Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim progestan sabaam vajinadan kullaniyorum bide igne vermisti dr uc defa vurundum igne cok iyi
bana progestanı hap olarak verdi jel kullanıyorum canım zaten[/QUOTE]
Bende acile gittigimde vermislerdi hapi agizdan aliyodum doktorum vajinadan kullan dedi daha iyi etki yapiyo heralde boyle

bence tek canım 5+2deyiz çün

bir iki damla falan kan geldi bizde acile gittik ama doktorumuz kendisi yoktu acildeki bayan doktorumuzu aradı iğne ile progestan verdiler crinone jelde kullanıyorum zaten p.si değrime bakmak için tekrar çağırdı kanaman olursa gel dedi o demesede giderim ben zaten
Yooo zaten cogul gebelikse 5 haftada belli oluyo ve eger tek yumurta ikizi veya ucuzu ise 7 haftaa belli oluyo

Canim ya bugun de bel cukurumda agri olmaya basladi ve karnimin alt kisminda batma devam ediyo
Sorun deyil canim benimde agrim vardi hep ins tutunuyodur bebisin sana agrisi olmayanlar tutmuyo cocuk olunca agri cogaliyo canim

Sorun deyil canim benimde agrim vardi hep ins tutunuyodur bebisin sana agrisi olmayanlar tutmuyo cocuk olunca agri cogaliyo canim
Simmdi ilacin yan etkisini okudum da kasikda ve eklem yerinde agri mode bulantisi bas donmesi felan yaziyo ama bugun de uykuya egilim artti biraz surekli uyumak istiyorum sanki

10 tanesi de buyuk muydu buyuklerden bahsettim canim bu kadar coksa asilama olmamaliydi ki dunya da 9 bebek doguran var biliyorsun demi
yok canım doktorumuz zaten baştan söyledi pkolularda yumurta elde etmek kolay ilaçlardan dolayı ohssnin kaynaklanabileceğini falan anlatta tedaviye başlamadn önce bnları kabl ediyor musunuz dedi bzde kbul ettik

Simmdi ilacin yan etkisini okudum da kasikda ve eklem yerinde agri mode bulantisi bas donmesi felan yaziyo ama bugun de uykuya egilim artti biraz surekli uyumak istiyorum sanki
İlac kullanmadigim icin bisey diyemiyecem canim yan etkisi olabilir ilaclarin dedigin gibi

Bisey olmaz canim korkma kanaman devami yoksa o az bisey olabilr ilaclarini al yat kalkma sakin dr yarin git p.tesiyi bekleme
canım bugün gitsem doktora yine aynı şekilde doktorumuzun kendisi olmuyucak o yüzden yarın gideyim diyorum

Nasil oldun canim gittinmi doktora kanaman varmi daha
yok canım gitmedim dün gece pembemsi şekilde tuvalet kağıdına geldi bi kaç damla kasıklarım ağrıyo.yumurtalıklarım aşırı geliştiği için doktorum beni 3ay yatırcak öğrendiğim günden beri düm düz yatıyorm kasık ağrılarında olucak dedi bakalım inşallah kötü bişey yoktur Rabbim onları bize bağışlasın.dün gece kötü kötü rüyalar gördüm korkudan inşallah değerim yarına artmaya devam edr

Tamam canim korkma sen sanirim senin bebegin degil bebeklerin var canim ve rahim de oynarken kilcal damara denk gelmistir bir de normalde adet olsaydin ne zaman olacaktin
bilmiyoruz artık canım tek mi çift mi ücüz mü :)normalde adet olsam 21inde olmam gerekiyodu

yok canım gitmedim dün gece pembemsi şekilde tuvalet kağıdına geldi bi kaç damla kasıklarım ağrıyo.yumurtalıklarım aşırı geliştiği için doktorum beni 3ay yatırcak öğrendiğim günden beri düm düz yatıyorm kasık ağrılarında olucak dedi bakalım inşallah kötü bişey yoktur Rabbim onları bize bağışlasın.dün gece kötü kötü rüyalar gördüm korkudan inşallah değerim yarına artmaya devam edr
İns canim bisey olmaz az bisey lekeyle sikma canini brnim bi suru kanamam oldu cok sukur bisey olmadi ins keseleri goruruz canim o zaman rahatlardik ama benimde ilk pembe akinti oldu bi gun surdu ikinci gun aksam kanamam oldu dikkat et o yuzden cok ilaclarini aksatma ben hic ilac kullanmiyodum o zaman ondan kanama oldu heralde ilac olsaydi olmazdi yarin bende gidecegim dr ins iyi haberlerimizi aliriz canim zaten keseler gorunmesi lazim ins bi sorun olmazsa bende yatamiyim kotu ruyalar gormekten yarinida bi atlatsaydik Allahin izniyle sikintilarimiz giderdi

İns canim bisey olmaz az bisey lekeyle sikma canini brnim bi suru kanamam oldu cok sukur bisey olmadi ins keseleri goruruz canim o zaman rahatlardik ama benimde ilk pembe akinti oldu bi gun surdu ikinci gun aksam kanamam oldu dikkat et o yuzden cok ilaclarini aksatma ben hic ilac kullanmiyodum o zaman ondan kanama oldu heralde ilac olsaydi olmazdi yarin bende gidecegim dr ins iyi haberlerimizi aliriz canim zaten keseler gorunmesi lazim ins bi sorun olmazsa bende yatamiyim kotu ruyalar gormekten yarinida bi atlatsaydik Allahin izniyle sikintilarimiz giderdi
aynen canım bianda ne olduğunu bilemedim üzüntü stres merak hepsini aynı anda yaşıyorum kkorkuyorum duada buluyorum çareyi Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla geçiririz yarını keseleri falan görünce rahatlarız

canım bugün gitsem doktora yine aynı şekilde doktorumuzun kendisi olmuyucak o yüzden yarın gideyim diyorum
Agrin sizin yoksa kanamada yoksa gitme canim zaten igneni vurundunsa ilacta kullaniyosan zaten dr da bisey yapamaz baska dikkat et yeter ama acil bi durum olursada dr ara gelir mecbur ins bi sorun olmaz canim benimde karnimda agri var bugun kotu bisey olacak die korkuyorum ins keseyi goruruz yarinda kurtulurum bu korkulardan bi sevinemedik ins yarin seviniriz iyice

aynen canım bianda ne olduğunu bilemedim üzüntü stres merak hepsini aynı anda yaşıyorum kkorkuyorum duada buluyorum çareyi Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla geçiririz yarını keseleri falan görünce rahatlarız
İns canim birlikte seviniriz yarin ins

X