- 8 Ağustos 2008
- 16
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inş.hamile kalırsın dua et allaha bol bol yat dinlen iş yapma ağır bişeyler kaldırma ve kafana takma olacakmı olmuycakmı diye ......................:Saruboceq:
dinlen dua et başka bişey demiyorum......
bende 1.aşılamada hamile kaldım ve ikiz oğluşlarıma hamişim süpriz oldu hamile kaldığımı öğrendim ultrasonda ikiz olduğunu görünce şok olduk allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ben bu sevince 7 yıl sonra kavuştum allahım kucağıma almayıda nasip etsin.........
selam nevra...................
Arkadaşlar dün 1. aşılamayı oldum.İnşallah diğerlerine gerek kalmadan hamile kalırım.Dün okadar heyecanlıydım ki anlatamam.Artık sadece Allah'a dua etmek kaldı onuda herzaman yapıyoruz zaten.:teytey:
inşallah tutar cnm ne hissettğini biliyorum bende bu hsonu aşılama olucam bakalım artık benim sorunum tek tüpüm tıkalı
evet dua herşeyin ilacı,en azından manevi olarak kendini daha güçlü hissedersin..inş aşılaman tutar ve tatlı bebişlerin olur...peki sorun neydi sizde,bide ne kadarlık evlisin....?
cnm aşılaman hayrlı olsun inş.tutar.benimde eylülde allahın izniyle aşılamam olacak.nerde oldun ne kadar tutuyor cnm?biraz nasıl olduğundan bahsedermisin?
cnmm hayırlı uğurlu olur inşallah... ama sunu da bil ki öyle mübarek bir günde aşılamanı olmussun ki allahım inşallah gönlüne göre verir a.s güzel haberlerini beklioruz cnm a.s.
canım inş.hamile kalırsın dua et allaha bol bol yat dinlen iş yapma ağır bişeyler kaldırma ve kafana takma olacakmı olmuycakmı diye ......................:Saruboceq:
dinlen dua et başka bişey demiyorum......
bende 1.aşılamada hamile kaldım ve ikiz oğluşlarıma hamişim süpriz oldu hamile kaldığımı öğrendim ultrasonda ikiz olduğunu görünce şok olduk allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ben bu sevince 7 yıl sonra kavuştum allahım kucağıma almayıda nasip etsin.........
Aşılamanın nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? Adetin kaçıncı günü, fiyatı, anesteziyle mi yapılıyor ve acıyor mu? Bilgi verirsen çok sevinirim.
inşallah tutar cnm ne hissettğini biliyorum bende bu hsonu aşılama olucam bakalım artık benim sorunum tek tüpüm tıkalı
Canım senin adına çok sevindim.İnşallah benimde ilk aşılamam tutar.Eşim çok ikiz bebek istiyor.Allah büyük.Bu arada hamilelik belirtilerin nezamanbaşladı.Ben daha yeni aşılama yaptırdım ama hemen belirtiler çıksın istiyorum.Sanki hep hamileymişim gibi davranıyorum.Doktorum öyle dedi.Nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah ikizlerine kavuşmayı nasip etsin.İnşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar olurlar.