canım hic sıkma canını herseyin hayırlıısı olsun de.biz aylardır bebek bebek dedik baska da bisey demedik .burdan söylemek istemedim ama benim asılama oldugundan beri esimle aram cok bozuk neredeyse hic konusmuyoruz diyebilirim.benim iki yıllık melek kocam gitti baska biri geldi.tamamen degisti.kayınvalidemle döndük evimize ankaradan ücümüz.ve benim kayınvalidemle aram cok iyidir kendi annem kadar severdim.ama benim esim bu sefer annesi gelince cok degisti annesi üzerine cok düserdi ben de normal karsılardım ne de olsa gurbetteyiz uzaktayız nazlaması normal derdim ama benim esim bildigin bebek gibi davranıyor evde.karaktersizin teki oldu cıktı anlayamıyorum
aşılama günü annem bir kadınla sohbet ediyormus ben asılama odasındayken.o kadının kızı da aşıla odasındaydı.bınlar sohbet ediyor esimde koridorda geziyormus.o kadın anneme kızının görümcesinden ve eltisinden cektiklerini anlatıyormus.cünkü sorun kadının kıızndaymıs ve o kızcagıza kısır gelin muamelesi yapılıyormus.o yüzden de kız bunalıma girmis ben kısırım ben kısırım diye.benim annemde cok üzülmüs iyi ki benim kızımda sorun yok demis.bunu da benim esim duymus
daha sonra bizim yola cıkacagımız günün sabah annemle babam mutfakta konusurken konusmaları esim duymus.annem bu olayı anlatıyormus ve demis biz olgun davrandık damadımıza normali de bu zaten ama sorun bizim kızımızda olsa acaba karsı taraf nasıl tepki verirdi diyorlarmıs.cünkü benim kayınpederim cok dedigim dedik bir insan.cok otoriter.esimde problem cıktıgında biz tüp bebek yada asılama yaptıracagımızı onlara söyledik.kayınpederim de arayıp esimi birsürü sucladı.sigara iciyorsun da düzgün yemek yemiyorsunda birsürü üzdü esimi.hic üzülmeyin falan demedi hep sucladı.ki sorun kendi oglu olmasına ragmen.annemler ondan öyle konusmuslardır yani.sonucta kız anne babası.kızları ezilmesin diye korkarlar.benim annem ve babam cok sıcak sevgi dolu modern insanlardır ve simdiye kadar esime kendi cocukları gibi davranmıslardır.
ama benim esim o günden sonra bana uzaklastı ve annesine cok yaklastı.
bana bu olayları günler sonra söyledi ben de kötü niyetle söylememislerdir dedim ama esim daha da uzaklastı
simdi bana o kadar uzakki
kayınvalidemin tavırları da tamamen degisti maalesef
sanki ben oglunu üzüyormusum gibi tavır yapıyor bana halbuli böyle bir dönemde esim bana destek olmadı beni yalnız bıraktı bunları görmüyor tabi
sizin anlayacagınız kızlar ben suan hatta günlerdir tutmaması icin dua ediyorum
esime olan güvenim cok sarsıldı bana düsman gibi ve saygılı da davranmıyor bebek olayını rafa kaldırıp evliligimi degerlendiriyorum suanda
dogru bir evlilik yaptıgımdan cok süpheliiym
allah herseyin hayırlısını versin