Merhaba ben asiladan once hamile kalmisim ama doktor bunu kontrol etmeden asilama yapti ve tutmadi 4 tane kistim olustu ve dis gebelik gecirdim. Ilk defa bir bebegimin kalbi atti ama bebek tüple birlikte alindi. Artik anne olma sansim %50ye indi. Asilama yapilmasaydi muhtemelen o kistler olusmayacakti ve dıs gebelij olmayacakti. Hersey Allah' tan benim durumumu onemseyip olumsuz dusunmeyi lutfen. ( Asilamam Temmuz ayinin son gunu yapildi ve 13 agustosta kan tahlilinde bile hamileligim belli olmadi 15 agustosta doktor 4 tane kistimin oldugunu soyledi. 27 Agustosta 5 haftalik hamile oldugum anlasildi ama bebegin gelisimi zayifti ve kahverengi kanamam vardi. Sol tarafim tas gibi cok sertti. 4Eylulde dis gebelik gecirdigim anlasildi. Acil ameliyata aldikar. Ameliyatta ic kanama gecirdim tupum catladi. Ameliyata girerken bebegin kalp atisinin oldugunu ogrendim ve cok uzuldum. Gebelik kesesi gorunmeden once kan sula dirici igne kullandigim icin kanim cok siviydi ve ameliyatta ölüm riskim vardi. Ameliyat oncesi imza attirdilar sorumluluk kabul etmediler. Bir so raki gebelikte kan sulandirici igneyo gebelik kesesi goruldukten sonra kullanmam gerektigi yonunde gayet iyi tembihlediler. Hersey oyle hizli olduki ameliayata girerken yanimda kimse yoktu şok geçiriyodum. Ölmemek icin dua etmeye basladim. Doktor aldigim tüp sosis gibi sismis doktor hatasi yuzunden tupu kaybettik artik tek tuple hamile kalmaya calisin dedi ama pek umitli konusmadi bikac ay denedikten sonra olmazsa tup bebek yaptirin dedi. Benim kaybettigim 4. Bebegimdi bu.)