• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası belirtiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
33
Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .

Test yaptırdınız mı
Her an öncak da tüm umutlar gidicek gibi değil mi inşallah yarın sonuc güzel çıkarda hepimize umut olur rabbim isteyen herkese versin inşallah ya 🤲🏻
Acile gittim o gün lekelenme olmuştu ama kahverengi veya kırmızı pembe değildi. İlk başta acaba tutunma mı ki dedim. Ama doktorlar alttan müdahale etti ve Rahim duvarı kalın olduğu için regli mi değil mi anlamadılar.. O yüzden baya Bi beklettiler beni.. Derken regli bu deyip gönderdiler ama hala ağrım geçmedi. Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor.. Bu arada kanıma falanda baktılar ve gebe de değilim.. Kızlar hayırlısı olsun hakkımızda ya.. Bu ağrılar neden oluyor diye sordum ve reglidendir diyorlar.. Daha önce olmamıştı böyle deyincede bişey demiyorlar...

Kızlar bende aşılama yaptırmıştım regl oldum adetim 7 gün sürerdi 6.güne kadar kanama olurdu 4.günde kesildi test yaptım az önce negatif karnım kasığım dün gece çok ağrıdı hala ağrı var böyle bişey yaşayan oldumu

Back