- 12 Kasım 2021
- 3.543
- 4.349
İnşallah aşılaman tutar canım.. dert etme şimdi dna yınhasarı falanAşılama öncesini yapılıyor bu test yoksa gebelikten bağımsız yaptırabilir muyuz bende çipli aşılama yaptırdım doktorum sağlıklı spermleri seçicez bu yöntemle demişti inş işe yarar
2 gün oluyo benimde aşılama yaptıralı alt karnımda aşırı ağrım var inş hayırlara vesile olur
sperm sayısı nasıl yumrutalıklar iyi miRahim ağzında birkaç polip olmasından dolayı
Evetsperm sayısı nasıl yumrutalıklar iyi mi
Benim de rahimde bir tane polibim vardı geçen ay aldırdım bu ay da aşılama yaptım. 9.gündeyim aşılama günü dahilRahim ağzında birkaç polip olmasından dolayı
İnşallahBEnde Çarşamba günü aşılama oldum ilk gün ağrı oldu sonra karın ağrısıyla devam etti bugün daha iyiyim inşaallah hayırlı sonuçlar alırız
Çok geçmiş olsun size de umarım güzel sonuçlar alır güzel haberler veriririz birbirimizeBenim de rahimde bir tane polibim vardı geçen ay aldırdım bu ay da aşılama yaptım. 9.gündeyim aşılama günü dahil
Merhaba aşılama süreci nasıl ilerliyorİnşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Merhaba aşılama süreciniz nasıl devam ediyor ağrınız var mı ?BEnde Çarşamba günü aşılama oldum ilk gün ağrı oldu sonra karın ağrısıyla devam etti bugün daha iyiyim inşaallah hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba , göğüs ağrım var çok hala senin nasıl durum?Merhaba aşılama süreci nasıl ilerliyor
Benimde göğüs ağrım + şişkinlik varMerhaba , göğüs ağrım var çok hala senin nasıl durum?
Bende de çok var ya akıntı geliyor bide inşallah gebeliğe yorabilirizBenimde göğüs ağrım + şişkinlik var
Merhaba test yaptırdınız mıBenim de rahimde bir tane polibim vardı geçen ay aldırdım bu ay da aşılama yaptım. 9.gündeyim aşılama günü dahil
7. Günüm şuan. Beklentimi çok yüksek tutmuyorum üzülmeyeyim diye ama içim içimi yiyor@NURBANU3535 kaçıncı gündesin kuzum nasıl gidiyo
Aynıyız bende 7. Gündeyim dün dayanamadım test yaptım tabi ilaçların etkisi var hala7. Günüm şuan. Beklentimi çok yüksek tutmuyorum üzülmeyeyim diye ama içim içimi yiyor
Bende hiç bir şey yok şuanAynıyız bende 7. Gündeyim dün dayanamadım test yaptım tabi ilaçların etkisi var halakarın ağrım ve şişkinliğim var çok
Aay ben ilk günden beri çok kötüyüm canım yaBende hiç bir şey yok şuan