Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim halen dinleniyorsun demi dis gebelik degil o sana bunlari kim soyluyor ya asilama yaptigin doktor mu degistir onu allah askina insanin moralini bozmaktan baska birsey yapmiyor dis gebelokte beta hgc sonucu cok yuksek cikiyor bunu bilmiyor mu aptal adam. Aklini bulandirma canim sana basindan beri soyledim o bebek sana simsii tutunacak evlat ozlemi cekmeyeceksiniz allahin izniyle
Aynen canim kac gundur bi yuzumuz gulmedi korkudan olecem hic olumlu konusmadi simdiye kadar ama icimden gelen sesi dinliyorum ins Allahin izniyle bisey olmayacak

kötü düşünme canımm hiçde stres yapıp üzülme gün aşırı kasık ağrım oluyo bende devamlı yatıyorum eşim dün işten biraz stresli geldi bende ona üzüldüm anında kasık sancım arttı o yüzden canım düşük tehlikesi olanların stresten üzüntüden uzak durması gerekiyo hiç üzülüp stres yapma iyi düşün her zaman iyi olsun p.tesiyede inşallah değerlerin kat kat artmış olur inşallah sağ sali kucağına alırsın meleğini
Sagol canim Allah razi olsun ins umdugumuz gibi olur nolur duani eksik etme ins pazarteside guzel sonucu aliriz sorunsuz bi sekilde vucudum suzgec gibi oldu delinmedik yer kalmadi kalca kol gobek kan kalmadi vucutta test yapmaktan ins bebisim tutunsunda saglikli bi sekilde bunafa raziyim

Sagol canim Allah razi olsun ins umdugumuz gibi olur nolur duani eksik etme ins pazarteside guzel sonucu aliriz sorunsuz bi sekilde vucudum suzgec gibi oldu delinmedik yer kalmadi kalca kol gobek kan kalmadi vucutta test yapmaktan ins bebisim tutunsunda saglikli bi sekilde bunafa raziyim
inşallah canım benim tüm dualarımda sizlerde varsınız..Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh..iyi düşün canım iyi olsunn..sende unutma beni canım dua et keseyi görebilelim kalp atışlarını duyabilelim Allahın izniyleee İNŞALLAH

aşılamadan sonraki değerlerin kaç canım

Olmayacak bisey yok canim rabbim ol dedikten sora ins tez vakitte olur bi an once hic beklemedigimiz an oldu bizimkide ins sonu gelir sag salim agrim var ya bugun rahmim asagi dogru bi agri oluyo yattigim yerde ins kotu bisey deyildir
Yok canim bebek yerlesme yappiyo

Olmayacak bisey yok canim rabbim ol dedikten sora ins tez vakitte olur bi an once hic beklemedigimiz an oldu bizimkide ins sonu gelir sag salim agrim var ya bugun rahmim asagi dogru bi agri oluyo yattigim yerde ins kotu bisey deyildir
Aynen canim allahim ol dedikten sonra bak sen bile o kadar kanamadan sonra bebek dustu sandin ne dedim o bebek tutunacak annesine. Sen su doktoru degis bugun ultrasyonda bakti mi sana

Canim cok sukur yukselmis elhamdulillah ins pazarteside gorunurse normal diyecek yine yukselnesi onemliymis bide dis gebelik filan varmi die bakmasi lazimmis ins kotu bisey cikmaz o zamanda cok sukur rabbime ins sende iyi sonuc alirdin canin
Canım Çok sevindim ee kaç çıktı peki test

inşallah canım benim tüm dualarımda sizlerde varsınız..Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh..iyi düşün canım iyi olsunn..sende unutma beni canım dua et keseyi görebilelim kalp atışlarını duyabilelim Allahın izniyleee İNŞALLAH
İns canim tum olmayanlara taddirsin ins olanlarinda saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasib etsin canim hep dua ediyorum hepinize ins canim hepsini goreceksin kalp atislarinida duyacaksin Allahin izniyle

Canım Çok sevindim ee kaç çıktı peki test
16 cikti ilk ikinci 27 ucuncu 92 cikti bugun ama dr pazartesi belli olur dedi korkuyom dis gebelik filan olabilir dedi pazartesi belli olacak ins Allahin izniyle bi sorun cikmaz ins

Aynen canim allahim ol dedikten sonra bak sen bile o kadar kanamadan sonra bebek dustu sandin ne dedim o bebek tutunacak annesine. Sen su doktoru degis bugun ultrasyonda bakti mi sana
Yok canim daha bakmadi pazartesi dedi belli olur dedi ins iyi cikar test sonucumuz da

16 cikti ilk ikinci 27 ucuncu 92 cikti bugun ama dr pazartesi belli olur dedi korkuyom dis gebelik filan olabilir dedi pazartesi belli olacak ins Allahin izniyle bi sorun cikmaz ins
inşallah canım benim çok iyi çıkmış bak belki geç döllenmiştir sen dua et canımm benim Allaha bırak hiç korkma

NASIL BELiRTi VERiR?

Ağrı, adet gecikmesini izleyen vaginal kanama en önemli işaretlerdir. Ağrının nedeni tüpün gerilmesidir. Daha sonra tüp yırtılıp, karın içine kanama olduğunda çok şiddetli ağrı ve bayılma ortaya çıkar. Amaç olayı bu boyuta gelmeden teşhis ve tedavi edebilmektir.

Muayene esnasında rahim yanında kitle saptanması da önemli bir bulgu olabilir. Ancak bu daha ilerlemiş hastalık tablosunda karşılaşılabilecek bir bulgudur.

NASIL TANI KONULUR?

Bugün dış gebelik tanısında kullanılan en önemli iki araç ultrasonografi ve kanda yapılan beta hCG düzeyi ölçümüdür. Bu sayede hastalık çok erken aşamada yakalanabilmektedir. Geçmişte anne açısından ölümcül bir hastalık olan dış gebelik bu sayede ölümcül bir hastalık olmaktan çıkmıştır. Tanıda şüphe olduğu durumlarda laparoskopi hem tanı hem de hastalığı tedavi edici olarak kullanılabilir.

Kanda yapılan gebelik testi, yani beta hCG düzeyi 1500 mIU/ml nin üzerinde olduğu halde , vaginal ultrasonografide rahim içinde gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik olasılığı yüksektir. Ayrıca ultrasonografide yumurtalık-tüp etrafında kitle saptanması, batın boşluğunda serbest sıvı-kan görülmesi tanıyı destekleyen bulgulardır. Normalde bu dönemde günaşırı bakılan beta hCG değerleri sağlıklı bir gebelikte 2 kat artar. Gebelik sağlıklı bir gebelik değilse veya dış gebelik söz konusuysa bu artış daha yavaş olur. Burada peş peşe yapılan beta hCG ölçümleri ile birlikte ultrasonografik değerlendirmelerle tanı büyük ölçüde doğru olarak konulabilir.

aşılamadan sonraki değerlerin kaç canım
Canim asilamanin 17 .gunu test yaptirdim kanamam oluyodu adet oldum sandim acile gittik test yapti 16 .52 cikti sabah doktoruma gittim 16.27 cikti cumartesiydi tekrar pazartesi yaptirdik 27.27 cikti bugun yaptirdik 92.67 cikti

inşallah canım benim çok iyi çıkmış bak belki geç döllenmiştir sen dua et canımm benim Allaha bırak hiç korkma
Evet canim rabbim ol dedikten sora olur ins oluruna biraktim artik ins iyi olur sonucumuz

Canim asilamanin 17 .gunu test yaptirdim kanamam oluyodu adet oldum sandim acile gittik test yapti 16 .52 cikti sabah doktoruma gittim 16.27 cikti cumartesiydi tekrar pazartesi yaptirdik 27.27 cikti bugun yaptirdik 92.67 cikti
canım senin değerlerin katlana katlana çıkmaya başlamış meleğin sana tutunmuş...adet olduğunu sandığın ilk günler biraz az çıkmış değerlerin o zamanda düşük tehliken oldduğu için ama şuanda normale dönmeye başlamış içini ferah tut hiç korkma geç döllennmede olabilir

canım senin değerlerin katlana katlana çıkmaya başlamış meleğin sana tutunmuş...adet olduğunu sandığın ilk günler biraz az çıkmış değerlerin o zamanda düşük tehliken oldduğu için ama şuanda normale dönmeye başlamış içini ferah tut hiç korkma geç döllennmede olabilir
Heralde canim ins iyi dileklerin icin cok tsk bendecrahatladim biraz senin gibi dusundum ins devamida gelir canim

Yok canim bebek yerlesme yappiyo
Canim babamin arkadasinin gelininin cocugu olmuyordu kizda cikolata kisti vardi ikidefa amaluyat oldu esindede sorun var demislerdi 4 yillik evlilerdi olmuyodu bi suru tedavi gordu olmadi iki ay once kizin kayinvalidesi annemi aramis ayse hamile demis cok sasirdik o kadar tedavi gorduler olmamisti sora kadin demis ahmediye die bi kuran kursu varmis oranin hocasi muska yapmis kiz diyer ay hamile kalmis kadina demis evel Allahin izniyle sorada olacak die inanin demis. hoca ayni zamanda ninemin kuran hocasiymis muska yapan kisi 110 yaslarinda bisey ama artik hali olmadigi icin elini ogluna vermis 50 yaslarinda hoca oglu yapiyomus muskayi icine deve tuyu ve igne koyuyormus bide dua heralde anneme dedim bende asilama yaptiracagim diyer aua dedim bana yaptir kargoyla gonderin dedim gecen ay gonderdiler bi hafta boyunca hoca demis kadin erkek aci eksi et yemesi yasak demis pehriz yapilmasi lazimmis yaptik bide hic boynundan indirmesin demis indirirsede besmeleyle indirip besmeleyle taksin demis yoksa kay bolur demis hic indirmedim banyoda dahi cok sukur Allahin izniylee oldu evel Allah bu muskanin cok faydasini gorduk hoca kuran kursunda hamile olunca bi kurban getirin kesilip kurtaki ogrencilere yedirilecek dedi zaten bizim bi olunca bide dogunca kurban sozumuz vardi ins tam oldugunu ogrenince kurbanimizi kesecegiz orada istersen annenler antepteyse yaptirip gondersinler sana karatasin alt tarafinda cergibozanlar varmis kuran kursunun ismi ahmediye canim solemek istedim belki sanada faydasi plur Allahin izniyle

X