resmen. Sonra sıcak su torbası yapinca hafifliyo. Hiç bitmiyor hep var ama hafifliyor gün içinde. Sabah ilk uyandığımda bir iki saat çok oluyo. Benim regl öncesi böyle olur zaten alışığım. Senin durumlar nasıl

Daha koyu düne göre
Canım buraya hatırladığın kadarıyla bir ayın nasıl geçti yazar mısın. Bizden sonra burayı okuyanlara umut olsun. Hem de biz bundan sonra aşılama yaparsak bilgimiz olsun. Gaz sancisi vs oldu mu . Gün gün hatırladığın kadar yaşadıklarını yazar mısın ♥️

3 gündür her sabah çok sancı oluyo canım kivraniuorum resmen. Sonra sıcak su torbası yapinca hafifliyo. Hiç bitmiyor hep var ama hafifliyor gün içinde. Sabah ilk uyandığımda bir iki saat çok oluyo. Benim regl öncesi böyle olur zaten alışığım. Senin durumlar nasıl
Bilmiyorum hiç ya sancımı kasık ağrısımı hiçç kestiremiyorum

Ona benzeyen sağ tarafta belime vuran bir ağrı bilmiyorum ☹️
Canım o iğnenin etkisiyle olan ağrı senin dediğin ♥️ regl ağrısı değil 🙂 çoğu kişide olmuş ben okudum. Bir rüya gördüm yine bak ahahahah . Bebekle ilgili. Psikolojim mahvoldu ahaahahah

Back