Aşılama Aşılama Oldum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de aşılama yaptırdım.bugün 8.gün.benim gibiler var mı şu an?

Canım aşılama nasıl yapılıyor anlatır mısın benim anlıycağım şekilde. Doktor bana da aşılama dedi.Ama daha yaptırmadım.Karnından iğne mi yapılıyo yoksa ben mi yanlış anladım.Adetin kaçıncı günü yapılıyo.Lütfen anlatır mısın...

adetimin 12.günü için randevu verdi dr.ultrasondan yumurtlama durumuma baktı.rahim içini muayene etti.bu arada ilk gidişimdi bu doktora.ertesi sabah çatlama iğnesi yapıldı.14.gün aşılama yapıldı.ben de yumurtlama ve rahim için çok ii dedi.sizlerde sorun ne kızlar?

sende sorun ne lost?herkesin tedavisi yrı oluyor.sorununa göre.mesela bizde hareket azlığı var eşimde.

kendimi fazla dinlemiyorum ben.kasıklarımda tatlı tatlı sancılar oluyor,göğüslerim hassaslaştı.bunlar vurulan çatlatma iğnesinden de oalbiliir diye düşünüyorum.sende var mı aşılama falan bişiler?

kızlar sakın umıdınızı kesmeyın bende ılk asılamamda tuttu temmuzun 10 da yaptım su an 8 haftalık hamıleyım allah herkesın gonlune gore verır sızınde dualarınız kabul olur ınsallah

kendimi fazla dinlemiyorum ben.kasıklarımda tatlı tatlı sancılar oluyor,göğüslerim hassaslaştı.bunlar vurulan çatlatma iğnesinden de oalbiliir diye düşünüyorum.sende var mı aşılama falan bişiler?

Bende aşılama yaptırdım.Bugün 4. gün bende daha hiç bir belirti yok.Sadece göğüs uçlarımda biraz acı var.Ama hamilelikten değildir heralde diyorum.Allah'ım inşallah hamileyimdir.:Saruboceq:

kızlar sakın umıdınızı kesmeyın bende ılk asılamamda tuttu temmuzun 10 da yaptım su an 8 haftalık hamıleyım allah herkesın gonlune gore verır sızınde dualarınız kabul olur ınsallah

Tebrik ederim,test yapmadan önce anlamışmıydın cnm hamile olduğunu belirtin varmıydı?

kızlar mrb bende aşılama olucam ama ilk mua. haftaya kesin ozaman belli olacak çok stresliyim nasıl oluyor ilk önce ne gibi tetkikler yapılıyor mailyet ne cıvarda bana yardımcı olursanız çok sevinirim okudum biraz ama pek anlamadım lütfennnnnnn:a015:

kızlar mrb bende aşılama olucam ama ilk mua. Haftaya kesin ozaman belli olacak çok stresliyim nasıl oluyor ilk önce ne gibi tetkikler yapılıyor mailyet ne cıvarda bana yardımcı olursanız çok sevinirim okudum biraz ama pek anlamadım lütfennnnnnn:a015:

canm hic stres yabma cok kolay ve acisiz 5 dk da bitiyor once yumurta artirici ilac verilar bana klomen vermislerdi adetin 5 gunu yutmaya basliosun sonra catlatma ignesi vuruluosun 36 saat sonra aşilamani yabiolar bende bu ay yabtrdim ama tutmadi insallah seninki tutar

begümcüm senide tebrik ederim .allah analı babalı büyütsün.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kendine dikkat et.iyi bak .çok tebrik ederim canım.darısı hepimizin başına...a.s.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

irenacım inşallah özlediğin bebeğine kavuşursun sağlık ve kolaylıkla.allah hepimizin yalvarışının ödülünü verecek bir gün...:Saruboceq:

ben de haftaya olucam geçen hafta rahim filmi çektirdim tek tüpüm kapalı çıktı bir tüple de hamile kalan var dedi doktor ama pek ümidim yok aslında bakalım inşallah tutar
kızlar merhaba,ben de bugün aşılama için ilk doz iğnelerimi vuruldum.herhalde Eylülün ilk ayı aşılama yapılacak.
İzmir'de Erol tavmergenin hastasıyım,benım de hsg de bır tarafım tamamen tıkalı çıkmıştı ama historoskopide 2 taraftan da girişlerin açık olduğunu söyledi dr ve aşılamyı önerdi.benım pek ümidim yok ama inşallah allah hiçbirimizi daha fazla aratmaz.sevgiler...

kızlar merhaba,ben de bugün aşılama için ilk doz iğnelerimi vuruldum.herhalde Eylülün ilk ayı aşılama yapılacak.
İzmir'de Erol tavmergenin hastasıyım,benım de hsg de bır tarafım tamamen tıkalı çıkmıştı ama historoskopide 2 taraftan da girişlerin açık olduğunu söyledi dr ve aşılamyı önerdi.benım pek ümidim yok ama inşallah allah hiçbirimizi daha fazla aratmaz.sevgiler...

Arkadaşlar bu iğneler karnından mı yapılıyo.Benim doktorum öyle dedi yada ben yanlış anladım.

X