Aşılama Aşılama Oldum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
irena test yapsanda çıkmaz cnm daha 10 gün var diyosun bence kafanı dağıt çok streslisin gibi geldi bana cnm

gülan hangi iğneleri kullandın cnm bi de kendinmi vurdun iğneleri ben çok korkuyorumda

canım sıcaktan fazla pc karşısında oturamıyorum ...........
rahatsız oluyorum.......a.s
ben iğne kullanmadım sadece klomen ilaç 5 gün sabah akşam ardından pregnily çatlama iğnesi yapıldı 36 saat sonrada aşılama yapıldım...........yerimseniben

nisancım aşılama oldunmu merak ettim güzelim benim 5 gününm kaldı testi yapmaya cok heycanlıyım ama agrım var üzülüyomda

Sağol canım ya inşallah tutar.Nasıl 10 gün bekleyeceğim hiç bilmiyorum.Şimdi hiç belirti yok ya, aslında korkuyorum.Ya tutmadıysa diye.Ama bir taraftanda Allah büyük diyorum.Heyecandan öleceğim.Şeytan diyo kalk test yap.Negatif çıkacak diye ödüm kopuyor.Onun için bekliyorum.

Cnm korkunu çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayım seninle, benim test yapmama 8 gün var ama aşılamanın ertesi gününden beri adet belirtileri hissediyorum, dediğin gibi Allah büyük, mucize bekliyorum ben açıkçasısenağlamaAslında test yapmayı bile düşünmüyorum adetimi bekliyim diyorum gerçi dr'um adet olsan bile test yap muhakkak dedi...

gülan kac gün oldu aşılama yapalı

canım ben yapılmıştım ocak ayında şimdi hamileyim 1.aşılamada oldu şükür.....
arkadaşların sorularına cevap verdim.........kaydirigubbakcemile5

inş.sende hamile kalmışsındır............allah sanada nasip etsin:Saruboceq:

Arkadaşlar günler geçmek bilmiyor.Bugün 4.gün daha çok var test yapmama.Bu belirtiler ne zaman başlayacak.

irenea bende 3-4 güne kadar iğnelere başlıcam adetin 2. günü gel dedi ama 2. gün pazara denk geliyo 3. gün başlasam olmazmı acaba sen iğnemi oldun

X