• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası belirtiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
33
Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .

Bugün beta kan verdim 2 çıktı doktorum erken dedi yükselme olabilirmiş ama erken gebelik testinde hayalet çizgi çıktı bakalım pazartesi tekrar vericem bu testler 2 gün arayla yapıldı

Eklentiler

• FB4C017C-9998-4A3B-8554-17B9EB6BCF89.jpeg
    FB4C017C-9998-4A3B-8554-17B9EB6BCF89.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 381
Ay çok sevindim 🥲
Ben de bugün beta verdim 2 çıktı doktorum erken dedi gebelik testi yaptım onda da hayalet çizgi çıktı ama benim umudum yok

İnşallah canım
İster istemez stres oldum 4.5 yıldır istiyorum bu defa aşılama dedik o da kısmet değilmiş

İsteyen herkese bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Bende 4 yıllık evliyim bi defa çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı şansımı aşılama da denemek istedim ilk aşılamamda tuttu şükürler olsun inşallah sende en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar 25 mayısta aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı batma vardı 13. ve 14. Günde kahverengi lekelenmem oldu 8 haziran yani 14. Gün sonucum belli olucaktı bhcg 3.79 cıktı doktorum biraz düşük ama bellide olmaz 4 gün sonra tekrardan test yaptır dedi yarın yaptırıcam ve çok korkuyorum reglimde 1gün geçti ilk aşılamam ve olursa ilk gebeliğim olucak. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı değeri ilkte düşük çıkıp sonradan yükselen

Merhaba arkadaşlar 25 mayısta aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı batma vardı 13. ve 14. Günde kahverengi lekelenmem oldu 8 haziran yani 14. Gün sonucum belli olucaktı bhcg 3.79 cıktı doktorum biraz düşük ama bellide olmaz 4 gün sonra tekrardan test yaptır dedi yarın yaptırıcam ve çok korkuyorum reglimde 1gün geçti ilk aşılamam ve olursa ilk gebeliğim olucak. bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı değeri ilkte düşük çıkıp sonradan yükselen
Merhaba sonuç belli oldu mu bugün bnm de 14. Gün ama lekelenmem yok betam 3 gün önce 2 çıktı idrar testim hayalet çizgi çıktı
Benim sonuçta salı belli olsun diye bekliyorum

Merhaba sonuç belli oldu mu bugün bnm de 14. Gün ama lekelenmem yok betam 3 gün önce 2 çıktı idrar testim hayalet çizgi çıktı
Benim sonuçta salı belli olsun diye bekliyorum
Ben hiç idar testi yapmadım tek çigi görmekten yoruldum artık. Malesef negatif canm betam 1.20 çıktı aşılama olalı 19 gün oldu bugunle 4 gündür regl yok hala ara ara lekelenme oluyo 1 hafta içinde adet olmassan tekrar test yaptır dedi doktorum ama benm ümidim kalmadı

Ben hiç idar testi yapmadım tek çigi görmekten yoruldum artık. Malesef negatif canm betam 1.20 çıktı aşılama olalı 19 gün oldu bugunle 4 gündür regl yok hala ara ara lekelenme oluyo 1 hafta içinde adet olmassan tekrar test yaptır dedi doktorum ama benm ümidim kalmadı
Sonuç ne canım adet oldun mu

Kızlar bende dün aşılama oldumda doktorum bugün akşamdan için ve gün aşırı ilişki olsun dedi ilişki olmasının aşılamaya zararı olurmu sizin doktorlarınız ilişki önerdi mi

Kızlar bende dün aşılama oldumda doktorum bugün akşamdan için ve gün aşırı ilişki olsun dedi ilişki olmasının aşılamaya zararı olurmu sizin doktorlarınız ilişki önerdi mi
Aksine yararı bile var. Ne kadar çok sperm o kadar yüksek hamilelik şansı. Doktor özel bir durum olmadığı sürece tüm çiftlere ilişkiyi öneriyor. Mutlaka değerlendirin bu günleri.

Back