• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mi tüp Bebek mi

Yumurta rezervin olduğunu gosteriyor ona göre yonlendiriyorlar veya hormon testi yapildimi sana

Evet bugün 7. Günüm ilk defa denedim tek şans verdim ama aşılamaya sonrasında tüp bebek düşünüyorum

Amh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük olunca
Bana hiçbir bilgi vermedi 🥺 kan falan verdim. Sonra direkt aşılama ile başlayacağız dedi. Niye bana hiçbir bilgi vermiyor anlamıyorum. Ne yumurtamin çapını söyledi ne de kaç yumurtam büyüdüğünü söyledi 🥺

Amh değeri yumurtalık rezervini gösterir 1 in altında ise en kısa zamanda tüp bebek önerilir ,benimde amh düşüklüğüm var o yüzden aşılamaya başladık zaman önemli oluyor amh düşük olunca
Direkt aşılamaya başladığına göre benim de amh düşük

Bana hiçbir bilgi vermedi 🥺 kan falan verdim. Sonra direkt aşılama ile başlayacağız dedi. Niye bana hiçbir bilgi vermiyor anlamıyorum. Ne yumurtamin çapını söyledi ne de kaç yumurtam büyüdüğünü söyledi 🥺
Canım başka yere git herşeyi didik didik kafana yatsin öğren içini rahat ettir öyle başka tedaviye

Canim senin yaş kaç amh kaçtı benim 27 yaş amh 0.04

Normalde söylemesi gerekir dimi.
Aynen kac tane yumurtan var bende sağda 3 solda 2 veya 1 di sonra hsg çekil dedi hsg cekildim gebelis oluşmadı birşey çıkmadı başka sehirre hittim orda alttan ultrasonla bakildiginde kist kanama yapmış dedi rahmim biraz g3riye donukmuş. Mesela ben özel hastaneye gidip para veriyorum hsg çekiliyorum birşey denmedi devlete gittigimde dedi doktor doktorun iyisi çok önemli bana kimse aşilamada demedi direk tüo bebek

Aynen kac tane yumurtan var bende sağda 3 solda 2 veya 1 di sonra hsg çekil dedi hsg cekildim gebelis oluşmadı birşey çıkmadı başka sehirre hittim orda alttan ultrasonla bakildiginde kist kanama yapmış dedi rahmim biraz g3riye donukmuş. Mesela ben özel hastaneye gidip para veriyorum hsg çekiliyorum birşey denmedi devlete gittigimde dedi doktor doktorun iyisi çok önemli bana kimse aşilamada demedi direk tüo bebek
Ben nasıl ogrenicem amh değerimi ya sinir oldum doktora 🥺

Bize aşılama fiyatı da söylenmedi ne kadar tutacak kim bilir

Ne kadardır ortalama acaba bu konularda hiçbir fikrim yok 🥺
Merhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻❤️

Merhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻❤️
Yaaa o kadar pahalı olmuş asılama neredeyse tüp bebegin yarısi kadar

Şuan şaşırdım bunlwr sonucunda seninle konuşuyor karar veriyorsun öyle yapiyosun hormon sonucun amh ultrasonda yumurtalık gorunumün kaç tane var
Hiçbirini söylemedi 🥺 sadece hsg çektirdi tek tüpün kapalı ve yumurtalarin tembel aşılama yapmamız gerek dedi. Bana letu verdi sabah akşam kullandım 5 gün. Gittiğimde gelişme yok 3 gün daha kullan dedi. Kullandım geldim gereğinden fazla büyümüş bu gece çatlatma iğnesi yap pazartesi aşılama dedi. İşte öyle 🥺 sonra buralardan öğrendim ki yumurtanın bir çapı olurmuş sayısı olurmuş bunları soylemedi

Ve biz bunu kmaraşta tıp fakültesinde yaptıracağız Allah’ın izniyle özelleri ve daha büyükşehirleri düşünemiyorum
Yaaa bu insanlar ne yapsın çocuk sahibi olmak isteyen maddi durumu olmayan kadınlar o kadar cogaldiki bu tüp bebek asılama herkes tüp bebek yapicak yakinda marasta diyrosun İstanbul Ankara olsa fiyat ne kadar olur inşallah olumlu olur canim

Back