Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok sancilaniyorum neden acaba hatta gozum karariyo
hayırlı olsun diyelim öncelikle canım..doktorun ağrılarının olacağını falan söylemedi mi..bütün gün yat istrhat et hiç bir işe elini sürme hap flan kesinlikle alma

Umut senden bisey isteyecegim daha dogrusu arastiriyorum simdi oturdugun yerde uzan ve dizlerini popona dogru cek bir kere nefes al ver ve nefesini tut sonra da gobegine isaret parmaginla bastir damar atiyor mu cvp bekliyorum
atıyor gibi canım ama emin olamadım göbeğim biraz varda benm :)

Birazdan asilama olacagim hem korku hem heyecan var ve idrara sikistim
canım bende fena sıkışmıştım abartmışım beklerken patlıcaktım artık hemen tuvalete koştum yarım saat yattıktan sonra ama kıvrandım sıkışkınlıktan ):)))) eşim baya güldü bana

canım bende bugün aşılama oldum benm doktrmda estrofem ve progestan verdi.. progestnı ftl gbi vajnaya uygla dedi... yani doktorun doğrsnu yapmş...

Onu doktor bana da dedi hatta ben artik patlayacaktim cok kolay oldu bak dedi yaparken hic hissetmedim taki ayaga kalkana kadar
aynen canım ya doktor banada öyle dediyaptığım en kolay aşılama oldu dedi. inşallah sonuçlarımızda güzel olurrrr

evet canım inşallah güzel sonucu da alırız...ama olmazsada ben yne denycem şansımı..
Olacak canim olacak tamammi gunluk iki bardak sut bir kase yogurt birt yumurta bir tatli kasigi pekmez haftanin iki gunu de balik yicez meleklerimiz tutunsun diye bol bol dinlenecegiz tamam mi canim olumsuz dusunmek yok vitamin almamiz lazim ve ilaclari hergun duzenli saatte kullanacaz her gun ayni saatte alinca etkisini daha cabuk gosteriyor.. emin ol tamam mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…