Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha öncesinde test yaptırdınız mi peki benimde 16.günüm 10.gün kan testi negatif çıktı şu an da kaset test negatif çıkıyor ama adet olamadim hala ve belirti de yok normalde adet belirtim başlardı oda yok geç döllenme mi olmuş sizinki acaba çünkü geç çıkmış
Daha öncesinde test yaptırdınız mi peki benimde 16.günüm 10.gün kan testi negatif çıktı şu an da kaset test negatif çıkıyor ama adet olamadim hala ve belirti de yok normalde adet belirtim başlardı oda yok geç döllenme mi olmuş sizinki acaba çünkü geç çıkmış
Ben idrar testi yapmşym 13. Günü çıkmadı kan testi bide kendim gec yaptm yani kan değerim şuan 6.haftaya girdm kan değerim normal olması gerektiği gibi