Aşılama Aşılama süreci öncesi ve sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ben 29 martta aşılama yaptırdım . İlk hcg sonucum 7.09 du iki gün arayla tekrarladık 62 ve sonra 100 oldu. Ama karnımda aşırı bir şişlik ve gaz sancım var bu normal mi acaba? Çok zorluyor beni

Kusura bakmayın tekrar soruyorum gidip aşılama diye hemen yapıyorlar mı sadece 900 TL benim de yaptırmam gerekiyor ama Özel hastanede 4 milyar istiyor 😔
Sorun değil istediğini sorabilirsin canim 😊infertilite den randevu aliosun sonra senden testler istiolar onlari yaptiriosun ona göre tedavi seçiolar ben hemen aşilama yaptirmadim 4 5 sefer klomen kullandim yumurta takibi yaptirlar olmadı..

Sorun değil istediğini sorabilirsin canim 😊infertilite den randevu aliosun sonra senden testler istiolar onlari yaptiriosun ona göre tedavi seçiolar ben hemen aşilama yaptirmadim 4 5 sefer klomen kullandim yumurta takibi yaptirlar olmadı..
Bence hiç özelde okadar para verme kanuni de çok iyi ilgileniolar

Evet canım ben de onları yaptırdım ama olmadı son çare aşılama dediler ama orada çok pahalı olduğu için yaptıramıyorum

X