İnşaallah canımİnşallah Allahtan umut kesilmez nasip ettiyse olur tup bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız inşallah
Kaç geldi peki kontrolüDeğer artmaz ama kalitesi degistigi için öyle gozukuyor mesela benimki 0.04 15 günde çıktı sonuç digeri 1 günde çıktı oda Ankara'da yaptırdım muhtemelen ben iyi bakmistim kendime yumurta kaliestini artirmak için vitamin aldım ondan olabilir
Anladım canım belki asilamayla olur gerek kalmaz dur bakalımDoktor yok burada küçük yer. Devlete gittim dedi ki burada boşuna vakit harcama tek tüpün kapalıyken tedavi işe yaramaz yıllarını harcarsin doğal yolla hamile kalman çok çok zor. senin direkt tüp bebek yaptırman gerek. Ama burada tüp bebek yapılmıyor başka şehre gideceksin diyip İzmir'de bir tüp bebek merkezi ismi verdi. Ozeldeki doktorum da burada tüp bebek yapılmıyor ama aşılama yapalım dedi
Yok canım yumurta sayın az demek oluyorYumurtalık rezervi ne oluyor canım. Benim ki gibi mi tembel mi yani
İnşaallah canım oran çok düşükAnladım canım belki asilamayla olur gerek kalmaz dur bakalım
Aşılama tedavisi 20 bini buluyor galiba toplamda hep öyle duydumHenüz sadece femaraya para verdik 543 lira aşılamayı asistanın yapmasını isteyeceğimiz için para vermeyeceğiz ilaçlara vereceğiz sanırım onunda 7/8 bin tutacağı söylendi tahmini
Anladım canım. Gerçekten yorucu bir süreç inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebeklerYok canım yumurta sayın az demek oluyor
Çok saçma çok fazla e o zaman tüp bebeğe bir araba parası mi aliyorlarDoktorun yapmasını istersek 116 bin istediler
Allah'tan ümit kesilmez canım asilamayla hamile kalan da çok kiİnşaallah canım oran çok düşük
Evet doğru inşaallah onlardan olurumAllah'tan ümit kesilmez canım asilamayla hamile kalan da çok ki
İnsaAllah canım ne zaman test yapacaksınAnladım canım. Gerçekten yorucu bir süreç inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebekler
Daha bugün asilamanin 3. Günü canım. Sol kasigim ağrıyor hiç geçmediİnsaAllah canım ne zaman test yapacaksın
İnsaAllahEvet doğru inşaallah onlardan olurum
Sen şuan tedavi mu görüyorsun canım aşılama falanİnsaAllah
Hadi bakalım Rabbim hayirlica nasip etsin bizlereDaha bugün asilamanin 3. Günü canım. Sol kasigim ağrıyor hiç geçmedi
Bende dün başladım aşılama için ilaç kullanıyorum salı USG kontrolune gideceğim .aşılama için başladık bakalımSen şuan tedavi mu görüyorsun canım aşılama falan
Ayyyy hadi inşaallah yaaaaBende dün başladım aşılama için ilaç kullanıyorum salı USG kontrolune gideceğim .aşılama için başladık bakalım
Ederim canımAyyyy hadi inşaallah yaaaahaber et buraya da
Umarım gerek kalmaz öyle ümit ediyorumÇok saçma çok fazla e o zaman tüp bebeğe bir araba parası mi aliyorlar
Bilemiyorum ama belki benim bir tane oğlum var belki o yüzdendirAşılama tedavisi 20 bini buluyor galiba toplamda hep öyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?