Aşılama olanlar ve sonuç bekleyenler (Eylul 2024)

Bende asilama oldum sonuç bekliyorum . Çarşamba günü adet günüm.

İnsallah bir dahakine pozitif sonuc alirsin. Ben hala regl olmadim cok gecikti hayatimda ilk defa böyle birsey oluyor hep düzenliydi 1 kere asilama yaptim dengem sasti galiba 😂 sen ne durumdasin kan testi verseydin yinede
Valla yeniden aşılama için gittim ama doktor bir tane yumrtam kiste dönüşmüş, bu ay bekleyelim dedi. Sende durum ne pozitifsindir inşallah❤️🥰

Merhaba, benimki de ekim ayında olacak.ilk aşılama.bugün klomene başlandı.İnşallag bu süreci çok yıpranmadan atlatırız🌝

Merhaba öncelikle sonuçlarınızı merak ettim. İnşallah çabanız boşuna gitmemiştir. Ben de 20 Eylül aşılama yaptım 10. Günüm oldu dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?

Merhaba kızlar bizde de sebepsiz infertilite var yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz bir süre tedaviye başlayıp sonra bırakmıştık şimdi yine tedaviye başladık. Bu ay 5 Eylülde regl olmuştum klomen, gonalf ve ovitrelle oldum ve normalde 30 günde olduğum reglim 30 Eylülde 25 gün sonra geldi. Doktorum bana 1 Ekimi bekle demişti ama Ekime eremedim :) Benim merak ettiğim aşılama öncesi süreç; hangi tedavilerden sonra kaç ay sonra aşılamaya karar verilmişti sizlerde?

merhaba ben 20 Eylül de ilk aşılama oldum 4 Ekim kan testi vermeye gidecem dün 10. Günümdü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum umudum yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum

merhaba ben 20 Eylül de ilk aşılama oldum 4 Ekim kan testi vermeye gidecem dün 10. Günümdü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum umudum yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum
Insallah pozitif alirsiniz, yerlesmesi 9.gun de olabilir diyorlar birkaç gün daha bekle bakalim guzel olsun 🙏bende pazartesi asilamami oldum 3.güne geldim :)

Yarın kan vercem zaman öyle uzun geçti ki sonunda rahatlycam bir kaç gündür adet olmadan önce genelde olan ağrılarım başladı kuyruk bel ağrısı rahimde ağrı ama 3-4 gündür var hala olamadım belki progesteron ilacı engel oluyordur bu ikinci aşılamam ilkinde çok umutluydum bu sefer hiç umudum yok umarım şaşırtıcı bir sonuç alırım 🤲

Selam kızlar 😊 4 Eylülde ilk asilamami oldum, doktor bana 19 Eylülde kan vermemi söyledi o güne kadar sabretmeye çalisiyorum. Ayrıca eğer aşılama tutmadıysa, bugun regl olmam gerekiyor ve genelde reglim düzenli olur. Asilamadan sonra ara sıra kasiklarimda baskı hissettim onun disinda bende hic bir belirti yok. Sizde durumlar nasil

Selam kızlar 😊 4 Eylülde ilk asilamami oldum, doktor bana 19 Eylülde kan vermemi söyledi o güne kadar sabretmeye çalisiyorum. Ayrıca eğer aşılama tutmadıysa, bugun regl olmam gerekiyor ve genelde reglim düzenli olur. Asilamadan sonra ara sıra kasiklarimda baskı hissettim onun disinda bende hic bir belirti yok. Sizde durumlar nasil? 🌸
30 ekimde aşılama oldum bugün 3.günüm beklemedeyim

Merhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle 🌺🩷
Nelere dikkat ettiniz bu süreçte

Insallah pozitif alirsiniz, yerlesmesi 9.gun de olabilir diyorlar birkaç gün daha bekle bakalim guzel olsun 🙏bende pazartesi asilamami oldum 3.güne geldim :)
İnşallah hayırlısı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim. İlk günler hiç geçmiyor sanki o bekleyiş yıpratıyor. Sizin ağrılarınız çok var mı benim 12. Gün ve hiç kasık ağrılarım geçmedi göğüslerimde çok fazla ağrı var bu ağrılar önceden regl olmadan bi hafta önceden de başlıyordu sanki yine regl olcam gibi hissediyorum testim negatif çıkacak bilmiyorum %99 öyle hissediyorum 😿

İnşallah hayırlısı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim. İlk günler hiç geçmiyor sanki o bekleyiş yıpratıyor. Sizin ağrılarınız çok var mı benim 12. Gün ve hiç kasık ağrılarım geçmedi göğüslerimde çok fazla ağrı var bu ağrılar önceden regl olmadan bi hafta önceden de başlıyordu sanki yine regl olcam gibi hissediyorum testim negatif çıkacak bilmiyorum %99 öyle hissediyorum 😿
Cok tesekkur ederim amin 🙏🤗 benim ilk iki gün epey kasik ve karin agrim oldu oda asilamadan kaynaklıydi biliyorum bugün ise goguslerim dolmaya basladi agriyacak geliyor gelmek olan 😂arada bel ve kuyruk sokumum agriyor ama az az tatli tatli oldugu için oyle bir agri var diyemem ve gazim cok var progesteron kullaniyorum ondandir.
Cok az kalmis sizin, insanin ellinde olmuyor ikisini de dusunup kuruyoruz siz yinede en cok pozitif olani kurmaya calisin 🩷rabbim güldürsun sizi bu haberle🙏🤗
bize de haber verin lutfen sonucu

Cok tesekkur ederim amin 🙏🤗 benim ilk iki gün epey kasik ve karin agrim oldu oda asilamadan kaynaklıydi biliyorum bugün ise goguslerim dolmaya basladi agriyacak geliyor gelmek olan 😂arada bel ve kuyruk sokumum agriyor ama az az tatli tatli oldugu için oyle bir agri var diyemem ve gazim cok var progesteron kullaniyorum ondandir.
Cok az kalmis sizin, insanin ellinde olmuyor ikisini de dusunup kuruyoruz siz yinede en cok pozitif olani kurmaya calisin 🩷rabbim güldürsun sizi bu haberle🙏🤗
bize de haber verin lutfen sonucu
Evet benim de çok gaz vardı ilk başlarda geçti sonraki günlerde. Benim ağrım çok fazlaydı beş dakka ayakta kalsam bacaklarım uyuşurduilk bir hafta doğru düzgün ayağa da kalkamadım hala ağrılarım var ama alıştım galiba bu duruma sorun etmiyorum kalkıp temizlik yapıyorum😀o derece.inşallah dediğiniz gibi pozitif çıkar yazarım inşallah🤗

Nelere dikkat ettiniz bu süreçte
Ekstra dikkat ettiğim bi şey olmadı. Aksine beklentisiz davrandım. Genellikle ilk aşılama tutma olasılığı düşük oluyor diye okuyordum hep buradan. Kendimi neredeyse ikinci aşılama için hazırlamıştım. Adet günüme kadar da test yapmadım. Sevgiler 🌺

X