Aşılama serüvenim

Galiba iğnenin ilaçların etkisi bu. Biz belirti arayıp ümitlenmeyelim cuma günü müjdeli haberi alırız inşallah

duamızı edelim Meryem süresini aç dinle sana hiç baharatlı cafeinleri içme dedimi bu arada bn çok şişmişim
Ben kendim okuyorum hergün meryem suresini. Bana hiçbir şey demedi ama ben kendim dikkat ediyorum. Sen yatıyor musun? Bana herkes yat hiçbir şey yapma diyor.

Ben kendim okuyorum hergün meryem suresini. Bana hiçbir şey demedi ama ben kendim dikkat ediyorum. Sen yatıyor musun? Bana herkes yat hiçbir şey yapma diyor.
Kızlar benim son 4 gündür regl gibi şiddetli ağrım oluyor sizdede öyle mi ? Özellikle akşam saatlerinde karnım kasılıyor ve ağrım oluyor

Kızlar benim son 4 gündür regl gibi şiddetli ağrım oluyor sizdede öyle mi ? Özellikle akşam saatlerinde karnım kasılıyor ve ağrım oluyor
Benim regl ağrısı değilde gaz oluyo karnım şişiyor kasıklarımda ağrı oluyo. Belimde de ağrı var ama regl olacağım zamanki gibi olan ağrıdan değil

Benim regl ağrısı değilde gaz oluyo karnım şişiyor kasıklarımda ağrı oluyo. Belimde de ağrı var ama regl olacağım zamanki

gibi olan ağrıdan değil

Sevindim ya sizin adınıza çünkü benim olmadı sanırım çünkü dediğim gibi bu ağrı hiçbir şeye benzemiyor insanı kıvrandırıyor

Sevindim ya sizin adınıza çünkü benim olmadı sanırım çünkü dediğim gibi bu ağrı hiçbir şeye benzemiyor insanı kıvrandırıyor
Benim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.

Evet banada. Yat diyorlar mecbur yapıyodum ama ağır işler değil etrafi topluyorum kaç gündışardan yemek istedik

Benim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.
İlk günlerde bnde öyleydim şuan 11 gündeyim daha iyiyim şuan bir belirtide hissetmiyorum

Çok hissedilebilir bir ağrı kısaca öyle özetleyebilirim midem şiş mesela sindirim sistemin sanki hiç çalışmıyor gibi üstüne ağrıyla birlikte gaz sancısıda eklenince insanı mahvediyor ☹️

Hamilesiniz galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua eder misiniz? Hamilelerin duası kabul olur derler. Belinize ağrı oldu mu hiç? Beniö değişik bir ağrı var uyuşuk gibi. Normalde adet olacağım zaman belimin tam ortası ağırırdı

Evet banada. Yat diyorlar mecbur yapıyodum ama ağır işler değil etrafi topluyorum kaç gündışardan yemek istedik
Bende ufak tefek şeyler yapıyorum başka bir şey yapmadım patlamak üzereyim inşallah olumlu sonuç alırızda değer çektiğimiz sıkıntıya

X