- Konu Sahibi buket_zehra
klomenden sonra ne dediler canım sana aşılamamı
Evet canım. kadın doğum uzmanı artık bizim yapabiliceğimiz birşey kalmadı aşılama öneriyorum dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomenden sonra ne dediler canım sana aşılamamı
Canım arkadaşım 5-6 ay bebek için denediler olmayınca hormon testinde tsh'si 3,20 gibi birşey çıkmıştı. Doktor böyle gebe kalman çok zor diyip ilaç vermişti. İlacı kullandığının 2.ayı hamile kaldı. Oyüzden 2 yi geçmesi bence sakıncalı.Başka doktora gitmelisinkızlar benım sebepsiz sebepsiz dedim ama tsh hormonu 4.75 ve doktor ilaç vermedi değerlerin iyi dedi bilgisi olan varmı bu konuda
kızlar bu aşılama aşamasını anlatır mısınız? Nasıl oluyor, ağrılı bi işlem mi? Benim dün tüplerime bakıldım HSG çektirdim. Temiz çıktı. Önümüzdeki ay regli olunca gidicem aşılamaya başlıcaz dedi doktor.![]()
o zaman sen vakit kaybetmeden doktoruna sor öğren söylesin detaylı.canim bir topikte doktor 3.25 e ilac vermis gebelik olmasi icin o bile yuksekmis dusun artik ben gidip kendi doktoruma soylicem
Canim merhaba, regl oldum ben ilk asilamam tutmadi maalesef benim dongum basa sardi ignelere basladim bugunKızlar son durumlar nedir? Benim aşılamam oldu dün. Şimdi bu günler nasıl geçer 20 kasım da gel test yapacağız dedi doktor. Allahım hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor normal dedi doktor sizinde oldu mu? Y yaprakaliNeic
Celin30 @FatmaKoray90
İlk bir iki gün hafif bir kasık ağrısı oldu hiç bir belirtim yok.Kızlar son durumlar nedir? Benim aşılamam oldu dün. Şimdi bu günler nasıl geçer 20 kasım da gel test yapacağız dedi doktor. Allahım hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor normal dedi doktor sizinde oldu mu? Y yaprakaliNeic
Celin30 @FatmaKoray90
canım inşallah tutar senin aşılama. Ben regl oldum iki gün önce hem özele hem devlete gittim özel kist var bir sonraki ay klomenle takip edelim sonra olmazsa 5 ay git eve yine olmazsa öyle gel dedi:S devlet ise kist yok bu ay klomenle takip edelim 6 ay kadar olmazsa sonra aşılama yaparız dedi:S anlamadımki sonuçta bu ilaçlarda hep hormonKızlar son durumlar nedir? Benim aşılamam oldu dün. Şimdi bu günler nasıl geçer 20 kasım da gel test yapacağız dedi doktor. Allahım hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor normal dedi doktor sizinde oldu mu? Y yaprakaliNeic
Celin30 @FatmaKoray90
Allâh hayırlı ve tez zamanda yüzünü güldürsün cnm senin sorun nedir?![]()
inanmıyorum hamile misin ay çok sevindim. Benim ve arkadaşlarımız için bol bol dua et kuzum hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım.Canım benim aslında bir sorunum yoktu ama fsh 14 Dü benim gerçi doktorlar önemi yok dediler. Eşimde sperm sınırda ve hızlı hareket sıfırdı.geçen ay aşılama oldum sıfır umut verdiler tutmadıda. Ama iki gün önce gebe olduğumu öğrendim.
Canım sakın üzülme tamam mı sen bence devlete devam et. Ben devlete güveniyorum açıkçası. Evet bu ilaçlar hep hormon ama bebiş için değer. Hayırlısı ile kavuşacağız bebişlerimize. Allah vermiyorsa güzelleştiriyordu.canım inşallah tutar senin aşılama. Ben regl oldum iki gün önce hem özele hem devlete gittim özel kist var bir sonraki ay klomenle takip edelim sonra olmazsa 5 ay git eve yine olmazsa öyle gel dedi:S devlet ise kist yok bu ay klomenle takip edelim 6 ay kadar olmazsa sonra aşılama yaparız dedi:S anlamadımki sonuçta bu ilaçlarda hep hormon
Merhaba canım, üzülme vakti var sonuçta nasip işi biliyorsun. Allah sabrımızı görecek ve bebiş nasip edecek. Dua ediyorum Allah ben ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin bunu ancak yaşayan anlar.Canim merhaba, regl oldum ben ilk asilamam tutmadi maalesef benim dongum basa sardi ignelere basladim bugun
Ama adet olmadın henüz değil mi sonuçta adet olmadığın sürece ümit var.İlk bir iki gün hafif bir kasık ağrısı oldu hiç bir belirtim yok.
saol canım inşallah üzülme değilde süreçin doktordan doktora değişmesi garibime gidiyor canım mesela bazı doktor hemen hsg diyor bazısı bekletiyor oda şans demekkiCanım sakın üzülme tamam mı sen bence devlete devam et. Ben devlete güveniyorum açıkçası. Evet bu ilaçlar hep hormon ama bebiş için değer. Hayırlısı ile kavuşacağız bebişlerimize. Allah vermiyorsa güzelleştiriyordu.
o konu da da haklısın bende sinir oluyorum o yüzden devletten başkasına gidesim gelmiyor. Tek doktorum var ve herkese ilk isteyeceği şeyler belli. Bende özellere çok gittim sinir oldum artık gitmiyorum. Aslında yaşadığımız hiç birşey nedensiz değil öyle düşünelim.saol canım inşallah üzülme değilde süreçin doktordan doktora değişmesi garibime gidiyor canım mesela bazı doktor hemen hsg diyor bazısı bekletiyor oda şans demekki
canım sen nasıl bir yol izledin nasıl tedavi oldun hiç klomen çatlatma ignesi falan verdilermi doktora tekrar ne zaman gitceno konu da da haklısın bende sinir oluyorum o yüzden devletten başkasına gidesim gelmiyor. Tek doktorum var ve herkese ilk isteyeceği şeyler belli. Bende özellere çok gittim sinir oldum artık gitmiyorum. Aslında yaşadığımız hiç birşey nedensiz değil öyle düşünelim.
Olmadım. Kısmet bakalımAma adet olmadın henüz değil mi sonuçta adet olmadığın sürece ümit var.
Amiininanmıyorum hamile misin ay çok sevindim. Benim ve arkadaşlarımız için bol bol dua et kuzum hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım.