• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün aşılamam yapıldı . Rahim filmi falam çekilmedi doktor direk geldi aşılamayı yaptı ama zorlandı serviks çok dar dedi hemşireye kanamam ve şiddetli ağrım oldu aşılamada ağladım. Aşılama öncesi yumurta durumuma bakmadı iğne kullanmıştım. Herşey olumsuz ama ne diyelim vardır herşeyde bir hayır beklemedeyim 23 eylülde belli olacak

Selam Aleyküm kızlar bende 15 aylık evliyim bebek istiyoruz Allah herkese nasip eylesin InşAllah bu heyecanı bizlerde yaşayalım :KK9: doktorumuz aşılama yapma yönünde teşhis koydu . Şu an adetinin 3. Günündeyim. 5. günümde klomen kullanmaya başlayıp yumurta takibine gidicem InşAllah bi terslik çıkmazsa şubatın 8i gibi aşılamam olucak bu yolda sizlerle sohbet edip paylaşımlarda bulunmak isterim dualarımızı eksik etmeyelim InşAllah birbirimizden
canım merhaba aşılama ile mi hamile kaldın

E Efulimm41 merhaba nasılsın? Gros anomali ne demek spermde biliyor musun? Senin bu konularda bilgili olduğunu bildiğim için soruyorum🙏🏼😊

Anladım canım peki sizin sorun neydi bizim hiç
Bir sorun yok sebepsiz infertilite diyorlar. 2 yıldır olmadı gitti çaresizlik ne zormuş.
Eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı canım çok düşük değildi değerleri ama nasip olmadı. O yollardan bende geçtim her ay adet vakti yeni bi umut acabalar belirti aramalar Allah yardımcınız olsun InşAllah hayırlı vakitte ecdadımızı nasip eylesin size ve isteyen herkese

Eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı canım çok düşük değildi değerleri ama nasip olmadı. O yollardan bende geçtim her ay adet vakti yeni bi umut acabalar belirti aramalar Allah yardımcınız olsun InşAllah hayırlı vakitte ecdadımızı nasip eylesin size ve isteyen herkese
İ
Ah canım aynılarını yaşıyorum dediğin gibi belirti aramalar her ay yıkılan umutlar ah ne zormuş insan başına gelmeden bilmezmiş.inşallah tez zamanda nasip etsin yüce Rabbim bizede isteyen herkesede.İnşallah sizde evladınızı sağlıkla kucağınıza alın. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Kızlar meraba konuya çok eskiden açmıştım malesef ilk aşılamam dı ve negatif oldu ama 3 ay sonra ikinci aşılamaya gidelim diye düşünürkem bir baktım hamileyim rabbimin mucizesi bize allah herkese nasip etsim

Maşallah ne mutlu size. Bizler için de dua edin. Evladınızı sağlıcakla alın InşAllah kucağınıza:anne::KK200: bu arada ne zaman test yaptınız belirtileriniz oldu mu acaba
çok geç gördüm mesajı kusura bakmayın:( 13. gunde sabah evde test yapmıştım çıkmıştı hemen kan testine gitmiştim ozaman öğrenmiştim hiç belirtim.yoktu sadece adet ağrılarım vardı

çok geç gördüm mesajı kusura bakmayın:KK43: 13. gunde sabah evde test yapmıştım çıkmıştı hemen kan testine gitmiştim ozaman öğrenmiştim hiç belirtim.yoktu sadece adet ağrılarım vardı
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Bende ilk aşılamamı 5 kasımda oldum. Aşılamadan sonra doktor ilişki verdi mi? Bir de aşılama yapıldığı gün mü tutmuş bebeğiniz doktor söyledi mi? Bize 2 gün sonra ilişki dedi ancak 3 gün sonra birlikte olduk. Bir de böyle günlü ilişki olunca sıkıntı yaşıyoruz :olamaz: Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inş ya valla çok zor bi süreç :dua:

Merhaba bende aşılama yaptırdım belirtileriniz nelerdi acaba
Canım benim öncelikle şunları söylemek istiyorum sana 2 kere aşılama oldum 2. De tuttu sakin pes etme .aynı sakin stres yapma hergun ki yaptığın isle uğraş buralarda gezme sakin hiç aklına bile getirme benim en çok belirtim anı kramplarim oluyodu kasıklarimda ama 13 14 gunlerde baslamisti sakin uzme kendi pes etme kimseyede soyleme sana stres yapcak kisilerden uzak dur 14 gun idrar tahlili yaptir .

:anneadayı: kizlar birde birsey soylemek istiyorum asilama yapildiktan sonra dinlenme odalarina aliyorlar 40 dakika benim hemşirem bana ben uzun bi şekilde yatınca ayaklarımı üst üste attı sprem dışarı atılmasın diye tavsiyem sizde ole yapın .

Canım benim öncelikle şunları söylemek istiyorum sana 2 kere aşılama oldum 2. De tuttu sakin pes etme .aynı sakin stres yapma hergun ki yaptığın isle uğraş buralarda gezme sakin hiç aklına bile getirme benim en çok belirtim anı kramplarim oluyodu kasıklarimda ama 13 14 gunlerde baslamisti sakin uzme kendi pes etme kimseyede soyleme sana stres yapcak kisilerden uzak dur 14 gun idrar tahlili yaptir .
İki günüm kaldı inşallah🙏

Back