- Konu Sahibi buket_zehra
Canımm ne yaptın test yaptırdın mı sonucu çok merak ediyorum inşallah güzel haber verirsinayy benim de 20si bende çatlıyorum merak etme :) Ayy yüzümüz gülsün sonuçlarımız güzel olsun inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm ne yaptın test yaptırdın mı sonucu çok merak ediyorum inşallah güzel haber verirsinayy benim de 20si bende çatlıyorum merak etme :) Ayy yüzümüz gülsün sonuçlarımız güzel olsun inşallah...
keşke güzel haber verebilsem ama kan testi de negatifCanımm ne yaptın test yaptırdın mı sonucu çok merak ediyorum inşallah güzel haber verirsin
keşke güzel haber verebilsem ama kan testi de negatifyok tutmadı buymuş hayırlısı. Daha anne olma vaktim gelmedi demek ki.
Canım sende bi haber var mı???Yptgim gbi ciksaydi czgi hemen gdp test yaptrrdm ama heyecani kacti tabi bekliycm bklm du lekelenme de bi kesildeydi..bnm gbi olan var midr
Amin cnm aminnnnhadi ya
üzülme canım hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah
Amin cnm. Bende hiç kanama olmadı hayırlısı olsun tutar inşallahKızlar merhaba . Bende 15 kasımda aşılama oldum. Ben aşılamamın 4. Ve 8.gunlerinde koyu kahve kanamalar yaşadım. Şimdi kesildi. Ayın 30 unda test için gideceğim. Suan ara ara kaşık agrıları dışında hiç bir belirti Yok . İnş bende sizde güzel haberler veririz buradan.Allah gönlümüze göre verir İnş.hepimiz için dua ediyorum.
![]()
canım benim doktor aşılama yapmadı once ılac tedavisi olmazsa aşılamaymış ben beklemedeyim 10 aralık benim bat tarihi senin inşallah bu sefer tutar
amin canım inşallah tutar senin de olur inşallah hemencik :)canım benim doktor aşılama yapmadı once ılac tedavisi olmazsa aşılamaymış ben beklemedeyim 10 aralık benim bat tarihi senin inşallah bu sefer tutar
Benim kistim var sağ taraf 2-3 cm ve ameliyatla alamadılar yapışıkmış buna rağmen yapıldı aşılama.Benim çatlatma yapacak önce ama 2 cmlik kistin gitmesini bekliyoruz![]()
4tü 2 cm kalmış yumurta çatlamadığı için.Klomene başlıycak ama o ilaçlar kisti tetiklermiş. O yüzden bekliyorum bat 5aralık.reglin 3. günü kontrol var bakalım gitmiş mi.Benim kistim var sağ taraf 2-3 cm ve ameliyatla alamadılar yapışıkmış buna rağmen yapıldı aşılama.
Benim 2.aşılamanın 11.günü bu sefer biraz kasık karın bel ağrım var sancı gibi 3 gundur regl mi olcam nolcak bilmiyorum
anladım cnm evet benim de kistimi ilaçlar büyütüyor ama aşılamadan başka çarem yok şuan o yüzden 2. aşılama da tutmazsa bir süre ara vereceğim. çok zor zamanlar allah herkezin yardımcısı olsun.4tü 2 cm kalmış yumurta çatlamadığı için.Klomene başlıycak ama o ilaçlar kisti tetiklermiş. O yüzden bekliyorum bat 5aralık.reglin 3. günü kontrol var bakalım gitmiş mi.
Amin canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.anladım cnm evet benim de kistimi ilaçlar büyütüyor ama aşılamadan başka çarem yok şuan o yüzden 2. aşılama da tutmazsa bir süre ara vereceğim. çok zor zamanlar allah herkezin yardımcısı olsun.
Allah yüzümüze gülsün kardeşimBenim 2.aşılamanın 11.günü bu sefer biraz kasık karın bel ağrım var sancı gibi 3 gundur regl mi olcam nolcak bilmiyorum
İnşallah ikinci aşılamalar bize uğurlu gelir
Benimde 11.gunum canim ayni gun aşılama yaptırmışız kanda kesin belli olurMrblar benimda asilama min 11 gunu bugun dun evde idrar testi yaptim sinuc negatif cikti cok agladim esimde kan testone bakalim dior belirtile var acaba hamile olma sansim nedir