Ne kadar harcadınız aşılama için acabaVe biz bunu kmaraşta tıp fakültesinde yaptıracağız Allah’ın izniyle özelleri ve daha büyükşehirleri düşünemiyorum
Bidahaki gittginiz de bir sorun ,neden direk aşılama dedi sebebi yok mu hsg çekildi mi sizeBana hiçbir bilgi vermedikan falan verdim. Sonra direkt aşılama ile başlayacağız dedi. Niye bana hiçbir bilgi vermiyor anlamıyorum. Ne yumurtamin çapını söyledi ne de kaç yumurtam büyüdüğünü söyledi
E nabizda gorunmuyor mu internetten de bakarak yorumlayabilir sin .FSH 10 üstü amh 1in alti östrojen 75 üstü adetin 3. Günündeki kanda bu değer ve üstleri varsa gebelik zorlaşıyor doğal yollarla olmasıDirekt aşılamaya başladığına göre benim de amh düşük
Benimde yaşım 27 amh da 0.97 çıktı geçen yıl bu yılda farklı hastanede verdim 1.15 çıktı ama laboratuvar farkı olduğundan ve değer artmayacagi için 0.97 kabul ettikCanim senin yaş kaç amh kaçtı benim 27 yaş amh 0.04
Hiç mutsuz olmayın doktor mu yok tutmazsa değiştirin direkÇok sevindim bana umut oldunuz. Bugün aşılamanın 2. Günü benim. Ve aşırı umitsizim. Doktorumdan hiç memnun değilim
Aşılama fiyatı o kadar tutmaz ama tüp bebek tedavisi anca böyle tutarMerhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bana da letu başladı bugün doktor 5 gün kullanıp gideceğim USG çekecek bakalım ne cikcak eğer tek tüp kapalı ise aşılama ile çok fazla zaman kaybetme tutmazsa tüp bebek tedavisi için sağlam bir doktor araştır derim canım benim tuplerim de kapalılık yok ama yumurtalık rezervim düşük mesela tek aşılama deneyeceğiz zaman kaybetmeyelim tutmazsa direk tüp bebek deneyelim dediHiçbirini söylemedisadece hsg çektirdi tek tüpün kapalı ve yumurtalarin tembel aşılama yapmamız gerek dedi. Bana letu verdi sabah akşam kullandım 5 gün. Gittiğimde gelişme yok 3 gün daha kullan dedi. Kullandım geldim gereğinden fazla büyümüş bu gece çatlatma iğnesi yap pazartesi aşılama dedi. İşte öyle sonra buralardan öğrendim ki yumurtanın bir çapı olurmuş sayısı olurmuş bunları soylemedi
Değer artmaz ama kalitesi degistigi için öyle gozukuyor mesela benimki 0.04 15 günde çıktı sonuç digeri 1 günde çıktı oda Ankara'da yaptırdım muhtemelen ben iyi bakmistim kendime yumurta kaliestini artirmak için vitamin aldım ondan olabilirBenimde yaşım 27 amh da 0.97 çıktı geçen yıl bu yılda farklı hastanede verdim 1.15 çıktı ama laboratuvar farkı olduğundan ve değer artmayacagi için 0.97 kabul ettik
Hsg çekildi tüplerden biri tamamen kapalı. Bir de yumurtaların tembel dediBidahaki gittginiz de bir sorun ,neden direk aşılama dedi sebebi yok mu hsg çekildi mi size
E nabız da amh yok baktımE nabizda gorunmuyor mu internetten de bakarak yorumlayabilir sin .FSH 10 üstü amh 1in alti östrojen 75 üstü adetin 3. Günündeki kanda bu değer ve üstleri varsa gebelik zorlaşıyor doğal yollarla olmasıtabi yaşta önemli
Doktor yok burada küçük yer. Devlete gittim dedi ki burada boşuna vakit harcama tek tüpün kapalıyken tedavi işe yaramaz yıllarını harcarsin doğal yolla hamile kalman çok çok zor. senin direkt tüp bebek yaptırman gerek. Ama burada tüp bebek yapılmıyor başka şehre gideceksin diyip İzmir'de bir tüp bebek merkezi ismi verdi. Ozeldeki doktorum da burada tüp bebek yapılmıyor ama aşılama yapalım dediHiç mutsuz olmayın doktor mu yok tutmazsa değiştirin direk
Yumurtalık rezervi ne oluyor canım. Benim ki gibi mi tembel mi yaniBana da letu başladı bugün doktor 5 gün kullanıp gideceğim USG çekecek bakalım ne cikcak eğer tek tüp kapalı ise aşılama ile çok fazla zaman kaybetme tutmazsa tüp bebek tedavisi için sağlam bir doktor araştır derim canım benim tuplerim de kapalılık yok ama yumurtalık rezervim düşük mesela tek aşılama deneyeceğiz zaman kaybetmeyelim tutmazsa direk tüp bebek deneyelim dedi
Evet canim tek tüp kapalıyken aşılamada falan başarı oranı çok çok düşüyor. O yüzden tüp bebekte direkt rahme koydukları için sorun olmuyor tüpler.Merhaba, benim de sağ tüpüm tıkalı ve klomen ile çatlama ignesi yaptıracağım. Bir arkadaşımın da sağ tüpü tıkalıydı doktor ona direk tüp bebek dedi. Düşünmek istedi ve kendiliğinden hamile kaldı. Biz elimizden geleni yapıp, duamızı edip gerisini Rabbimize bırakalım. Hiç bir sorunu olmayıp yıllardır hamile olamayan da çok, bir çok sorunu olup tedavi bile ise yaramaz denilip kendiliğinden hamile olan da çok.
Henüz sadece femaraya para verdik 543 lira aşılamayı asistanın yapmasını isteyeceğimiz için para vermeyeceğiz ilaçlara vereceğiz sanırım onunda 7/8 bin tutacağı söylendi tahminiNe kadar harcadınız aşılama için acaba
Doktorun yapmasını istersek 116 bin istedilerAşılama fiyatı o kadar tutmaz ama tüp bebek tedavisi anca böyle tutar
Öyle düşünmeyin inşallah tutar benin tup bebekti tüplerimin biri tıkalı olduğu için asilama da başarılı olamadık ama böyle de hamile kalanlar var moralinizi yüksek tutun Allahin izniyle olurÇok sevindim bana umut oldunuz. Bugün aşılamanın 2. Günü benim. Ve aşırı umitsizim. Doktorumdan hiç memnun değilim
Çok teşekkür ederim amin inşallah tup bebek ilk denemede olduÇok sevindim Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah Tüp bebek mi aşılama mı tuttu
İnşaallah . Aşılama olmazsa tüp bebekte tutar o zaman. Benim de tup kapalıÖyle düşünmeyin inşallah tutar benin tup bebekti tüplerimin biri tıkalı olduğu için asilama da başarılı olamadık ama böyle de hamile kalanlar var moralinizi yüksek tutun Allahin izniyle olur
İnşallah Allahtan umut kesilmez nasip ettiyse olur tup bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız inşallahİnşaallah . Aşılama olmazsa tüp bebekte tutar o zaman. Benim de tup kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?