- Konu Sahibi Derya Leia
-
Canım bütün olumsuzlukları bir kenara at sen bu olumsuzlukla olsanda tedaviye başlayacaksın olmasanda bu sürecin ilacı moral strese girmemek herdaim inançlı olabilmek. Ben amh 0.1 olupta hamile kalanlarıda gördüm benimde düşük çıktı amh kendini üzmeAmh düsük cıktı cnm 0.09 cıktı düzenli adet oluyorum aslında bide erken menapoz riskim var sonuçların hepsi 8 inde cıkıcak bekliyoruz
Kaç cıktı cnm senin ? Kür falan kullanıyormusunCanım bütün olumsuzlukları bir kenara at sen bu olumsuzlukla olsanda tedaviye başlayacaksın olmasanda bu sürecin ilacı moral strese girmemek herdaim inançlı olabilmek. Ben amh 0.1 olupta hamile kalanlarıda gördüm benimde düşük çıktı amh kendini üzme
1.24 çıktı benim azalmış ferlite düZeyi yazıyor canım herhangi birley kullanmadımKaç cıktı cnm senin ? Kür falan kullanıyormusun
İncir kürü deneyin arkadaşlar1.24 çıktı benim azalmış ferlite düZeyi yazıyor canım herhangi birley kullanmadım
Merhaba canım son durum nedir ben bugün tüp bebek ilacı kullanmaya başladımİncir kürü deneyin arkadaşlar
Kuzum bende kromozom test sonucumu bekliyorum. Bide adet olmayı bekliyorum olunca bende baslıcam sen hangi doktora gidiyorsun ne kadar tuttu ilac tüp bebek falanİncir kürü deneyin arkadaşlar
Canım ben dicle memoriale gidiyorum ilaçlar 1000 lira tuttu doktor rapor çıkarttı hastanede ortalama 7000 tlye geliyor ilaçları kullanmaya başladık bugün 8. Gündü doktora gittim yumurtalarım gününden çatlamış tedaviyi iptal etti doktor adet tarihini beklicez sil baştan tekrar başlıcazKuzum bende kromozom test sonucumu bekliyorum. Bide adet olmayı bekliyorum olunca bende baslıcam sen hangi doktora gidiyorsun ne kadar tuttu ilac tüp bebek falan
Canım ben dicle memoriale gidiyorum ilaçlar 1000 lira tuttu doktor rapor çıkarttı hastanede ortalama 7000 tlye geliyor ilaçları kullanmaya başladık bugün 8. Gündü doktora gittim yumurtalarım gününden çatlamış tedaviyi iptal etti doktor adet tarihini beklicez sil baştan tekrar başlıcaz
Bi saat 3 te oradaydık büyük ihtimalle bizden önce giren çift sizdiniz sanırımBende bugün oradaydım canım acaba karşılaşmış olabilir miyiz?
Bi saat 3 te oradaydık büyük ihtimalle bizden önce giren çift sizdiniz sanırım
Ya o nasıl işsmis öyle bana rapor bin liraya çıkardım ilaçlarım raporsuz 7000 ama raporla 1700 verdim tüp bebek de raporlu 5700 raporsuz 7700 doktorum da İstanbul Medikalpark Serdar Koç baya ilac verdiCanım ben dicle memoriale gidiyorum ilaçlar 1000 lira tuttu doktor rapor çıkarttı hastanede ortalama 7000 tlye geliyor ilaçları kullanmaya başladık bugün 8. Gündü doktora gittim yumurtalarım gününden çatlamış tedaviyi iptal etti doktor adet tarihini beklicez sil baştan tekrar başlıcaz
Canım rapora paramı ödediniz o kısmını anlamadım. Benim 4 kutu ilacım vardı gonalf 2 kutu menopur 2 kutu. Ben malesef verdiğim ilaç paralarıda kullandığım ilaçlarda hepsi çöp oldu tekrar para ödeyip tekrar ilaç alıp başlıcaz.Ya o nasıl işsmis öyle bana rapor bin liraya çıkardım ilaçlarım raporsuz 7000 ama raporla 1700 verdim tüp bebek de raporlu 5700 raporsuz 7700 doktorum da İstanbul Medikalpark Serdar Koç baya ilac verdi
Evet cnm raporu özelde çıkardım bende seninle aynı ilacları kullanıyorum ama biraz daha fazla gnolf 5 kutu menapor 2 kutu bi tane daha var 7 kutuCanım rapora paramı ödediniz o kısmını anlamadım. Benim 4 kutu ilacım vardı gonalf 2 kutu menopur 2 kutu. Ben malesef verdiğim ilaç paralarıda kullandığım ilaçlarda hepsi çöp oldu tekrar para ödeyip tekrar ilaç alıp başlıcaz.
Anladım canım seninki daha çokmuş. Benimki kasıma kaldı artık.Evet cnm raporu özelde çıkardım bende seninle aynı ilacları kullanıyorum ama biraz daha fazla gnolf 5 kutu menapor 2 kutu bi tane daha var 7 kutu
İnsallah bizde bebeğimize kucağımıza alırız tek ümidim hamile kalıp dusuk yapmalarımAnladım canım seninki daha çokmuş. Benimki kasıma kaldı artık.
Bende bu merkezde 2defa denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama boş gebelik olduevet bıze de hep olur dedıler sorun yok dedıler ama 2defa klomen catlatma ıgnesı ,2defa da aşılama denedık olmadı.2senedır hıc gebe kalamadım.Vakıt kaybetmeden tüp bebege gectık hemen cunku ben 33 eşim 35 yaşında.Şişli memorialde yaptırdık yumurta toplamam oldu guzel embrıyolarımız var transfer bekliyorum rahim dinlendırmedeyım regl olunca transfer ayımda başlayacak ınsallahmaddı acıdan evet tup bebegın malıyetı yüksek.Bıde bız normalde antalyadayız ama ben tüp bebegı ıstanbul’da yaptırmak ıstedım rıske atmak ıstemedım şişli memorial semra kahraman cok memnun kaldım araştırın ıstersenız.
gecmıs olsun aşılama şans tamamen..zamanlanmıs ilişkiden farkı yok dıyende var şansı sadece %5 artırıyor diyen de..ama neolursa olsun bir defa denenmeli diye düşünüyorum sizin boş gebelikse muhtemelen kromozom bozuklugu vardı saglıksızdı..Eğer psikolojınız ve maddi durumunuz el veriyorsa tüp bebek deneyin derim..Bende bu merkezde 2defa denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama boş gebelik oldu
Merhaba canım bende ikinci aşılmayı oldum beklemedeyim ilkinde bende de aynı şeyler olmuştu sorduğumda doktora ilaçların yan etkisi dediArkadaşlar merhaba 24 ünde Akşam 9 da çatlatma oldum (19x3 yumurtam) 26 sında aşılama oldum aşılama olduktan sonra 1 saat yatıp eve geldim aradan 3 saat sonra kahverengi lekelenme olmuş ama asılamadan beri belim ahrıyor gaz sorunum var 3 günü de yumurta akı gibi akıntı geldi arada bana ateş basıyor dudaklarım çok kuruyor böyle belirtileriniz olan varmı
Zaten tüp bebek denedimmgecmıs olsun aşılama şans tamamen..zamanlanmıs ilişkiden farkı yok dıyende var şansı sadece %5 artırıyor diyen de..ama neolursa olsun bir defa denenmeli diye düşünüyorum sizin boş gebelikse muhtemelen kromozom bozuklugu vardı saglıksızdı..Eğer psikolojınız ve maddi durumunuz el veriyorsa tüp bebek deneyin derim..
konu aşılama olunca aşılama zannetmıstım ben de..peki pgt yaptırmısmıydınız onu anlattılarmı size??Zaten tüp bebek denedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?