• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası belirtiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
33
Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .

Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .
daha yeni yerlesiyordur varsa da :) belirti hornonal bisey. Ve kisisel. İllaa belirti aranmaz. Var olan belirti de adet gecene kadar adet belirtisi. Sonrasinda hamilelik belirtisi yoksa arada bi fark yok:) ayrim yapilamaz. Akinti bile adet oncesi artabilir. 3 4 gun sonra kanda belli olur,:) rabbim hayirlisini versin🤗

İlla yerleşme kanaması lekelenmesi olur mu bende yok çünkü
Merhaba bende 28 mayıs da aşılama yaptırdım umarım güzel haberler alırız Umutla bekliyorum çok belirti aramamak lazım herkes de farklı
Kasıklar da kramp bende de var
Yerleşme kanama içinde şunu diyebilirim benim arkadaşlarımda olmadı sadece erkek çocuğu olan bir arkadaşım da regl gününe yakın pembe leke olmuştu

Merhaba bende 28 mayıs da aşılama yaptırdım umarım güzel haberler alırız Umutla bekliyorum çok belirti aramamak lazım herkes de farklı
Kasıklar da kramp bende de var
Yerleşme kanama içinde şunu diyebilirim benim arkadaşlarımda olmadı sadece erkek çocuğu olan bir arkadaşım da regl gününe yakın pembe leke olmuştu
Ay inş güzel haberler alırız valla günler geçmiyor . Bazen kesin diyorum bazen umudum yok . Çevremdeki arkadaşlarımada sordum onlardada lekelenme olmamış aynı regli olucak gibi olmuş regl gecikmesinden anlamışlar

Ay inş güzel haberler alırız valla günler geçmiyor . Bazen kesin diyorum bazen umudum yok . Çevremdeki arkadaşlarımada sordum onlardada lekelenme olmamış aynı regli olucak gibi olmuş regl gecikmesinden anlamışlar
Bu arada lütfen sonucunu paylaş valla merak ediyorum. 👶👶❤️

Bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    188,8 KB · Görüntüleme: 342
Yok bende çok az belirti var zaten endişem o bende lekelenme kasık ağırları işte bulantı gibi şeyler yok .
Bel ağrım
Kasık krampı çok az
Halsizlik ( belki yatılı misafirim vardı ondan yorulmuşumdur )
Çok sık idrara çıkma
Ağzımda tuhaf yemek tatları
Olanlar bunlar artık psikolojik mi bilmiyorum
Sizde hangi belirtiler var

Yok bende çok az belirti var zaten endişem o bende lekelenme kasık ağırları işte bulantı gibi şeyler yok .
Bel ağrım
Kasık krampı çok az
Çok sık idrara çıkma
Kızımda hamilelikde yaşadığım bir belirti yoktu sadece aşırı yeme isteği vardır ki yiyordum🤦🏻 şimdi de aşırı şekilde yemek yiyorum ve sadece kasık da ağrılar oluyor. Bunu belirti sayamıyorum çünkü bazen regl öncesi kasılma ve yumurtalıklarda ağrı oluyordu
Size tavsiyem en azından bu hafta yorulmayın çok ayakda durmamak lazım

Bel ağrım
Kasık krampı çok az
Çok sık idrara çıkma
Merhaba nasılsınız test yaptınız mı

Back