Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim cok sukur yukselmis elhamdulillah ins pazarteside gorunurse normal diyecek yine yukselnesi onemliymis bide dis gebelik filan varmi die bakmasi lazimmis ins kotu bisey cikmaz o zamanda cok sukur rabbime ins sende iyi sonuc alirdin canin
Canim cok duygulandim bebegini allahim sana bagislamis insallah kucagina da alirsinnn cok mutlu oldum benim sag kasikta batmalar basladi arkadas ruyasinda beni gormus ikiz gebeydin diyo allahim yansitmistir insal o da yeni dogum yapti

Canim cok duygulandim bebegini allahim sana bagislamis insallah kucagina da alirsinnn cok mutlu oldum benim sag kasikta batmalar basladi arkadas ruyasinda beni gormus ikiz gebeydin diyo allahim yansitmistir insal o da yeni dogum yapti
İns canim hayirlisiyla saglikli sihatli eli kolu duzgun olsunda ins kotu bisey cikmaz pazartesiyi iple cekiyorum ins o gunde guzel haber aliriz canim ins ruyasi gercek cikar arkadasinin canim rabbim tez vakitte tum olmayanlarin kucagini doldursun ins ins batmalarin agrilarin bebesin habercisidir canim

İns canim hayirlisiyla saglikli sihatli eli kolu duzgun olsunda ins kotu bisey cikmaz pazartesiyi iple cekiyorum ins o gunde guzel haber aliriz canim ins ruyasi gercek cikar arkadasinin canim rabbim tez vakitte tum olmayanlarin kucagini doldursun ins ins batmalarin agrilarin bebesin habercisidir canim
Insallah canin o kadar cok istiyorum ki olmasini bazi tup bebek doktorlari sen anne olamazsin anne olmayi unut dediler ama ben inaniyorum olucam birgun olucam ebe nineye bile gittim koca kari ilaclari kullandim.

Canim cok sukur yukselmis elhamdulillah ins pazarteside gorunurse normal diyecek yine yukselnesi onemliymis bide dis gebelik filan varmi die bakmasi lazimmis ins kotu bisey cikmaz o zamanda cok sukur rabbime ins sende iyi sonuc alirdin canin
Allaha şükürler olsun canımm meleğini sana bağışlamış...Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm..senin adına çok sevindim inan canımm

Allaha şükürler olsun canımm meleğini sana bağışlamış...Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm..senin adına çok sevindim inan canımm
Canim bisey sormak istedim bugun asilamayi da sayarsam 4. Gunum ve yumurtam sag taraftaydi ve sag kasikta batmalar oluyo ozellikle oturunca felan sence bu nedir yumurta mi catliyor acaba yoksa gebelik olabilirmi bu kadar erken sonuc alabilir miyim

Canim halen dinleniyorsun demi dis gebelik degil o sana bunlari kim soyluyor ya asilama yaptigin doktor mu degistir onu allah askina insanin moralini bozmaktan baska birsey yapmiyor dis gebelokte beta hgc sonucu cok yuksek cikiyor bunu bilmiyor mu aptal adam. Aklini bulandirma canim sana basindan beri soyledim o bebek sana simsii tutunacak evlat ozlemi cekmeyeceksiniz allahin izniyle

Al cnm dis gebilik belirtisi

NASIL BELiRTi VERiR?

Ağrı, adet gecikmesini izleyen vaginal kanama en önemli işaretlerdir. Ağrının nedeni tüpün gerilmesidir. Daha sonra tüp yırtılıp, karın içine kanama olduğunda çok şiddetli ağrı ve bayılma ortaya çıkar. Amaç olayı bu boyuta gelmeden teşhis ve tedavi edebilmektir.

Muayene esnasında rahim yanında kitle saptanması da önemli bir bulgu olabilir. Ancak bu daha ilerlemiş hastalık tablosunda karşılaşılabilecek bir bulgudur.

NASIL TANI KONULUR?

Bugün dış gebelik tanısında kullanılan en önemli iki araç ultrasonografi ve kanda yapılan beta hCG düzeyi ölçümüdür. Bu sayede hastalık çok erken aşamada yakalanabilmektedir. Geçmişte anne açısından ölümcül bir hastalık olan dış gebelik bu sayede ölümcül bir hastalık olmaktan çıkmıştır. Tanıda şüphe olduğu durumlarda laparoskopi hem tanı hem de hastalığı tedavi edici olarak kullanılabilir.

Kanda yapılan gebelik testi, yani beta hCG düzeyi 1500 mIU/ml nin üzerinde olduğu halde , vaginal ultrasonografide rahim içinde gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik olasılığı yüksektir. Ayrıca ultrasonografide yumurtalık-tüp etrafında kitle saptanması, batın boşluğunda serbest sıvı-kan görülmesi tanıyı destekleyen bulgulardır. Normalde bu dönemde günaşırı bakılan beta hCG değerleri sağlıklı bir gebelikte 2 kat artar. Gebelik sağlıklı bir gebelik değilse veya dış gebelik söz konusuysa bu artış daha yavaş olur. Burada peş peşe yapılan beta hCG ölçümleri ile birlikte ultrasonografik değerlendirmelerle tanı büyük ölçüde doğru olarak konulabilir.

Canim bisey sormak istedim bugun asilamayi da sayarsam 4. Gunum ve yumurtam sag taraftaydi ve sag kasikta batmalar oluyo ozellikle oturunca felan sence bu nedir yumurta mi catliyor acaba yoksa gebelik olabilirmi bu kadar erken sonuc alabilir miyim
gebelik belirtileri olabilir canım ağrıları batmalarını gün gün takip et şişkinlik falan var mı

Yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle oluşan Beta HCG Değerleri:

Günler En Düşük Beta HCGEn Yüksek Beta HCG Ortalama Beta HCG
12.gün1711948
13.gün1714759
14.gün3322395
15.gün17429132
16.gün70758292
17.gün111514303
18.gün1351690464
19.gün32443101061
20.gün18532791287

Yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle oluşan Beta HCG Değerleri:

Günler En Düşük Beta HCGEn Yüksek Beta HCG Ortalama Beta HCG
12.gün1711948
13.gün1714759
14.gün3322395
15.gün17429132
16.gün70758292
17.gün111514303
18.gün1351690464
19.gün32443101061
20.gün18532791287
Cnm bi de unuttum sanki vucut isin iki uc derecee artti gibi esim de diyor vucudun sicak diye

Sagol canim cok tsk ama cok korkuyorum pazartesi belli olur dedi dr simdide sanki rahim baski yapar gibi agrim var yattigim halde korkmaya basladim yine ins kotu bisey cikmaz canim

Insallah canin o kadar cok istiyorum ki olmasini bazi tup bebek doktorlari sen anne olamazsin anne olmayi unut dediler ama ben inaniyorum olucam birgun olucam ebe nineye bile gittim koca kari ilaclari kullandim.
Olmayacak bisey yok canim rabbim ol dedikten sora ins tez vakitte olur bi an once hic beklemedigimiz an oldu bizimkide ins sonu gelir sag salim agrim var ya bugun rahmim asagi dogru bi agri oluyo yattigim yerde ins kotu bisey deyildir

Sagol canim cok tsk ama cok korkuyorum pazartesi belli olur dedi dr simdide sanki rahim baski yapar gibi agrim var yattigim halde korkmaya basladim yine ins kotu bisey cikmaz canim
kötü düşünme canımm hiçde stres yapıp üzülme gün aşırı kasık ağrım oluyo bende devamlı yatıyorum eşim dün işten biraz stresli geldi bende ona üzüldüm anında kasık sancım arttı o yüzden canım düşük tehlikesi olanların stresten üzüntüden uzak durması gerekiyo hiç üzülüp stres yapma iyi düşün her zaman iyi olsun p.tesiyede inşallah değerlerin kat kat artmış olur inşallah sağ sali kucağına alırsın meleğini

X