Aşılama mi tüp Bebek mi

Bilemiyorum ama belki benim bir tane oğlum var belki o yüzdendir
Bilemedim valla ama benim 2024 yaptıran arkadaşlara hep sorduğum da aldığım cevaplar 20 bin civarı aşılama 100 bin civarı tüp bebek için oldu ki özel hastanlerde yaptıranlar için belki sizinkinde ek bir tedavi vardır bilemedim ,bakalım bende Ankara da özel hastanede yaptircam aşılama ne kadar diyecekler o kadar fiyat verirlerse tüp bebek yaptirmak daha iyi gibi geldi

He evet o zaman doğrudur arkadaş aşılama için hoca yaparsa 116 bin dediler aşılama için dedi de ,eğer öyleyse vah halimize yandık
Yok ay yanlış biliyordur imkansız bu fiyat aşılama öyle zahmetli bir işlem değil ki doğal yolla gibi bir şey sadece sperm rahme bırakılıyor ek bir işlem yok fiyat genelde 11.500 falan en pahalısı hadi iki katı olsun ki olmaz

Bende öyle biliyorum valla daha fiyat almadım ama en Max 20000 falan tutar diye düşünüyorum

4.gun canım. Senin kaçıncı gün şuan. Belirti yok tutmadı galiba benim çünkü çok ağrım var yürüdükçe ağrıyor bir yere uzaninca bile ağrıyor
Çoğu kişi belirti olmuyor diyor zaten canını sıkma umutsuz olmaz her belirtiyi de ona yorma olmayaninda yorma insanlar 3 4 aylık gebeliği farketmiyor 10 günde farkedilmez zaten

Çoğu kişi belirti olmuyor diyor zaten canını sıkma umutsuz olmaz her belirtiyi de ona yorma olmayaninda yorma insanlar 3 4 aylık gebeliği farketmiyor 10 günde farkedilmez zaten
Çok haklısın canım nioli yağı aldım enfeksiyon kapıp tekrar rahim ağzım kapanmasın diye. İnşaallah işe yarar. Eşim işe gidip geliyor ona ilgi gosteremiyorum ağrıdan üzülüyorum

Aşılama ile çok hamile kalan var canım ilk aşılama dene olmazsa tüp bebek denersiniz aşılamada tüp bebege göre tutma oranı az evet ama ya tutarsa oda var

Aşılama ile çok hamile kalan var canım ilk aşılama dene olmazsa tüp bebek denersiniz aşılamada tüp bebege göre tutma oranı az evet ama ya tutarsa oda var
Canım aşılama yaptırdım bizim burada tüp bebek yapan yer yok diye. Tüp bebek için yazı bekleyeceğiz birikim yapıp farklı şehirde yapacağız. Şimdilik aşılama yaptırdım bugün 4. Gün ama çok pişmanım. Çok kasık ağrısı var. Bana hsg çekilmişti tüplerden biri kapalıydı. Aşılama yapılırken de rahim ağzı kapalı dedi doktor onu açtı öyle yaptı asilaamyi. O kadar mutsuzum ki

Çok haklısın canım nioli yağı aldım enfeksiyon kapıp tekrar rahim ağzım kapanmasın diye. İnşaallah işe yarar. Eşim işe gidip geliyor ona ilgi gosteremiyorum ağrıdan üzülüyorum
Geçer birkaç güne olur öyle şeyler eşinin de sana destek olması lazım sen kendine bak eşinde anlayislidir zaten sonuçta ikiniz için bir şey yapıyorsunuz Allah'ım hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin

Ben sizin yerinizde olsam kaç defa aşılama yapsanz yapın olmayınca olmuyor. Tüp bebek yapın gitsin. Bizim hiçbir sorun yoktu tüpler açık yumurta durumu iyiydi. Sadece eşimin sperm ileri hareketlilik çok az miktarda azdı. 2.5 yıl olmadı aşılama yaptık tutmadı. Tüp bebek ile direk tuttu. Şuan 4 aylık hamileyim. Darısı size inşallah

Evet canim ama hem para getiriyor eve hem de istediği gibi yapamıyorum hiçbir şeyi

Aslında o kadar haklısın ki. Şuan ümit ediyorum ay sonunda regl olursam nasıl üzülürüm kim bilir. Maddi manevi zarar. Ama tüp bebek için şuan birikim yok. Yaza kadar birikim yapıp öyle yapacağız tüp bebek

Belki açılmıştır hsg ile tüpler açılıyor,en azından denemedim demezsin hemen ümitsizliğe kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…