Aşılama serüvenim

İlk 2-3 gün aşılamadan kaynaklı o hafif sancı normal
Benimde bu şişliğim ilk başta yoktu 8. 9. Günde falan başladı özellikle akşamları karnım davul gibi. Ama diğer konulara baktım herkeste oluyormuş bu şişlik hatta iğneden sonra başlıyormuş ama benim ilk günlerde yoktu

İnşallah rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin emeğimizin karşılığını afiyetle yaşamayı nasip etsin 🤲🏻 ben ayın 4 ünde kan testi vermek için gideceğim sizlere sonucu yazacağım 🙂
Amin amin 🤲 ne kadar zamandır istiyorsunuz bir sorununuz varmı? Ben 6 sında vericem kan doktorum 15 gün sonra ver dedi

Hamilesiniz galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua eder misiniz? Hamilelerin duası kabul olur derler. Belinize ağrı oldu mu hiç? Beniö değişik bir ağrı var uyuşuk gibi. Normalde adet olacağım zaman belimin tam ortası ağırırdı
Çok kayda değer bel ağrım olmadı, regl zamanı da olmazdı benim. Masa başı çalıştığım için ufak tefek olmuştur. Her gebelik farklıdır herkesin belirtisi de farklı. Aşılamadan itibaren o şişkinlik geçmedi karnım hala aynı şişkinliğim var.

Çok kayda değer bel ağrım olmadı, regl zamanı da olmazdı benim. Masa başı çalıştığım için ufak tefek olmuştur. Her gebelik farklıdır herkesin belirtisi de farklı. Aşılamadan itibaren o şişkinlik geçmedi karnım hala aynı şişkinliğim var.
Evet haklısın. Belirti aramamak lazım zaten. Ama bir umut işte 🥺 dediğim gibi benim ilk günlerde olmadı şişkinliğim son 3 -4 gündür var

Benim oldu kimyasal gebelik geçirdim bir daha hamile kalamadım picos hastasıyımm
Merhaba , Bende 2 gebeliği istediğimde doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim . Bişey sormak istiyorum aşılama için özelde ne kadar bir ücret ödediniz . Şuanlık ara verdik ama düşünürsek diye size sormak istedim :)

Benim eşimdedw bende de sorunşar vardı çözdük şuan bir şeyimiz yok ama yine olmuyor. İlk aşılamanmı
Evet ilk aşılamam bendede pcos var ama tüplerim falan açık bir sorun olmadığını kendiliğinden olabileceğini söylediler ama biz artık beklemek istemedik.. hayırlısı olsun bakalım 🙏🏻

3 yıldır istiyoruz. Beniö tüplerim kapalıydı ameliyat oldum açıldı. Eşim varikosel ameliyatı oldu uğraşıp duruyoruz 1 senedir bir sorunumuz yok ama olmuyo
Ya çok geçmiş olsun bizimde bir sıkıntımız yok bende yumurta temellisi var oda hamileliğe engel değil dedi ve kendiligindende hamile kaldım oysaki bizde 2 yıldır istiyoruz olmuyo 2 yıldır evliyim

X