- Konu Sahibi surayalili
Aynı şekilde sen kaçıncı gündesinBenimde hafif mide bulantım var ve ağzımda çamur gibi tat var geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde sen kaçıncı gündesinBenimde hafif mide bulantım var ve ağzımda çamur gibi tat var geçmiyor
Benim herhangi bir belirtim yok, regl olacak gibi ağrım oluyor ara ara onun dışında bir değişiklik hissetmiyorumBelirtileriniz var mı nasıl gidiyor kızlar
7. Günüm benimdeAynı şekilde sen kaçıncı gündesin
Benim 2 gündür özellikle akşamları ağrım oluyor sizdede durum böyle mi ? Hissedilir bir ağrı regl gibi ara ara şiddetleniyor7. Günüm benimde
Benim 3. 4. Günde oldu başka yok arada belim ağırıyo sanki başka belirti yok ne akıntı ne göğüs ağrısı hiçbir şey. Sadece ağzımda kötü bir tat bar o da iğnenin etkisi galibaBenim 2 gündür özellikle akşamları ağrım oluyor sizdede durum böyle mi ? Hissedilir bir ağrı regl gibi ara ara şiddetleniyor
Evet ondan olabilir mi acaba ağrım çok rahatsız edici bir şekilde devam ediyorSiz duphaston kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum midem bulantısı ondan mı acaba bn hayla yumurtalıklarım agrıyooSiz duphaston kullanıyor musunuz?
Uzanınca belim agrıyo ve şişkinlik var bnde sizde nasılBenim 2 gündür özellikle akşamları ağrım oluyor sizdede durum böyle mi ? Hissedilir bir ağrı regl gibi ara ara şiddetleniyor
Olabilir benimde ağzım çamur gibi ne yersem yiyim düzelmiyor. Doktor ne dedi sana test yaptırana kadar kullanacan mı benim pazar günü bitiyor ilacımEvet kullanıyorum midem bulantısı ondan mı acaba bn hayla yumurtalıklarım agrıyoo
Benim bakılmadı canımKızlar aşılama günü progesteron a bakıldı mi sizin
Sağol canım cevap için.Benim bakılmadı canım
Evet son güne kadar içeçeksin dedi düzenli kullan dediOlabilir benimde ağzım çamur gibi ne yersem yiyim düzelmiyor. Doktor ne dedi sana test yaptırana kadar kullanacan mı benim pazar günü bitiyor ilacım
Teşekkür ederim yaa bana hiç öyle bir şey demedi. Bitince bırakacaktımEvet son güne kadar içeçeksin dedi düzenli kullan dedi
TM bitinceye kullan zaten son güne kadar biter zatenTeşekkür ederim yaa bana hiç öyle bir şey demedi. Bitince bırakacaktım
TM bitinceye kullan zaten son güne kadar biter zatengü kaç defa günde kullanıyorsunuz
Siz kaç günde kaç hap içiyorsunuzEvet son güne kadar içeçeksin dedi düzenli kullan dedi