Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlu haberi alacağımı bilsem hiçç zor olmaz günler ama nedense hiç belirtim yok yani midem falan bulanmıyor mesela ne bilim tamam kasık sancılarım var sürekli açım ve kabızım ama bunlar da iğne etkisi ayy bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Inşallah güzel haberini verirsin cnm belirti arama forumlarda okuduğum kadarıyla hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar var. Benim normal yolla bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı o zaman benimde hiç belirdim olmamıştı sadece kasıklarımda batma olmuştu

Inşallah güzel haberini verirsin cnm belirti arama forumlarda okuduğum kadarıyla hiç belirtisi olmadan hamile kalanlar var. Benim normal yolla bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı o zaman benimde hiç belirdim olmamıştı sadece kasıklarımda batma olmuştu
Canım Allâh güzel dileklerine karşılık sana da nasip etsin hayirlisi ile yani eğer tutmazsa üzülürüm evet ama demekki vakti gelmemiş derim Allâh a sığındım.

Asilama gunum 7 kasim bugun 11.gundu aksam uzeri leke gelmeye basladi sanirim adet oluorum ama bugun adetin 24.gunu cok erken degil mi belim cok agriyo

Bugunde kahverengi leke artti hep boyleolur bnm kahverengi lekeyle gelir snra adet olurum.bu sefer cok erken oldum ama yaa dun cok agladim
canım neden ağlıyorsun ağlayınca sonuç değişmez aksine üzülürsün hasta olursun vakti gelince bizde anne olacağız. Dua ediyorum ben hepimiz için olacak inşallah tez zamanda...

Bugun yine bnden sonra evlenen ve ikinciye hamile olan akrabamizi duydum ne bilim dokunuo artik ruhuma hic olmiyck gbi gelio
Emin ol bu hisleri herkes yaşıyordur. Benim benden 5 yaş küçük kuzenim ve benden sonra evlenen kuzenim geçen gün doğum yaptı benimde bir yerlerim cız etmedi değil. Bir keresinde bir akrabamız siz hala durun bak millet heme yapıyor dedi o kadar zoruma gitti ki insanlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden konuşur ben seni çok iyi anlıyorum sadece dua edeceğiz ve bekleyeceğiz.

5 saat once ypmistm szce varmidir ama adet oldum gbi az az gelio

Eklentiler

• IMG-20181119-WA0020.jpg
    IMG-20181119-WA0020.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 30
Back