Cnm arkadasta oyyle oldu hatta bu topikte var idrar testinde silik cikmis ama dikkatli bakinca gorunuyomus . Git dedim gitmedi penbe akinti oldu leke geldi kanamasi gelince test yapti pozitif. Birgun sonra deger yukseldi biraz rahatladi ama dusuk tehlikesi var simdi ihmale gelmez bu islerpsikolojik mi bilmiyorum canım da haff bir sancı var eğer bugün olmazsam sabah yaptırayım dün sabah idrar tetsi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden birazda acele etmiyorum
Normal canim sanci bendede cok olmustu ilk asilamalarimda olmadi ama bunda cok olduAynen cnm ama beni sancim cok
Cok sukur iyiyim canim esim izin aldi o evde herseyi yapiyo o yuzden rahatim ayaga kalkinca kasigim agriyo biraz surekli yatiyorum sen nasil oldun sancin hafifledimiCanim nasilsin
Hafifledi biraz canim aniden agriyip geciyoCok sukur iyiyim canim esim izin aldi o evde herseyi yapiyo o yuzden rahatim ayaga kalkinca kasigim agriyo biraz surekli yatiyorum sen nasil oldun sancin hafifledimi
Cnm doktora nezaman gidiyorsunCok sukur iyiyim canim esim izin aldi o evde herseyi yapiyo o yuzden rahatim ayaga kalkinca kasigim agriyo biraz surekli yatiyorum sen nasil oldun sancin hafifledimi
Yarin ins artmistir deger cok korkuyorum herkezin degeri cok yuksek benim cok dusuk ins katlanmistir bu saatten sora zor olur basa donmek ins saglikli sprun yok der bu seferCnm doktora nezaman gidiyorsun
Kanaman durdu demi cnmYarin ins artmistir deger cok korkuyorum herkezin degeri cok yuksek benim cok dusuk ins katlanmistir bu saatten sora zor olur basa donmek ins saglikli sprun yok der bu sefer
Cok sukur durdu arada hafif akinti gibi leke geliyo kahve rengi ama dis gebelik ten korkuyorum ins kotu bisey cikmaz bir an once deger yukselirde keseyi goruruz ya cok stres oldum iyice yarin olsabi sonucu alsam inss yukselmisdirKanaman durdu demi cnm
Aaaa kuzucugum stres yapma iyi olacak bebek meraklanma. Kanama durmus bak.Cok sukur durdu arada hafif akinti gibi leke geliyo kahve rengi ama dis gebelik ten korkuyorum ins kotu bisey cikmaz bir an once deger yukselirde keseyi goruruz ya cok stres oldum iyice yarin olsabi sonucu alsam inss yukselmisdir
İns canim dua et nolur yarin test var ins yukselmis olur bu sefer guzel haberi alirizAaaa kuzucugum stres yapma iyi olacak bebek meraklanma. Kanama durmus bak.
Sen nasil oldun canim sancin gectimi birazAaaa kuzucugum stres yapma iyi olacak bebek meraklanma. Kanama durmus bak.
Cnm bisey dicem benim hem kasikta batma oldu hemde midem bulandi bugun sende oldu mu hiccanm Ben daha önce 3 kez kmyasal yaşadım oyüzden..evet yatıyorum arada bi kalkıyorum,
Sancim hecti cnm sanirsam gaz sancisi olustu bendeSen nasil oldun canim sancin gectimi biraz
canım bende bugün ikikez oldu sabah uyurken kasığımda bi sancıyla uyandım..öğleden sonrada yatarken oldu aynı batma...ama mide bulantısı değil de ağrısı oldu...Cnm bisey dicem benim hem kasikta batma oldu hemde midem bulandi bugun sende oldu mu hic
Ay ins tutmusturrrrcanım bende bugün ikikez oldu sabah uyurken kasığımda bi sancıyla uyandım..öğleden sonrada yatarken oldu aynı batma...ama mide bulantısı değil de ağrısı oldu...
Benimde normal agri gectikten sora surekli sislik gaz olmustu karnim surekli sis hisseferdim hic gecmemisti simdi biraz hafifledi sanki iyiye isaret yani ins seninde oyle olurSancim hecti cnm sanirsam gaz sancisi olustu bende
Canim bak iki gun sancim oldu oksurdugumde karnim agridi iki gun kalkmadim bugun hic birseyim yoktu. Aksama dogru kasikta hafif agri oldu ve aksan da midem bulandi benim de karnim sis evetBenimde normal agri gectikten sora surekli sislik gaz olmustu karnim surekli sis hisseferdim hic gecmemisti simdi biraz hafifledi sanki iyiye isaret yani ins seninde oyle olur
Mide bulantisi kullandigin ilaclardan. Olabilir canim ama sislik en erken gebelik belirtisi diye biliyorum bizzat yasadim hic gecmeyen bi sislik vardi karnimda hep derdim ben ne yesem sislik yapiyo haz okuyo diyodum megerse gebrlik olusmus haberim yokmus arkadasta oyle oldu ayni hamile kaldigi gunden itibaten hep oyle derdi oda onunda ilk nelirtisi gaz sislik olmustu ins seninde oyle olur cnmCanim bak iki gun sancim oldu oksurdugumde karnim agridi iki gun kalkmadim bugun hic birseyim yoktu. Aksama dogru kasikta hafif agri oldu ve aksan da midem bulandi benim de karnim sis evet
Ay insallah canimMide bulantisi kullandigin ilaclardan. Olabilir canim ama sislik en erken gebelik belirtisi diye biliyorum bizzat yasadim hic gecmeyen bi sislik vardi karnimda hep derdim ben ne yesem sislik yapiyo haz okuyo diyodum megerse gebrlik olusmus haberim yokmus arkadasta oyle oldu ayni hamile kaldigi gunden itibaten hep oyle derdi oda onunda ilk nelirtisi gaz sislik olmustu ins seninde oyle olur cnm
Canim cok sukur yukselmis elhamdulillah ins pazarteside gorunurse normal diyecek yine yukselnesi onemliymis bide dis gebelik filan varmi die bakmasi lazimmis ins kotu bisey cikmaz o zamanda cok sukur rabbime ins sende iyi sonuc alirdin caninAy insallah canim