Kendini üzme hiç birşey içinEvet canim ama hem para getiriyor eve hem de istediği gibi yapamıyorum hiçbir şeyi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama mi tüp Bebek mi
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tamam teşekkür ederim zaten 10 güne belli olucakKendini üzme hiç birşey için
Tabiki güzel birsey Allah'tan ümit kesilmez belli olmazTüpün biri kapalı çıktı canim çok denedim ama açılmadı dedi doktor. Aşılama da rahim ağzını açtı ama o bile güzel gelisme
Birikim yapana kadar da ovulasyon testi ile günlerini takip ederek mutlaka denemeye devam et bu işler hiç belli olmazAslında o kadar haklısın ki. Şuan ümit ediyorum ay sonunda regl olursam nasıl üzülürüm kim bilir. Maddi manevi zarar. Ama tüp bebek için şuan birikim yok. Yaza kadar birikim yapıp öyle yapacağız tüp bebek
Ovulasyon testi ne demek. Ben bilmiyorumBirikim yapana kadar da ovulasyon testi ile günlerini takip ederek mutlaka denemeye devam et bu işler hiç belli olmaz
- 10 Şubat 2023
- 586
- 235
- 23
Canım bozma moralini herşeyde vardır bir hayır inan tüp bebekte çözüm değilmiş olmayınca olmuyor benim 1 tüp bebek denemem oldu embriyom oluşmadı pes etmek yok bende kötü bir tedavi uygulandı doktor çok önemli gerçekten ve bu süreç hem maddi hem manevi çok yoruyorCanım aşılama yaptırdım bizim burada tüp bebek yapan yer yok diye. Tüp bebek için yazı bekleyeceğiz birikim yapıp farklı şehirde yapacağız. Şimdilik aşılama yaptırdım bugün 4. Gün ama çok pişmanım. Çok kasık ağrısı var. Bana hsg çekilmişti tüplerden biri kapalıydı. Aşılama yapılırken de rahim ağzı kapalı dedi doktor onu açtı öyle yaptı asilaamyi.
Evet canim doktor çok önemli. Benim doktorum ne yumurtamin çapını söyledi ne rezervini sorunca azarlıyorCanım bozma moralini herşeyde vardır bir hayır inan tüp bebekte çözüm değilmiş olmayınca olmuyor benim 1 tüp bebek denemem oldu embriyom oluşmadı pes etmek yok bende kötü bir tedavi uygulandı doktor çok önemli gerçekten ve bu süreç hem maddi hem manevi çok yoruyor
Ovulasyon testi adet bittikten sonra aynı gebelik testi gibi yapılan yumurtlama gününü takip ettiğin bir test yumurtlama gününden 2 gün önce 2 gün sonrasi eşinle düzenli ilişkiye girerseniz gebe kalma ihtimalin cok yüksek oluyor internetten daha detaylı okuyabilirsinOvulasyon testi ne demek. Ben bilmiyorum
Her gün mu yapiliyor o test. Nereden alacağım eczaneden miOvulasyon testi adet bittikten sonra aynı gebelik testi gibi yapılan yumurtlama gününü takip ettiğin bir test yumurtlama gününden 2 gün önce 2 gün sonrasi eşinle düzenli ilişkiye girerseniz gebe kalma ihtimalin cok yüksek oluyor internetten daha detaylı okuyabilirsin
Trendyoldan indirimli alabilirsin eczanede de vardır .adet bittikten sonra başlıyorsun test te hep iki çizgi çıkıyor ama ikinci çizgi silik şekilde ikinci çizgiyi tam koyu gördüğün zaman 24 36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek oluyor sende o saatleri iyi değerlendiriyorsun gebelik şansını artırıyorsun bu şekilde gebe kalan da çok var, sperm kadın vücudunda 24 saatten 72 saate kadar canlı kalabiliyor kalitesine göre bu yüzden testi yaparken gün aşırı ilişkiye girmeyi öneriyorlarHer gün mu yapiliyor o test. Nereden alacağım eczaneden mi
Aaaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ya ben 1,5 senedir evliyim keşke bunları aratirsaydim belki de olurdu. Gerçi rahim ağzı kapalıysa olmazdı dimiTrendyoldan indirimli alabilirsin eczanede de vardır .adet bittikten sonra başlıyorsun test te hep iki çizgi çıkıyor ama ikinci çizgi silik şekilde ikinci çizgiyi tam koyu gördüğün zaman 24 36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek oluyor sende o saatleri iyi değerlendiriyorsun gebelik şansını artırıyorsun bu şekilde gebe kalan da çok var, sperm kadın vücudunda 24 saatten 72 saate kadar canlı kalabiliyor kalitesine göre bu yüzden testi yaparken gün aşırı ilişkiye girmeyi öneriyorlar
9. Gün benim 12-13. Günde yaparım test doktor 14-15 dedi ama4.gun canım. Senin kaçıncı gün şuan. Belirti yok tutmadı galiba benim çünkü çok ağrım var yürüdükçe ağrıyor bir yere uzaninca bile ağrıyor
Onun etkisi nasıl bilemiyorum ama hiç belli olmaz sonuçta her ay adet oluyorsan yumurtan da çatlıyor demektir nasip olacaksa her şekilde olur sen elinden geleni yapar gerisi Rabbim bilir olacaksa her şekilde olurAaaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ya ben 1,5 senedir evliyim keşke bunları aratirsaydim belki de olurdu. Gerçi rahim ağzı kapalıysa olmazdı dimi
Evet canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilgilendirdigin için bu aydan sonra öyle yapacahimOnun etkisi nasıl bilemiyorum ama hiç belli olmaz sonuçta her ay adet oluyorsan yumurtan da çatlıyor demektir nasip olacaksa her şekilde olur sen elinden geleni yapar gerisi Rabbim bilir olacaksa her şekilde olur
Ayyyy sizin çok az kalmissss9. Gün benim 12-13. Günde yaparım test doktor 14-15 dedi ama
Hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunEvet canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilgilendirdigin için bu aydan sonra öyle yapacahim
- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
sigara kullaniyor msnz ailede erken menepoz falan var miBenimde yaşım 27 amh da 0.97 çıktı geçen yıl bu yılda farklı hastanede verdim 1.15 çıktı ama laboratuvar farkı olduğundan ve değer artmayacagi için 0.97 kabul ettik
Evet kullanıyorum erken menopoz yok ben 21 yaşımda öğrendim bu durumu tesadüfen anoreksiya geçirdim psikolojik rahatsızlık 4 ay adet olamadım çok zayifladigim için 1 yıl doğum kontrol hapı ile adet oldum bu süreçte endometrium tabakam çok inceydi ona bağlı olarak adet olamiyordum ilaç kullanmadan ,sonrasında o durumların düzeldi çok şükür ama rutin kontrollerimde FSH yukseligim fark edildi kontrol amh testi ve USG istendi o şekilde öğrendim bu durumumu bikac doktor hemen evlen dedi ben okuyordum üniversitede mümkün değildi ,yumurta döndür diyen oldu ama yaşım küçüktü ve evlenirken ben yumurta döndürdüm tüp bebek yapmamız gerekiyor demek açıkçası kafama yatmadı o zamanlar,dedim Rabbim bana nasip edecekse bir şekilde olur üzüldüm ama sonra aklımdan evlenene kadar tamamen bu durumu çıkardim eşim uzun yıllardır sevgilimdi zaten haberi vardı evlendigim zaman hemen doktora gittik işte öyle başladı sürecimizsigara kullaniyor msnz ailede erken menepoz falan var mi
Belki ailemde vardır ama annem 19 yaşında evlenmis 20 yaşında ilk doğumu düşük bile olsa yaşı çok erken olduğu için sıkıntı olmamıştır .gebelikte bile bir kez doktora gitmiş ,eski zamanlar işte bilinmiyor .46 yaşında menopoza girdi ama anneannem daha fazlaydı yaşı bildiğim kadariyla belki anneminde vardı bilemiyorumsigara kullaniyor msnz ailede erken menepoz falan var mi
- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
anladim ya sigara etkiliyor pcos var ama sende yumurta rezervin coktur ilaçlar ile kaliteli olşturulur bnm 9.35 çikti 30 yasindaym bnd çok üzülmüştüm her türlüsü kötü bnmde lise üni zmaanımda vardi pcos inan anlamiyorum son 6yıldir artık yok oysa doktorlar bas bas bağriyo pcos geçmez die ama şaka gibi her gittiğim dr pcos yok diyo demek ki geçiyor aksine fsh yükseliyor amh düşüyor falan filenEvet kullanıyorum erken menopoz yok ben 21 yaşımda öğrendim bu durumu tesadüfen anoreksiya geçirdim psikolojik rahatsızlık 4 ay adet olamadım çok zayifladigim için 1 yıl doğum kontrol hapı ile adet oldum bu süreçte endometrium tabakam çok inceydi ona bağlı olarak adet olamiyordum ilaç kullanmadan ,sonrasında o durumların düzeldi çok şükür ama rutin kontrollerimde FSH yukseligim fark edildi kontrol amh testi ve USG istendi o şekilde öğrendim bu durumumu bikac doktor hemen evlen dedi ben okuyordum üniversitede mümkün değildi ,yumurta döndür diyen oldu ama yaşım küçüktü ve evlenirken ben yumurta döndürdüm tüp bebek yapmamız gerekiyor demek açıkçası kafama yatmadı o zamanlar,dedim Rabbim bana nasip edecekse bir şekilde olur üzüldüm ama sonra aklımdan evlenene kadar tamamen bu durumu çıkardim eşim uzun yıllardır sevgilimdi zaten haberi vardı evlendigim zaman hemen doktora gittik işte öyle başladı sürecimiz