- 5 Şubat 2022
- 97
- 36
- 18
- 32
Ben bugün kan tahlili yaptm yarn sonucu cıkackmş hayırlısı inşallah hepimiz içinBen yaptim negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün kan tahlili yaptm yarn sonucu cıkackmş hayırlısı inşallah hepimiz içinBen yaptim negatif
Hayırlısı inşallahBen bugün kan tahlili yaptm yarn sonucu cıkackmş hayırlısı inşallah hepimiz için
Ben yaptim negat
Merhaba efendim testm çıktı pozitif çıktı çok şükür deprem baya yüksek çıktı hamileyim rabbim sizede nasip etsin inşallahBen yaptim negatif
Ay cok sevindim adiniza Allah'ım tamamina erdirsin inşallah sağ Salim kucagina almayi nasip etsin inşallahMerhaba efendim testm çıktı pozitif çıktı çok şükür deprem baya yüksek çıktı hamileyim rabbim sizede nasip etsin inşallah
Amin inşallah rabbim hayırlı sı ile herkese nasip etsin inşallahAy cok sevindim adiniza Allah'ım tamamina erdirsin inşallah sağ Salim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün öğrendinAmin inşallah rabbim hayırlı sı ile herkese nasip etsin inşallah
Sağolun efendim rabbim herkese nasip etsin inşallah aşılamanın 21. Günü öğrendim kan testi ileHayırlı olsun canım kaçıncı gün öğrendin
Daha öncesinde test yaptırdınız mi peki benimde 16.günüm 10.gün kan testi negatif çıktı şu an da kaset test negatif çıkıyor ama adet olamadim hala ve belirti de yok normalde adet belirtim başlardı oda yok geç döllenme mi olmuş sizinki acaba çünkü geç çıkmışSağolun efendim rabbim herkese nasip etsin inşallah aşılamanın 21. Günü öğrendim kan testi ile
Ben idrar testi yapmşym 13. Günü çıkmadı kan testi bide kendim gec yaptm yani kan değerim şuan 6.haftaya girdm kan değerim normal olması gerektiği gibiDaha öncesinde test yaptırdınız mi peki benimde 16.günüm 10.gün kan testi negatif çıktı şu an da kaset test negatif çıkıyor ama adet olamadim hala ve belirti de yok normalde adet belirtim başlardı oda yok geç döllenme mi olmuş sizinki acaba çünkü geç çıkmış
Son durum nedir acaba?Daha öncesinde test yaptırdınız mi peki benimde 16.günüm 10.gün kan testi negatif çıktı şu an da kaset test negatif çıkıyor ama adet olamadim hala ve belirti de yok normalde adet belirtim başlardı oda yok geç döllenme mi olmuş sizinki acaba çünkü geç çıkmış
19 gün sonra regl oldum 30 gündür de ara ara kanama oluyor ve sürekli lekelenme var pişman oldum yaptirdigima da tüp bebek yaptiricam kışın hayırlısıSon durum nedir acaba?