Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, üzülme vakti var sonuçta nasip işi biliyorsun. Allah sabrımızı görecek ve bebiş nasip edecek. Dua ediyorum Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin bunu ancak yaşayan anlar.
Valla canim olcak gibi geliyordu doktora gore olmamasi icin bi sorun yok diyo hatta beni gorunce ben seni hamile gelirsin saniyodum dedi aşılamada o kadar fazla sans arttirmiyor sanirim

canım sen nasıl bir yol izledin nasıl tedavi oldun hiç klomen çatlatma ignesi falan verdilermi doktora tekrar ne zaman gitcen
Benim aşılama oldu bu ay 20 kasımda test için gideceğim. Ben kan testlerimi oldum rahim filmi eşimin sonuclari vs doktor sonuç olarak senin rahim ağzı dar histeroskobi dedi sonra histereskopi ameliyatı icin 5 ay bekledim ameliyat günü zor zar geldi ve 1 saatte çıkmam gereken ameliyat 4 saat surdu meğer histeroskobi sırasında yapışık kist farketmisler hemen laparoskopi aldilar ama yumurta ve tupume yapısık olduğu icin sadece icini temizleyip alamadan kapatmislar. Sonra 2 ay korunma toparlanma sonraki 3.ay da aşılama işlemi şimdi de bekleme bakalım Allâh nasip ederse olacak kuzum ya.

Sabah akşam eşimle 70 subhanallah 10 estağfurullah 9 subhanallah 1 estağfurullah.
1 cumartesi günü sadece 1900 kez
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym. Çektim
4 cuma 1000 ya evvel çektim
Her ilişki öncesi 1 fatiha 3 ihlas 10 ya mutekebbir
7 gün 1 er tane Yusuf süresi okudum.
Uyumadan hemen önce 100 ESTAĞFİRULLAH bu da eşinle.

Ben bunları yaptım. Bu şekilde gebe kalan başkasından öğrendim yaptığım ay gebeyim
Bunu yapmak baya bir vakit almistır sanırım calisiyormusun cnm sen açıkçası yapmak isterim ben ama bu kadar net yapamam ve biri eksik kalır diye korkarım. Calisiyorum zaman zaten bana hep koşturmaca.

Benim aşılama oldu bu ay 20 kasımda test için gideceğim. Ben kan testlerimi oldum rahim filmi eşimin sonuclari vs doktor sonuç olarak senin rahim ağzı dar histeroskobi dedi sonra histereskopi ameliyatı icin 5 ay bekledim ameliyat günü zor zar geldi ve 1 saatte çıkmam gereken ameliyat 4 saat surdu meğer histeroskobi sırasında yapışık kist farketmisler hemen laparoskopi aldilar ama yumurta ve tupume yapısık olduğu icin sadece icini temizleyip alamadan kapatmislar. Sonra 2 ay korunma toparlanma sonraki 3.ay da aşılama işlemi şimdi de bekleme bakalım Allâh nasip ederse olacak kuzum ya.
canim cok gecmis olsun peki klomen ve ya femara gibi ilaclarla hic denemedinmi

Sabah akşam eşimle 70 subhanallah 10 estağfurullah 9 subhanallah 1 estağfurullah.
1 cumartesi günü sadece 1900 kez
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym. Çektim
4 cuma 1000 ya evvel çektim
Her ilişki öncesi 1 fatiha 3 ihlas 10 ya mutekebbir
7 gün 1 er tane Yusuf süresi okudum.
Uyumadan hemen önce 100 ESTAĞFİRULLAH bu da eşinle.

Ben bunları yaptım. Bu şekilde gebe kalan başkasından öğrendim yaptığım ay gebeyim
Canım biraz araştırdım da Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym. bu ayeti cumartesi 1900 kere okursan bir sonraki cumartesi dileğin kabul oluyormuş.

kızlar merhaba;

çatlatma işlemi olmadan direkt aşılama yapılır mı?
çatlatma için kullanılan ilaçların yan etkisi olduğunu duydum.

Baktı canım çarşamba yapılacak aşılama benim sağ tarafta var kist by ay da sağ taraf yumurtam büyüdümüş kısmet artık ins yumurtamin kalitesini bozmaz. Ayy Allâh hayırlısı nasip etsin bize çok istemek iyi değil ama çok istiyorum ne yapim.
merhaba;
Çatlatma tedavisi gördünüz mü?ben hemen aşılama olayına girmek istiyorum. Özele gidiyorum önce klomen başlayacaktı ama şu an 2 cm kist olduğu için yapamam ilaçlar kisti tetikleyebilir dedi. Ben de çatlama yapmadan diğer aşamayı istesem olur mu acaba?

merhaba;
Çatlatma tedavisi gördünüz mü?ben hemen aşılama olayına girmek istiyorum. Özele gidiyorum önce klomen başlayacaktı ama şu an 2 cm kist olduğu için yapamam ilaçlar kisti tetikleyebilir dedi. Ben de çatlama yapmadan diğer aşamayı istesem olur mu acaba?
Yani diğer aşama dediğin tüp bebek mi özel doktora gidersen yapar ama sonuçta aşılama ile de tutabilir 2 cm kistten ne olacak küçük bir kist.

kızlar merhaba;

çatlatma işlemi olmadan direkt aşılama yapılır mı?
çatlatma için kullanılan ilaçların yan etkisi olduğunu duydum.
Çatlatma iğnesini yumurta buyumeden yapamazsın eğer yumurtan kendiliginden büyüyor ise gerek kalmaz ama doktorlar genelde takviye veriyor. Duzenlİ olarak doktor kontrölü ile yumurtani olctur sonrasında karar verirsin. Hiç doktora gittin mi peki

Kızlar son durumlar nedir? Benim aşılamam oldu dün. Şimdi bu günler nasıl geçer 20 kasım da gel test yapacağız dedi doktor. Allahım hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor normal dedi doktor sizinde oldu mu? Y yaprakali Neic Neic @Selinselinselin30 AryAres AryAres
Benimde çok ağrım olmuştu son zamana kadar 18.gün regl oldum 2.aşılamam da tutmadı

Çatlatma iğnesini yumurta buyumeden yapamazsın eğer yumurtan kendiliginden büyüyor ise gerek kalmaz ama doktorlar genelde takviye veriyor. Duzenlİ olarak doktor kontrölü ile yumurtani olctur sonrasında karar verirsin. Hiç doktora gittin mi peki
evet doktor kontrolündeyim.6aylık evliyim ama yumurta rezervim az .Çatlama yapalım demişti ben ısrar edince ,ama ultrason da kist çıktı.Yumurtam çatlamadığı için oluşmuş 4cm. Bu ay gittim 2 ye düşmüş ilaçsız bu ay geçsin ve kist gitsin klomen uygularız dedi.Ama o işe girmeden aşılama yapar mı sormadım.

canım inşallah tutar senin aşılama. Ben regl oldum iki gün önce hem özele hem devlete gittim özel kist var bir sonraki ay klomenle takip edelim sonra olmazsa 5 ay git eve yine olmazsa öyle gel dedi:S devlet ise kist yok bu ay klomenle takip edelim 6 ay kadar olmazsa sonra aşılama yaparız dedi:S anlamadımki sonuçta bu ilaçlarda hep hormon
hayret yani bende özele gittim kist var klomene başlayamam dedi.4cm di 2 cm kaldı ama ben bu ay soğan kürü yapıcam.Ve inanıyorum ki gebe kalıcam:)

Back