- 16 Aralık 2020
- 3.904
- 7.833
-
- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
kan testi yaptırdınız mı? çizgi görünüyor çünküEki Görüntüle 2959381
13 kasımda çatlatma iğnemi oldum 15 kasımdadq aşılama bugün erken gebelik testi yapıym dedm ama çok çok silik gözüküyor sanki tamda emin olamadım benmi görmek istiyorum acaba
Canım ben de 22 kasımda oldum, sonucu bekliyorum. Bence şu an iğnenin etkisi olabilir bu çizgi bu kadar erken belli olacağını düşünmüyorumKızlar merhaba yine been geldimbildiğiniz üzere geçen ay asilamamdan negatif sonuç almıştım . Bu 3. Asilamam devlette de ard arda olan 2. Asilamam ilki özelde yapılmıştı bir yıl önce. Pcos hastasiyim adetlerim iki üç ayda bir oluyor. Yumurtam büyümüyor . Bu ay da aşılama oldum 22 Kasım da bugün 9.gunum kızlar üç gün bel ağrısı yaşadım çok fazla ve geçti dün akşam saat 10 da test yaptm silik çizgi çıktı bu sabah da ilk idrarım ile yaptım ve bir kaç gündür ilacın etkisi in geçmesi için bekliyorum sizlerde bakar mısınız bir önceki asilamam da sizlere yine resim atmıştım bu topige normalde bu günlerde geçen ay çok çok silik çıkmıştı . Sizce ilaç etkisi mıdır ? Üstteki dün akşam ki testim alttaki bugün sabah olan testim
Ya bilmiyorum bende kafam çok karıştı bir önceki aşılamam da bu dönemlerde etkisi kaybolmuştu iğnenin. İnşallah ikimizin ve bizim gibi bekleyen herkesin sonuçları pozitif olurCanım ben de 22 kasımda oldum, sonucu bekliyorum. Bence şu an iğnenin etkisi olabilir bu çizgi bu kadar erken belli olacağını düşünmüyorumama inşallah vardır tabiiki
Gittiniz mi test sonucu ne çıktı benimde 5. Günüm aşılamanın bende çok heyecanlıyımÇok stres yapıyorum doktor salı gunu teste gel demişti bende bir umut işte testler ile umut olmaya çalışıyorum
Bir saat önce kan verdim bekliyorum canım ara ara bel ağrım başladı adet Olcam diye çok korkuyorumGittiniz mi test sonucu ne çıktı benimde 5. Günüm aşılamanın bende çok heyecanlıyım
biz aynı gün olmuşuz. siz aşılama gününü de sayıyorsunuz herhalde değil mi? ben 10. gün diye sayıyorum bugünü çünküBir saat önce kan verdim bekliyorum canım ara ara bel ağrım başladı adet Olcam diye çok korkuyorum
Ne çıktı sonucunuzzBir saat önce kan verdim bekliyorum canım ara ara bel ağrım başladı adet Olcam diye çok korkuyorum
Sonucunuzu merakla bekliyorum. Bende Pazartesi verecem kan pazar günü acaba test alıp yaptırsam mı bide bana önereceğiniz test var mıBir saat önce kan verdim bekliyorum canım ara ara bel ağrım başladı adet Olcam diye çok korkuyorum
çatlatma iğnesi oldunuz mu? olduysanız o da pozitif ve gün geçtikçe silik çizgi çıkarıyorEki Görüntüle 2964178 Arkadaşlar bugün aşılamamın 9. Günü hafif silik çıktı 3 tane test verdim üçü de aynı çıktı ne olur bana yardımcı olun acaba var mıdır
Bence direk kandan öğreninSonucunuzu merakla bekliyorum. Bende Pazartesi verecem kan pazar günü acaba test alıp yaptırsam mı bide bana önereceğiniz test var mı
Rabbim hayıtlısını versin inşallah 3. Aşılamanız güldürür yüzünüzüKızlar merhaba dün aşılamamın 11.günü idi aşılama günümde dahil olarak saydım malesef yine negatif. Bu ay tekrar aşılama deneyecegiz devlette 3.aşılamam olacak daha sonra tüp bebek inş.
İnşallah hayırlısı olsun demekki var daha zamanıRabbim hayıtlısını versin inşallah 3. Aşılamanız güldürür yüzünüzü
Oldum 9. Gün idi pazar günü 10. Gün oluyor kaçıncı gün etkisi gidiyorçatlatma iğnesi oldunuz mu? olduysanız o da pozitif ve gün geçtikçe silik çizgi çıkarıyor