- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 18
- 26
- Konu Sahibi Derya Leia
Canım inşallah tutar hareket sayınız artmış ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak 3 sene önceki testi de gönderiyorum aradaki farka bakCanım inşallah tutar hareket sayınız artmış ne güzel![]()
Maşallaaaah çok iyi sonuçlar önceden baya sıkıntılıymış rabbim inşallah nasip eder bize de bebişBak 3 sene önceki testi de gönderiyorum aradaki farka bak![]()
8 inde ayın insallahMaşallaaaah çok iyi sonuçlar önceden baya sıkıntılıymış rabbim inşallah nasip eder bize de bebiş
NE zaman test yapacaksınn
HAber et muhakkak8 inde ayın insallah![]()
Senin kaçında sonucun ?Maşallaaaah çok iyi sonuçlar önceden baya sıkıntılıymış rabbim inşallah nasip eder bize de bebiş
NE zaman test yapacaksınn
Veririm cnm senin kaçıncı günün ne zaman sonuc öğreneceksinHAber et muhakkak
13.gün oluyor bugün iğne etkisi geçmiştir artık çizgi olduğuna göre hamilesindir arkadaşım aşılamanın 12.günü öğrendi ikiz olacağınıPazartesi ya da salı demişti doktor. Tabi ben dayanamadım az evvel yaptım. Bunca zaman hiç gormedigim silik bir çizgi gordum. Ama kaçıncı dk çıktı bilmiyorum güvenilmez. İdrarimin beyaz tortulu olması dikkatimi cekmisti. Ona bakıyordum forumda :) sizin henüz erken dusunmemeye gayet gostermelisiniz, vaktiniz varsa bol bol dinlenin yatin. Ben gecen hafta full yattım :)
13.gün oluyor bugün iğne etkisi geçmiştir artık çizgi olduğuna göre hamilesindir arkadaşım aşılamanın 12.günü öğrendi ikiz olacağını![]()
Bence yapmalısınYa basit kitlerden bir testim daha var sabrediyorum. Hayırlısı inşallah![]()
Ben dün oldum 12. Gün Denicem ama doktor kontrolüm 14. Gün sabredemeyip yaparımSenin kaçında sonucun ?
Aaaa bence dene 14 güne kadar ilk idrarla deneBen dün oldum 12. Gün Denicem ama doktor kontrolüm 14. Gün sabredemeyip yaparım
Hem umutluyum tutacak diye hissediyorum hem de korkuyorum bilmiyorumAaaa bence dene 14 güne kadar ilk idrarla deneHayırlısı olsun ins
Ama sonunda ögreniceksin bence yap testini cnm icin rahat eder sen bilirsin yine deHem umutluyum tutacak diye hissediyorum hem de korkuyorum bilmiyorum![]()
Günüm gelsin yapıcam canımAma sonunda ögreniceksin bence yap testini cnm icin rahat eder sen bilirsin yine de
Ne zaman günün 2 gün sonra mıGünüm gelsin yapıcam canım
Aaa aramızda 3 gün var bende ayın 8 inde yaptırcamDün yaptırdım aşılamayı 10 gün sonra test yapıcam
Ay hadi bakalım ilk aşılaman mı ne hissediyorsunAaa aramızda 3 gün var bende ayın 8 inde yaptırcam
İlk aşılama İlk günü kaşık ve belimde agrı oldu ve kahverengi lekelenme geldiAy hadi bakalım ilk aşılaman mı ne hissediyorsun