• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkür ederim evet ikisini de yaptırdım temiz çıktı yani iki tüplerde açık peki önerebileceğin doktor var mı acaba
Ben istanbulda yasamiyorum canim arkadaslar yardimci olsun bu testleri yaptirdiysan isin cok kolay arkadasin dedigi gibi kucukcekmece ya da anadolu yakasindaysan zeynep kamile git sorununu anlat devlette asilama 3 kez ucretsiz yapiliyor dene haklarini kullan ins ilkinde tutar ben de gecen hafta yaptirdim sonucu bekliyorum su an

Bende 15 nisanda aşılama yaptım bugün 10. Günüm dayanamayıp test yaptım negatif cıktı çok üzülüyorum 4 gün sonra kan verecem ama umudum bitti gibi. Benimle aynı durumda olan var mı merak ettim

Kizlar idrar testinde cikmayabilir henuz erken kan testlerinizi yapana kadar morallerinizi bozmayin

Ben de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?
Evet var onlar hatta sırtım bile ağrımaya başladı sahur hazırlarken karnım sırtım o kadar ağrıdıki adet oldum sandım ağlayacaktım nerdeyse

Ben de 15inde yaptirdim cnm asipamayi senin gibi 29unda kan testi yaptircam moralini bozma hic idrarda gec gorunur hemen cikmaz gogus hassasiyeti kasikta batma falan var mi?
Sen nasıl hissediyorsun kendini canım Nasıl geçti sürecin biraz bahseder mısın vücutta değişiklik var mı test yaptım mı hiç mesela

Back
X