- Konu Sahibi surayalili
Yarın bitiyor. cuma günü test verecem. Aldım 1 kutu daha test gününe kadar içecemTM bitinceye kullan zaten son güne kadar biter zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın bitiyor. cuma günü test verecem. Aldım 1 kutu daha test gününe kadar içecemTM bitinceye kullan zaten son güne kadar biter zaten
Günde 2 tane içiyorum sabah akşamSiz kaç adet içiyorsun günde
Siz kaç günde kaç hap içiyorsunuz
TM gününüze kadar yeter sizeGünde 2 tane içiyorum sabah akşam
bnde cuma test verecem belirtilerin varmı pekiYarın bitiyor. cuma günü test verecem. Aldım 1 kutu daha test gününe kadar içecem
Belirti mi ilaç etkisimi bilmiyorum belimde ağrı var 3 gündür. gaz oluyo karnım şişiyor. Senin varmıbnde cuma test verecem belirtilerin varmı peki
Aynı şekilde gören hamile sanıyorBelirti mi ilaç etkisimi bilmiyorum belimde ağrı var 3 gündür. gaz oluyo karnım şişiyor. Senin varmı
duamızı edelim Meryem süresini aç dinle sana hiç baharatlı cafeinleri içme dedimi bu arada bn çok şişmişimGaliba iğnenin ilaçların etkisi bu. Biz belirti arayıp ümitlenmeyelim cuma günü müjdeli haberi alırız inşallah
Ben kendim okuyorum hergün meryem suresini. Bana hiçbir şey demedi ama ben kendim dikkat ediyorum. Sen yatıyor musun? Bana herkes yat hiçbir şey yapma diyor.duamızı edelim Meryem süresini aç dinle sana hiç baharatlı cafeinleri içme dedimi bu arada bn çok şişmişim
Kızlar benim son 4 gündür regl gibi şiddetli ağrım oluyor sizdede öyle mi ? Özellikle akşam saatlerinde karnım kasılıyor ve ağrım oluyorBen kendim okuyorum hergün meryem suresini. Bana hiçbir şey demedi ama ben kendim dikkat ediyorum. Sen yatıyor musun? Bana herkes yat hiçbir şey yapma diyor.
Benim regl ağrısı değilde gaz oluyo karnım şişiyor kasıklarımda ağrı oluyo. Belimde de ağrı var ama regl olacağım zamanki gibi olan ağrıdan değilKızlar benim son 4 gündür regl gibi şiddetli ağrım oluyor sizdede öyle mi ? Özellikle akşam saatlerinde karnım kasılıyor ve ağrım oluyor
Kızlar benim son 4 gündür regl gibi şiddetli ağrım oluyor sizdede öyle mi ? Özellikle akşam saatlerinde karnım kasılıyor ve ağrım oluyor
Benim regl ağrısı değilde gaz oluyo karnım şişiyor kasıklarımda ağrı oluyo. Belimde de ağrı var ama regl olacağım zamanki
gibi olan ağrıdan değil
Benim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.Sevindim ya sizin adınıza çünkü benim olmadı sanırım çünkü dediğim gibi bu ağrı hiçbir şeye benzemiyor insanı kıvrandırıyor
Evet banada. Yat diyorlar mecbur yapıyodum ama ağır işler değil etrafi topluyorum kaç gündışardan yemek istedikBen kendim okuyorum hergün meryem suresini. Bana hiçbir şey demedi ama ben kendim dikkat ediyorum. Sen yatıyor musun? Bana herkes yat hiçbir şey yapma diyor.
İlk günlerde bnde öyleydim şuan 11 gündeyim daha iyiyim şuan bir belirtide hissetmiyorumBenim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.
İlk 2-3 gün aşılamadan kaynaklı o hafif sancı normalİlk günlerde bnde öyleydim şuan 11 gündeyim daha iyiyim şuan bir belirtide hissetmiyorum
Çok hissedilebilir bir ağrı kısaca öyle özetleyebilirim midem şiş mesela sindirim sistemin sanki hiç çalışmıyor gibi üstüne ağrıyla birlikte gaz sancısıda eklenince insanı mahvediyorBenim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.
Ama bunlar ilaçların etkisiymiş ben pozitifi görmeden sevinemiyorumSevindim ya sizin adınıza çünkü benim olmadı sanırım çünkü dediğim gibi bu ağrı hiçbir şeye benzemiyor insanı kıvrandırıyor
Hamilesiniz galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua eder misiniz? Hamilelerin duası kabul olur derler. Belinize ağrı oldu mu hiç? Beniö değişik bir ağrı var uyuşuk gibi. Normalde adet olacağım zaman belimin tam ortası ağırırdıBenim ilk belirtim regl ağrısıydı, ama dayanılmaz bir ağrı olmaması lazım regl ağrısının bir tık hafifi. Hani sıcak su ile rahatlayacakmış gibi tatlı tatlı bir ağrı.
Bende ufak tefek şeyler yapıyorum başka bir şey yapmadım patlamak üzereyim inşallah olumlu sonuç alırızda değer çektiğimiz sıkıntıyaEvet banada. Yat diyorlar mecbur yapıyodum ama ağır işler değil etrafi topluyorum kaç gündışardan yemek istedik