• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mi tüp Bebek mi

Bana hiçbir bilgi vermedi 🥺 kan falan verdim. Sonra direkt aşılama ile başlayacağız dedi. Niye bana hiçbir bilgi vermiyor anlamıyorum. Ne yumurtamin çapını söyledi ne de kaç yumurtam büyüdüğünü söyledi 🥺
Bidahaki gittginiz de bir sorun ,neden direk aşılama dedi sebebi yok mu hsg çekildi mi size

Direkt aşılamaya başladığına göre benim de amh düşük
E nabizda gorunmuyor mu internetten de bakarak yorumlayabilir sin .FSH 10 üstü amh 1in alti östrojen 75 üstü adetin 3. Günündeki kanda bu değer ve üstleri varsa gebelik zorlaşıyor doğal yollarla olması :( tabi yaşta önemli

Merhaba bende bugün başladım ilk aşılama serüvenime bize doktor yaparsa 116 bin dendi ama asistan yaparsa ücretsiz olacağını söylediler ilaçlarında henüz ne kadar tutacağını bilmiyorum bugün femara aldım 534 lira verdim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻❤️
Aşılama fiyatı o kadar tutmaz ama tüp bebek tedavisi anca böyle tutar

Hiçbirini söylemedi 🥺 sadece hsg çektirdi tek tüpün kapalı ve yumurtalarin tembel aşılama yapmamız gerek dedi. Bana letu verdi sabah akşam kullandım 5 gün. Gittiğimde gelişme yok 3 gün daha kullan dedi. Kullandım geldim gereğinden fazla büyümüş bu gece çatlatma iğnesi yap pazartesi aşılama dedi. İşte öyle 🥺 sonra buralardan öğrendim ki yumurtanın bir çapı olurmuş sayısı olurmuş bunları soylemedi
Bana da letu başladı bugün doktor 5 gün kullanıp gideceğim USG çekecek bakalım ne cikcak eğer tek tüp kapalı ise aşılama ile çok fazla zaman kaybetme tutmazsa tüp bebek tedavisi için sağlam bir doktor araştır derim canım benim tuplerim de kapalılık yok ama yumurtalık rezervim düşük mesela tek aşılama deneyeceğiz zaman kaybetmeyelim tutmazsa direk tüp bebek deneyelim dedi

Benimde yaşım 27 amh da 0.97 çıktı geçen yıl bu yılda farklı hastanede verdim 1.15 çıktı ama laboratuvar farkı olduğundan ve değer artmayacagi için 0.97 kabul ettik
Değer artmaz ama kalitesi degistigi için öyle gozukuyor mesela benimki 0.04 15 günde çıktı sonuç digeri 1 günde çıktı oda Ankara'da yaptırdım muhtemelen ben iyi bakmistim kendime yumurta kaliestini artirmak için vitamin aldım ondan olabilir

Merhaba, benim de sağ tüpüm tıkalı ve klomen ile çatlama ignesi yaptıracağım. Bir arkadaşımın da sağ tüpü tıkalıydı doktor ona direk tüp bebek dedi. Düşünmek istedi ve kendiliğinden hamile kaldı. Biz elimizden geleni yapıp, duamızı edip gerisini Rabbimize bırakalım. Hiç bir sorunu olmayıp yıllardır hamile olamayan da çok, bir çok sorunu olup tedavi bile ise yaramaz denilip kendiliğinden hamile olan da çok.

E nabizda gorunmuyor mu internetten de bakarak yorumlayabilir sin .FSH 10 üstü amh 1in alti östrojen 75 üstü adetin 3. Günündeki kanda bu değer ve üstleri varsa gebelik zorlaşıyor doğal yollarla olması :KK43: tabi yaşta önemli
E nabız da amh yok baktım

Hiç mutsuz olmayın doktor mu yok tutmazsa değiştirin direk
Doktor yok burada küçük yer. Devlete gittim dedi ki burada boşuna vakit harcama tek tüpün kapalıyken tedavi işe yaramaz yıllarını harcarsin doğal yolla hamile kalman çok çok zor. senin direkt tüp bebek yaptırman gerek. Ama burada tüp bebek yapılmıyor başka şehre gideceksin diyip İzmir'de bir tüp bebek merkezi ismi verdi. Ozeldeki doktorum da burada tüp bebek yapılmıyor ama aşılama yapalım dedi

Bana da letu başladı bugün doktor 5 gün kullanıp gideceğim USG çekecek bakalım ne cikcak eğer tek tüp kapalı ise aşılama ile çok fazla zaman kaybetme tutmazsa tüp bebek tedavisi için sağlam bir doktor araştır derim canım benim tuplerim de kapalılık yok ama yumurtalık rezervim düşük mesela tek aşılama deneyeceğiz zaman kaybetmeyelim tutmazsa direk tüp bebek deneyelim dedi
Yumurtalık rezervi ne oluyor canım. Benim ki gibi mi tembel mi yani

Merhaba, benim de sağ tüpüm tıkalı ve klomen ile çatlama ignesi yaptıracağım. Bir arkadaşımın da sağ tüpü tıkalıydı doktor ona direk tüp bebek dedi. Düşünmek istedi ve kendiliğinden hamile kaldı. Biz elimizden geleni yapıp, duamızı edip gerisini Rabbimize bırakalım. Hiç bir sorunu olmayıp yıllardır hamile olamayan da çok, bir çok sorunu olup tedavi bile ise yaramaz denilip kendiliğinden hamile olan da çok.
Evet canim tek tüp kapalıyken aşılamada falan başarı oranı çok çok düşüyor. O yüzden tüp bebekte direkt rahme koydukları için sorun olmuyor tüpler.

Çok sevindim bana umut oldunuz. Bugün aşılamanın 2. Günü benim. Ve aşırı umitsizim. Doktorumdan hiç memnun değilim
Öyle düşünmeyin inşallah tutar benin tup bebekti tüplerimin biri tıkalı olduğu için asilama da başarılı olamadık ama böyle de hamile kalanlar var moralinizi yüksek tutun Allahin izniyle olur 🙏

Öyle düşünmeyin inşallah tutar benin tup bebekti tüplerimin biri tıkalı olduğu için asilama da başarılı olamadık ama böyle de hamile kalanlar var moralinizi yüksek tutun Allahin izniyle olur 🙏
İnşaallah . Aşılama olmazsa tüp bebekte tutar o zaman. Benim de tup kapalı

Back