Evet canım akşam tekrar edicemMerhaba test yaptırdınız mı
Hayır aşılamadan sonra 29 unu saymalısın bence. Bende 28 inde oldum bugün 10. Günümüz oluyor bizimEvet öyle oldum ama 30 çarşamda dan beri sayıyorum ben ilaç takviyesi o gün başladığı için
Peki sen bilirsin, göğüs ağrısı oluyor dokununca, akıntım var beyazİyi de ilacın etkisiyle yanlış sonuç elde edebiliriz diye düşünüyorum
Merhabalar aynı adet olacakmışım gibiydi kaşık ağrıları karın ağrısı oldu göğüslerde hassasiyet bugün 11. Günüm doktorum test istemişti şükürler olsun ki pozitifMerhaba aşılama süreciniz nasıl devam ediyor ağrınız var mı
Merhaba hanımlar. İlk aşılamamı pazartesi günü oldum heyecanla nasıl sonuçlanacağını bekliyorum. Aşılama öncesinde 2 sene önce çocuk sahibi olmaya karar vermiştik ama bir türlü nasip olmadı infertilite polikliğine başvurduk ve sürecimiz başlamış oldu .Hormon testleri yumurta incelemesi ve kan tahlili yapıldı. Ardından hsg çekildi. Ve inanın bana anestezi gerekmeden çektirdim o kadar da zor değil (sonuçta çocuk istiyoruz doğum bunlardan daha zor ), (tabi doktorunuz da önemli ) Hafif bir adet sancısı gibi kısa sürüyor. Hsg sonrası rahim ağzında polip olduğunu öğrendim . İlk duyduğumda beni çok üzmüştü çünkü daha önce adını dahi duymamıştım.Aslında korkulacak bir şey yoktu. Ameliyat oldum çok şükür iki gün içinde kendimi topladım (yani o kadar hafif bir şey endişelenmeyin :) .Ameliyat sonrası ilk adetimin 2.günü hastaneye gelmem söylendi. Hastaneye gittim aşılama için ilk ilaç tedavisine başlamış olduk . Yumurtlama zamanını öne çekmek için beş gün boyunca doktorumun verdiği ilacı kullandım. ilaç sonrası haftanın üç günü folikül takibi yapıldı. En son gittiğimde endometrium kalınlığı 9 a yumurta mm 23-22 ye ulaşmıştı . Doktorumun belirttiği gün ve saatte çatlatma iğnemi yaptım ve pazartesi günü de ilk aşılamamı oldum . Aşılama yöntemi basit bir olay ama süreci cidden yorucu. Çoğunda nasıl ilerliyor bu süreç bilmiyorum ama aşılama işlemi gerçekleştirildikten sonra bir takım kasık ağrıları gaz sancısı gibi bir ağrı ve mide bulantısı yaşadım. Zaten işleme alınmadan idrara sıkışık ve tok istiyorlar . Ve sanırım çok yemişiz ne var ne yok çıkardım (çok afedersiniz). Benimle birlikte o gün o işlemi yaptıran diğer arkadaşlarda bu kadar ağır olmadı 10-20 dk içerisinde kalkıp gittiler. 1 saat kadar uzandım. Ardından kendimi iyi hissedince çıkış yaptım . Şuan üçüncü günüm kasık ağrılarım hafifte olsa devam ediyor +göğüs de eklendi midem aşırı kazınıyor. İnşallah 14 gün sonra güzel haberle sonuçlanır . Bu süreç sizin için nasıl geçti siz neler yaşadınız? Öğrenmek isterim . Sizinle hikayemi paylaştım zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler
İlaçlara ne kadar ücret ödediniz bilgilendirir misiniz bende yarın gidecem yumurtlama takibi yapılacak da nasıl süreç olacak ?7. Günüm şuan. Beklentimi çok yüksek tutmuyorum üzülmeyeyim diye ama içim içimi yiyor
Gonal f iğne kullandım 350 gibi bir fiyat ödedim çatlatma iğnesi otrivelle mi onun gibi bi isim di 45 TL ödedim canımİlaçlara ne kadar ücret ödediniz bilgilendirir misiniz bende yarın gidecem yumurtlama takibi yapılacak da nasıl süreç olacak ?
Merhaba ovitrelle iğnesini 45 tl ye mi aldınız? Şaşirdim bu fiyata çünkü ben 230 tl ye aldimGonal f iğne kullandım 350 gibi bir fiyat ödedim çatlatma iğnesi otrivelle mi onun gibi bi isim di 45 TL ödedim canım
Kesinlikle eczane ve il ile ilgili bana da çok yüksek fiyat çıkartan eczaneler olmuştuMerhaba ovitrelle iğnesini 45 tl ye mi aldınız? Şaşirdim bu fiyata çünkü ben 230 tl ye aldim
Benimde tahlil günümdu tutmadi malesefAşılama sonrası 14. Gün testim negatif kızlar adet belirtim yok ama tutmadı sanırım ilk aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?