Aşılama Aşılama Oldum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
masalcı ben ilk defa aşılama yaptırıcam gonal F kullanmaya başlıcam haftaya ve senin gibi sağ tüpüm tıkalı canım senin kaçıncı aşılaman?

birde bu bölüme gelenler kaç kez aşılama yaptırdığını bu sırada hangi ilaçları iğneleri kullandığını ve sorunlarının ne olduğunu yazarsa sevinirim canlarım ....................

canım inş.hamile kalırsın dua et allaha bol bol yat dinlen iş yapma ağır bişeyler kaldırma ve kafana takma olacakmı olmuycakmı diye ......................:Saruboceq:

dinlen dua et başka bişey demiyorum......

:nazar::emir_bebek:bende 1.aşılamada hamile kaldım ve ikiz oğluşlarıma hamişim süpriz oldu hamile kaldığımı öğrendim ultrasonda ikiz olduğunu görünce şok olduk :nazar: allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ben bu sevince 7 yıl sonra kavuştum allahım kucağıma almayıda nasip etsin.........:nazar:

Ne kadar şanslısın canım,Allah tamamına erdirsin...Bende ilk aşılamamı oldum sonuç bekliyorum sen test yapmadan önce anlamışmıydın hamile olduğunu belirtilerin varmıydı cnm,yazarsan sevinirim..Birde kaç yumurtan oluşmuştu?

inşallah tutar cnm ne hissettğini biliyorum bende bu hsonu aşılama olucam bakalım artık benim sorunum tek tüpüm tıkalı

Arkadaşlar dün 1. aşılamayı oldum.İnşallah diğerlerine gerek kalmadan hamile kalırım.Dün okadar heyecanlıydım ki anlatamam.Artık sadece Allah'a dua etmek kaldı onuda herzaman yapıyoruz zaten.:teytey:

Aşılamanın nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? Adetin kaçıncı günü, fiyatı, anesteziyle mi yapılıyor ve acıyor mu? Bilgi verirsen çok sevinirim.

evet dua herşeyin ilacı,en azından manevi olarak kendini daha güçlü hissedersin..inş aşılaman tutar ve tatlı bebişlerin olur...:emir_bebek:peki sorun neydi sizde,bide ne kadarlık evlisin....?

Arkadaşım sorun bizde hiçbir sorunun olmaması.Doktor hiçbir sorun yok diyor.Sadece adet düzensizliğim vardı.Onuda ilaçla çözeriz dedi.Başka hiçbir sorun yok.Bakalım aşılama nasıl sonuçlanacak.İyi dileklerin için teşekkürler canım.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşllah.Bu arada 3 yıllık evliyiz.Ama 1 seneden beri bebek istiyoruz.

cnm aşılaman hayrlı olsun inş.tutar.benimde eylülde allahın izniyle aşılamam olacak.nerde oldun ne kadar tutuyor cnm?biraz nasıl olduğundan bahsedermisin?

Canım inşallah hayırlısı ile aşılaman olur ve bebeğine kavuşursun.Ben izmirde ekodom diye bir merkez var orda yaptırdım.650 ytl'ye mâl oldu.İlaç olarak yumurtaları geliştirmek için menogon kullandım.Kutusu 120 ytl.Çatlatma iğnesi,sperm yıkama,aşılama hepsi 650 falan tuttu.Aşılamada hiç acı duymuyorsun acısız bir işlem.10 dk falan sürüyor.İşlemden sonra doktorum 1saat 45 dk beni yatırdı.Ayaklarım biraz yükseltildi ve öylece yattım.2 gün cinsel birleşme verdi.10 gün sonra testi yap dedi.Bakalım hayırlısı testi yapmak için sabırsızlanıyorum.

cnmm hayırlı uğurlu olur inşallah... ama sunu da bil ki öyle mübarek bir günde aşılamanı olmussun ki allahım inşallah gönlüne göre verir a.s güzel haberlerini beklioruz cnm a.s.

Evet canım Allah aşılamayı kandil günü nasip etti.İnşallah tutar.Sevincimi hepinizle paylaşmak istiyorum.

canım inş.hamile kalırsın dua et allaha bol bol yat dinlen iş yapma ağır bişeyler kaldırma ve kafana takma olacakmı olmuycakmı diye ......................:Saruboceq:

dinlen dua et başka bişey demiyorum......

:nazar::emir_bebek:bende 1.aşılamada hamile kaldım ve ikiz oğluşlarıma hamişim süpriz oldu hamile kaldığımı öğrendim ultrasonda ikiz olduğunu görünce şok olduk :nazar: allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ben bu sevince 7 yıl sonra kavuştum allahım kucağıma almayıda nasip etsin.........:nazar:

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah benimde ilk aşılamam tutar.Eşim çok ikiz bebek istiyor.Allah büyük.Bu arada hamilelik belirtilerin nezamanbaşladı.Ben daha yeni aşılama yaptırdım ama hemen belirtiler çıksın istiyorum.Sanki hep hamileymişim gibi davranıyorum.Doktorum öyle dedi.Nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah ikizlerine kavuşmayı nasip etsin.İnşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar olurlar.

Aşılamanın nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? Adetin kaçıncı günü, fiyatı, anesteziyle mi yapılıyor ve acıyor mu? Bilgi verirsen çok sevinirim.

Canım daha öncede anlattım.Herşeyi doktorun belirliyor.Onun dediği tarihte spermler yıkanıyor.Sonra aşılama yapılıyor.Tabi önce çatlatma iğnesi yapılıyor.Benim yumurtalarım geç olgunlaşıp geç çatlıyordu.Onun için çatlatma iğnesi yapıldı.Aşılamayı yaptığında yumurta daha çatlamamıştı.O akşam çatlayacaktı.Bugün de doktor kontrol etti çatlamış.Fiyatı 650 ytl tuttu.Anestezi falan yok.Basit ağrısız bir işlem.Hiç anlamıyorsun.Spekülüm bana biraz acı verdi.Ama okadar olacak çünkü ben hiç daha önce spekülümle muayene olmamıştım.Allah yardımcın olsun.

Şu anda karnım hafif hafif ağrıyor.Acaba bir ilgisi varmıdır.Daha çok erken ama çok heyecanlıyım napayım.

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah benimde ilk aşılamam tutar.Eşim çok ikiz bebek istiyor.Allah büyük.Bu arada hamilelik belirtilerin nezamanbaşladı.Ben daha yeni aşılama yaptırdım ama hemen belirtiler çıksın istiyorum.Sanki hep hamileymişim gibi davranıyorum.Doktorum öyle dedi.Nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah ikizlerine kavuşmayı nasip etsin.İnşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar olurlar.

canım dileklerin için çok sağol ............kaydirigubbakcemile2
inş.sende hamile kalırsın aşılama yapıldıktan sonra belirtiler olmadı ama adetime yakın çok iştahım artmıştı sofradaki tabakları silip süpürüyordum sanki adet olacakmışım gibi hep belirtiler vardı karnım kasıklarım da hafif ağrı yanmalar vardı adetim 1 gün geçmişti test aldım yaptım çift çizgi çıktı şok olduk eşimle inanamadık dr.gidip kandan yaptırdık ve pozitif yani dünyanın en mutlu insanları olmuştuk..:sm_cool:.hayatım boyunca unutamayacağım bit olay bu .............
RABBİM SANADA BENİM YAŞADĞIM MUTLULUĞU YAŞATSIN CANIM....................

Son düzenleme:
canım ben özel hast.aşılama yaptırdım ve maliyeti sadece sperm yıkama ücreti 200 ytl.alındı başka ücret ödemedik...........

Sağol canım ya inşallah tutar.Nasıl 10 gün bekleyeceğim hiç bilmiyorum.Şimdi hiç belirti yok ya, aslında korkuyorum.Ya tutmadıysa diye.Ama bir taraftanda Allah büyük diyorum.Heyecandan öleceğim.Şeytan diyo kalk test yap.Negatif çıkacak diye ödüm kopuyor.Onun için bekliyorum.

X