Benimde yarın 8.günüm aşılama da ilk 3 gün aşırı sancı çektim sonra hafifledi. Pazar günü erken gebelik testi deniycem tuttuysa babalar gününde eşime söylüycem bakalım inşallah tutmuştur sizin ki deMrb kızlar 2 yıllık evliyim çocuk sahibi olmak için mücadele veriyorum eşimin hiç bir problemim yok benim cikolata kistim vardı aldırdım ama ne yazık ki yine oluştudaha sonra doktorum bana yumurta rezerve testi yaptı 1.21 çıktı ve doktorum aşılama deneyelim olmaz sa tüp bebek dedi gonal f kullandım 2 kutu ve 1 hafta önce aşılama yapıldı şuan 7 günüm hafif bel ağrısı ve hafif hafif ara ara kasıklarımda anormal bi sızı gibi batma hissi hafif bir ağrı kısa kısa süren sizce tuttu mu fikrinizi istiyorum ve korkuyorum olmucak diye
Merhaba benim bugün 9.günüm bacaklarım da kasıklarımda sırtımda ağrı var sizde nasıl acaba durmlrBenimde yarın 8.günüm aşılama da ilk 3 gün aşırı sancı çektim sonra hafifledi. Pazar günü erken gebelik testi deniycem tuttuysa babalar gününde eşime söylüycem bakalım inşallah tutmuştur sizin ki de
Ben ilk 3 gün çok kıvrandım sonra hafifledi bugün de sağ kasığımda bir zonklama var gelip gidiyor ara araMerhaba benim bugün 9.günüm bacaklarım da kasıklarımda sırtımda ağrı var sizde nasıl acaba durmlr
Hayırlı sı inşallahBen ilk 3 gün çok kıvrandım sonra hafifledi bugün de sağ kasığımda bir zonklama var gelip gidiyor ara ara
Amin inşallah. Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzHayırlı sı inşallahrabbim hayrlı sağlıklı sıhhatli evlat lar nasip etsin
Bugün aşılama nın 9. Günü overtile iğnesi nin 11.günüAmin inşallah. Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Yaptınız mı testBenimde yarın 8.günüm aşılama da ilk 3 gün aşırı sancı çektim sonra hafifledi. Pazar günü erken gebelik testi deniycem tuttuysa babalar gününde eşime söylüycem bakalım inşallah tutmuştur sizin ki de
Benimde aynı şekilde acaba yapsak cıkar mıYok sabah aşılama günü ile tam 11. Gün oluyor ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
Malesef benim ki negatif belki erkendir daha ama geceden beri geçmeyen bir bel ağrısı başladı :/Benimde aynı şekilde acaba yapsak cıkar mı
Daha etken işte kuzu bn yapmadım oyüzden. Bekle 2 gün snra bidaha yapMalesef benim ki negatif belki erkendir daha ama geceden beri geçmeyen bir bel ağrısı başladı :/
İnşallah hayırlı haberler bekliyozBugün aşılama nın 9. Günü overtile iğnesi nin 11.günü
İki gün sonra Cumartesi sabh bir test yapmayı düşünüyorum..
Benimde bugun 9 gun asilamanin notmalde kac günde belli olur gebelikİnşallah hayırlı haberler bekliyoz
Bugün aşılamann 17 günü 3 günde reglim geciyor pazartesi kan testi vereceğim kasklarmda ağrıyor hafif ama göğsmde çok ağrı var adetm hiç gecmzdi normalde 13. Gün test yaptm negatif çıktı ama kan testi yapmadm daha 2 gün daha bekleyip öyle yapacağımİnşallah hayırlı haberler bekliyoz
Test yaptinmi canim sonuc neBugün aşılama nın 9. Günü overtile iğnesi nin 11.günü
İki gün sonra Cumartesi sabh bir test yapmayı düşünüyorum..
Yarın kan testi vereceğim efendim daha regl olmadım kasklarm göğüslerim ağrıyor ama aşılamanın 20 günü olduTest yaptinmi canim sonuc ne
Ben yaptim negatifYarın kan testi vereceğim efendim daha regl olmadım kasklarm göğüslerim ağrıyor ama aşılamanın 20 günü oldu