Senin de ilk miydi canım sende mi testle öğrendinBenimde tahlil günümdu tutmadi malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de ilk miydi canım sende mi testle öğrendinBenimde tahlil günümdu tutmadi malesef
Benim 3.cu canim ve sondu..kan tahlili ile oğrendimSenin de ilk miydi canım sende mi testle öğrendin
Benimde 15. Günüm bendede adet belirtisi henüz yok ama kan tahlilim negatif.Aşılama sonrası 14. Gün testim negatif kızlar adet belirtim yok ama tutmadı sanırım ilk aşılamam
Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inşallahBenimde 15. Günüm bendede adet belirtisi henüz yok ama kan tahlilim negatif.
ilk aşılamam tutmadı.
Rabbim en kısa zamanda mucizemizi göndersin inşallahBenim 3.cu canim ve sondu..kan tahlili ile oğrendim
Amin inşallahRabbim en kısa zamanda mucizemizi göndersin inşallah
Amin canım İnşallahAllah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Anladım bende sordum da 300 lira daha hap kullanıyorum 5 gün sonra hastaneye gideceğimGonal f iğne kullandım 350 gibi bir fiyat ödedim çatlatma iğnesi otrivelle mi onun gibi bi isim di 45 TL ödedim canım
Naptın canım tuttu inşallahKızlar test yapmma birkaç gün kaldı. Bugün adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor
Merhaba toplam aşılama ne tür üye ücretleri oluyorMerhaba ovitrelle iğnesini 45 tl ye mi aldınız? Şaşirdim bu fiyata çünkü ben 230 tl ye aldim
Merhaba ben 900tl iğnelere vermiştimMerhaba toplam aşılama ne tür üye ücretleri oluyor
Sadece 900TL ödeme hepsini içinde yaniMerhaba ben 900tl iğnelere vermiştim
Sadece iğnelere ödedim aşilama ücretsizSadece 900TL ödeme hepsini içinde yani
Nerede yaptırdınız İstanbulSadece iğnelere ödedim aşilama ücretsiz
Küçükçekmece kanuni deNerede yaptırdınız İstanbul
Kusura bakmayın tekrar soruyorum gidip aşılama diye hemen yapıyorlar mı sadece 900 TL benim de yaptırmam gerekiyor ama Özel hastanede 4 milyar istiyorKüçükçekmece kanuni de
Sorun değil istediğini sorabilirsin canim infertilite den randevu aliosun sonra senden testler istiolar onlari yaptiriosun ona göre tedavi seçiolar ben hemen aşilama yaptirmadim 4 5 sefer klomen kullandim yumurta takibi yaptirlar olmadı..Kusura bakmayın tekrar soruyorum gidip aşılama diye hemen yapıyorlar mı sadece 900 TL benim de yaptırmam gerekiyor ama Özel hastanede 4 milyar istiyor
Bence hiç özelde okadar para verme kanuni de çok iyi ilgileniolarSorun değil istediğini sorabilirsin canim infertilite den randevu aliosun sonra senden testler istiolar onlari yaptiriosun ona göre tedavi seçiolar ben hemen aşilama yaptirmadim 4 5 sefer klomen kullandim yumurta takibi yaptirlar olmadı..
Evet canım ben de onları yaptırdım ama olmadı son çare aşılama dediler ama orada çok pahalı olduğu için yaptıramıyorumSorun değil istediğini sorabilirsin canim infertilite den randevu aliosun sonra senden testler istiolar onlari yaptiriosun ona göre tedavi seçiolar ben hemen aşilama yaptirmadim 4 5 sefer klomen kullandim yumurta takibi yaptirlar olmadı..