• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile ilgili

Amin inşallah canım hamile kalınca da sevinemiyorum ki önceden düşük yaşadım çok kez düştü düşecek telaşı alıyor hepsi ayrı bir stresten geçiyor bizim için
Hayatımızda stresin olmadığı hiçbir zaman yok maalesef canım. Rabbim bu süreçlerde kalbimize ferahlık hidayet versin inşAllah daha önce Aralık 27 de bebek oluşmadı düşük oldu Mayıs 26 da ikiz bebeğim düşük oldu haberim yoktu şimdi bunda da geç döllenme dedi o kadar kötüyüm ki hamileliğimde sevinemiyorum korkudan. Kalp atışını duysam rahatlıycam.

Hayatımızda stresin olmadığı hiçbir zaman yok maalesef canım. Rabbim bu süreçlerde kalbimize ferahlık hidayet versin inşAllah daha önce Aralık 27 de bebek oluşmadı düşük oldu Mayıs 26 da ikiz bebeğim düşük oldu haberim yoktu şimdi bunda da geç döllenme dedi o kadar kötüyüm ki hamileliğimde sevinemiyorum korkudan. Kalp atışını duysam rahatlıycam.
Aynı bende sen gibi canım hamile olduğuma sevinemiyorum ki hep bi korku var

Canım nasılsın

Şuan aynı anlattığın gibi şiddetli kadık ağrıları hatta hareket bile edemiycek kadae göğüs ucu hassasiyeti var bendede inaşşlh bende senin gibi hamileyimdir.bu arada aşılamamın 6. Günü benmde
İnşAllah canım benim geç döllenmeydi 8. gün hissettim o ağrıları inşAllah sende hamilesindir.

Back