- Konu Sahibi Minikkuzuannesi00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan ver yarın iğne etkisi kalmamıştır inşallah bebişim seninledirBuda bugün ki erken gebelik testim yarın kan vericem hala iğnenin etkisi vardır diye çok korkuyorum 14. Gün bugün
14.günde iğne etkisi bu kadar olmaz bence güzel bi değerin çıkabilir kanda yarın hemen bi kan testi yaptır bence hayırlı olsun şimdiden
14 . Güne kadar iğne etkisi kalmaz canım kalsa bilr çok daha fazla silik olur seninki gayet net. İnşallah güzel haberi alırsın ve inşallah sağlıklıdırBuda bugün ki erken gebelik testim yarın kan vericem hala iğnenin etkisi vardır diye çok korkuyorum 14. Gün bugün
İnş öyledir korku hiç bitmiyor ki hep bir şüphe yarın kan testinden sonra tam inanıcam sanırım tam belli olsun yaşadığım belirtileride yazarım14 . Güne kadar iğne etkisi kalmaz canım kalsa bilr çok daha fazla silik olur seninki gayet net. İnşallah güzel haberi alırsın ve inşallah sağlıklıdır
Ahh o korkular. Pozitif çıkıyosun kese görüncek mi kese görünüyor bebek oluşacak mı bebek oluşuyor kalbi atacak mı kalbini dinliyosun acaba durdu mu birşey var mıdır. Yani bu sayede asla rahata eremiyosun. Tabi kendim için konuşayım çok rahat kafaya takmadan geçirende vardırİnş öyledir korku hiç bitmiyor ki hep bir şüphe yarın kan testinden sonra tam inanıcam sanırım tam belli olsun yaşadığım belirtileride yazarım
Aynn öle Sizin nezaman belli olacak inş güzel sonuçlar alırsınızAhh o korkular. Pozitif çıkıyosun kese görüncek mi kese görünüyor bebek oluşacak mı bebek oluşuyor kalbi atacak mı kalbini dinliyosun acaba durdu mu birşey var mıdır. Yani bu sayede asla rahata eremiyosun. Tabi kendim için konuşayım çok rahat kafaya takmadan geçirende vardır
Bugün adet günüm ama gelmedi idrar testi yaptım negatifti ağrım hala var aşılamanın da 12.günüİnsallaaahh pozitif görürsün canım inşallah
Bugün adet günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatifti keşke bi silik çizgi çıkıp heyecanlansaydımİnşallah güzel haber alırız. Bizimle de paylaşın inşallah. Bekliyoruz
Bugün adet günüm ama gelmedi idrar testi yaptım negatifti ağrım hala var aşılamanın da 12.günü
İnşallah yıprandığımızı hissediyorum bedenen yorgunuz bu süreçler çok zor Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın..Bazen idarara geç karışabiliyormuş inş gönlünüzce olur
Adet olmadıysanız bir kaç gün sonra tekrar deneyin. İnşallah pozitiftirBugün adet günüm adet olmadım idrar testi yaptım negatifti keşke bi silik çizgi çıkıp heyecanlansaydım
Konuyu açan benim canım güzel gidiyor çok şükür kalp atışını falan da duyduk 3 hafta sonra kontrol darısı sizeAynn öle Sizin nezaman belli olacak inş güzel sonuçlar alırsınız
14gun tekrar yap benceBugün adet günüm ama gelmedi idrar testi yaptım negatifti ağrım hala var aşılamanın da 12.günü
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim inş isteyen Herkese nasip olur
ay cok sevındım yaaa, darısı bızım basımıza :) bugunmu ogrendın canım kacıncı gunun bugunHamileyim inş isteyen Herkese nasip olur
15. Günüm bugün 12. Günden beri idrar testim pozitif çıkıyordu bende bugün kan verdim kesinleşti çok şüküray cok sevındım yaaa, darısı bızım basımıza :) bugunmu ogrendın canım kacıncı gunun bugun