Devlete git orda yaptir canimEvet canım ben de onları yaptırdım ama olmadı son çare aşılama dediler ama orada çok pahalı olduğu için yaptıramıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası
- Konu Sahibi luaa s35
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Direk yaparlar mı acabaDevlete git orda yaptir canim
Once hsg ve sperm testlerini istiyorlar varsa gosterirsen ve oncesinde gordugun tedavileri anlatirsan yaparlarDirek yaparlar mı acaba
Çok teşekkür ederim evet ikisini de yaptırdım temiz çıktı yani iki tüplerde açık peki önerebileceğin doktor var mı acabaOnce hsg ve sperm testlerini istiyorlar varsa gosterirsen ve oncesinde gordugun tedavileri anlatirsan yaparlar
Evet canım ben de vermek istemiyorum zaten peki siz sonucu aldınız mı tedavide umarım güzel sonuçları almışsınızdırBence hiç özelde okadar para verme kanuni de çok iyi ilgileniolar
Hayır canim.hepsi negatif oldu..Tüp bebeğe başvurcamEvet canım ben de vermek istemiyorum zaten peki siz sonucu aldınız mı tedavide umarım güzel sonuçları almışsınızdır
İnşallah hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versinHayır canim.hepsi negatif oldu..Tüp bebeğe başvurcam
Ben istanbulda yasamiyorum canim arkadaslar yardimci olsun bu testleri yaptirdiysan isin cok kolay arkadasin dedigi gibi kucukcekmece ya da anadolu yakasindaysan zeynep kamile git sorununu anlat devlette asilama 3 kez ucretsiz yapiliyor dene haklarini kullan ins ilkinde tutar ben de gecen hafta yaptirdim sonucu bekliyorum su anÇok teşekkür ederim evet ikisini de yaptırdım temiz çıktı yani iki tüplerde açık peki önerebileceğin doktor var mı acaba
Hayirlisi olsun canim tup bebekte bence guzel sonuc alacaksin sperm ve yumurtalarin iyi olanlari seciliyor yaHayır canim.hepsi negatif oldu..Tüp bebeğe başvurcam
Amin canim hepimiz için hayırlısı olsun ❤Hayirlisi olsun canim tup bebekte bence guzel sonuc alacaksin sperm ve yumurtalarin iyi olanlari seciliyor ya
Amin insallah canim benimAmin canim hepimiz için hayırlısı olsun ❤
Benimde 13unde oldu asilamam daha test yapmadim yarin yapicam.Bende 15 nisanda aşılama yaptım bugün 10. Günüm dayanamayıp test yaptım negatif cıktı çok üzülüyorum 4 gün sonra kan verecem ama umudum bitti gibi. Benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Persembe gunu kan vericrm bendeBende 15 nisanda aşılama yaptım bugün 10. Günüm dayanamayıp test yaptım negatif cıktı çok üzülüyorum 4 gün sonra kan verecem ama umudum bitti gibi. Benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Inşallah hamilesinizBenimde 13unde oldu asilamam daha test yapmadim yarin yapicam.
Toparlamaya çalışıyorum inşallah dediginiz gibi olurKizlar idrar testinde cikmayabilir henuz erken kan testlerinizi yapana kadar morallerinizi bozmayin
Ben de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?Toparlamaya çalışıyorum inşallah dediginiz gibi olur
Evet var onlar hatta sırtım bile ağrımaya başladı sahur hazırlarken karnım sırtım o kadar ağrıdıki adet oldum sandım ağlayacaktım nerdeyseBen de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?
Sen nasıl hissediyorsun kendini canım Nasıl geçti sürecin biraz bahseder mısın vücutta değişiklik var mı test yaptım mı hiç meselaBen de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?