- 12 Ağustos 2008
- 543
- 1
Arkadaşlar bu iğneler karnından mı yapılıyo.Benim doktorum öyle dedi yada ben yanlış anladım.
evet canım karından oluyor bende olmadım ama bir arkadaşım oldu oradan biliyorum bende olucam allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu iğneler karnından mı yapılıyo.Benim doktorum öyle dedi yada ben yanlış anladım.
Arkadaşlar çok üzgünüm adetim geldi.Normalde 3 eylülde gelecekken 30 ağustosta geldi.Ama yinede beta hcg baktırmak istiyorum.Çünkü ilk değerim 1.45 çıkmıştı.Doktorum tekrarla dedi.Çok erken bakmışsın dedi.Şimdide adetim geldi ama yinede tahlil yaptıracağım.Belkide bazı arkadaşlar gibi bende hamileyken adet olmuşumdur.Biliyorum kendimi kandırıyorum.Ama hala göğüslerim acıyor.İçimdeki bebek arzusu bana herşeyi yaptırıyor.Çok üzgünüm arkadaşlar.Okadar da ümitliydim ki...Eşime evlilik yıldönümü hediyesi vermek istiyordum,olmadı.Allah'ım nolur yardım et,artık dayanamıyorum.....Çok üzülüyorum......
Sizce tahlil yapmalımıyım?Yine hüsrana uğrayıp yine kahrolacağım.Ama çok merak ediyorum.
canım bende aşılamalarımda hep günümden önce oldum.ve senin gibi yıkıldım:1no2:.kendini çok üzme ben çok yıprattım ve triot değerlerimi bozup triodit geçirdim.şimdi bu sefer iğneyle 3, kez aşılama:1hug: denicem .inşallah eylülde umarım bu son olur.sende yılma ve sabır göster.çalışamaya devam et bu yolda.kendine çok iyi bak .Şeniz
ben de aynı senin gibi yaptım arkadaşım.neden olmuyor diye diye kendimi yıpratırken tiroidimi bozdum ve hipotiroidi hastası olduğumu 3 ay önce öğrendim.1 yılı geçti olmuyor ağustosta 1.aşılamam tutmadı.tiroid ilacımı alıyorum düzenli.sende tiroidle ilgili sorun ne ?
bizde hareket,morfoloji sorunu var.sizde ne?[/QUOTcanım benim triodt bezinde bir nodülüm var.bundan 2006dan beri tedavideyim.en son dr haşimato dedi.bende hafta içi 1 tane levotiron kullanıyorum bakalım hayırlısıyla inşallh eyülde 3, kez aşılam olacm
:1hug:
ben de aynı senin gibi yaptım arkadaşım.neden olmuyor diye diye kendimi yıpratırken tiroidimi bozdum ve hipotiroidi hastası olduğumu 3 ay önce öğrendim.1 yılı geçti olmuyor ağustosta 1.aşılamam tutmadı.tiroid ilacımı alıyorum düzenli.sende tiroidle ilgili sorun ne ?
bizde hareket,morfoloji sorunu var.sizde ne?[/QUOTcanım benim triodt bezinde bir nodülüm var.bundan 2006dan beri tedavideyim.en son dr haşimato dedi.bende hafta içi 1 tane levotiron kullanıyorum bakalım hayırlısıyla inşallh eyülde 3, kez aşılam olacm
:1hug:
bana da haşimato dedi.nodülüm yok.levotiron alıyorum her sabah aç karınla 1 tane.bu hamile kalmaya engel değil ilaç kullanıldığı sürece.ben yaşım ilerliyor diye endişeleniyorum işte bu bebek konusunda.bakalım bu ayın sonundaki tahlile göre karar vereceğiz tedaviye
:sm_confused:arkadaşlar ben yeni üyeyim 3 eylülde aşılama oldum şimdi progestan ilaç kullanıyorum 17 eylülde tahlil yaptırıcaz çok heycanlıyım bel ağrısı çok var birde adet sancısı gibi ama biraz daha kuvvetli bi ağrı oldu aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerde ne gibi ağrılar oldu inşallah allah bebek isteyen herkesi bebek sahibi yapsın hepimizin beklediği bebişler en kısa zamanda gelsin inşallah:hooray::CüvCüv:
:sm_confused:arkadaşlar ben yeni üyeyim 3 eylülde aşılama oldum şimdi progestan ilaç kullanıyorum 17 eylülde tahlil yaptırıcaz çok heycanlıyım bel ağrısı çok var birde adet sancısı gibi ama biraz daha kuvvetli bi ağrı oldu aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerde ne gibi ağrılar oldu inşallah allah bebek isteyen herkesi bebek sahibi yapsın hepimizin beklediği bebişler en kısa zamanda gelsin inşallah:hooray::CüvCüv:[/QUağustosta aşılama yaptırdım tutmadı.aynı adet öncesi şikayetlerim vardı,benim aşılamam tutmadı.umarım senin iyi haberlerini alırız canım:lepi: