Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var kist yani 3. evre zaten toplam 4 evre bu kistler 3-4 cm sonrası için 4. evre diyorlar ki bu durumda bile bana yumurta büyütme iğneleri verdi ki kistimde beraberinde büyüdü ama doktorum yine de aşılama için devam etti. Bu kistler başımıza bela yok olsalar bile yine geri geliyorlar. Allah nasip ederse inşallah kist mist önemli değil dua edelim. Her doktor da farklı düşünüyor tedavi sistemleri farklı sanırım.

Klomene başlarsak kisti tetikler şu an yapmam dedi. kurcaladıkça bişey çıkıyor ama bunu anladım. Yarın soğan kürüne başlıycam ve 1 2 ay kendi haline bırakcam buna karar verdim.bebek düşünüyoruz ne durumdayız diye gittim bişey çıkmadı. Sonra amh istedi rezerv az çıktı. Çatlatma yapalım dedi kist çıktı vs vs. Gerçekten deştikçe sorun çıkıyo. 1-2 ay kadar kendime süre vercem.Yani inşallah dayanabilirim, doktora gitmeden durmam lazım.

hayret yani bende özele gittim kist var klomene başlayamam dedi.4cm di 2 cm kaldı ama ben bu ay soğan kürü yapıcam.Ve inanıyorum ki gebe kalıcam:)
canim kist goren doktor banada dedi klomene baslayamam birdahaki ay diye ama devletteki kist yok dedi ondan verdi arada birgun vardi adetliydim belki adetle atildi.

Seni bu konuda çok iyi anlıyorum. Bende de öyle oldu. Aşılama ile başladım bakalım akibiyetim ne olacak. Bende soğan suyu yaptım ama 1 ay sadece yani 15 gün yaptım sonra aşılama oldum kistim aynı duruyordu sanırım istikrarlı sürdürmek gerekliydi bilmiyorum.

2 ay denemeyi planlıyorum.1. ay 15 gün sabah akşam,2. ay 10 gün sabah akşam. Şifa olsun inşallah.Gerisi tadiri ilahi

Oncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..bende geçen ay klomen ve çatlatma ignesi olmuştum üzerinden 14 gün geçti ve bugün adet oldum malesef..aynı zamanda sağ overde 5 cm çikolata kistim var. Bu ay rahim filmi çektirip ardından hemen aşılama yaptırmak istiyorum bilmiyorum Dr ne diyecek..bana da dua edin lütfen

Hakkında hayırlısı olsun rahim filminde sorun çıkmaz inşallah

Ah kuzum Allahım gönlüne göre versin. Benim de kistim var seni çok iyi anlıyorum. Ben bu kistle aşılama oldum tutarsa sana da umut olur inşallah.

Bende düşünmemeye çalışıyorum dün dinlendim bugün kalktım isimi gücümü yaptım kendimi zorlamadan sürekli yatarsam zaman hiç geçmez gibi geliyor
Ben iş yerindeyim çalışıyorum bana böyle bile zaman geçmiyor ki evde kalsam yatsam tüm gün düşünürüm. Boşver kendini başka şeylerle oyala tabi başarılı olamıyor insan hep aklında

Ben iş yerindeyim çalışıyorum bana böyle bile zaman geçmiyor ki evde kalsam yatsam tüm gün düşünürüm. Boşver kendini başka şeylerle oyala tabi başarılı olamıyor insan hep
çalışmak her zaman daha iyi canım. Ayın 26 sında test yap dedi doktorum artık 26 sina kadar evde catlarim

Aminin inşallah senin şafak 5 az kalmış:)
Mutlu haberi alacağımı bilsem hiçç zor olmaz günler ama nedense hiç belirtim yok yani midem falan bulanmıyor mesela ne bilim tamam kasık sancılarım var sürekli açım ve kabızım ama bunlar da iğne etkisi ayy bilmiyorum. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…