- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 33
- 26
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
İnşAllah pozitif olur sonucun. Kaçıncı gün şuan belki kanda çıkarAmin arkadaşım bende bugün yine regl sancısı gibi sancıyla uyandım 4 gün kaldı reglime bakalım sonuç ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah pozitif olur sonucun. Kaçıncı gün şuan belki kanda çıkarAmin arkadaşım bende bugün yine regl sancısı gibi sancıyla uyandım 4 gün kaldı reglime bakalım sonuç ne olacak
Bu ay beklemedeyim canımİnşAllah pozitif olur sonucun. Kaçıncı gün şuan belki kanda çıkar
İnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınBu ay beklemedeyim canım
Amin inşallah canım hamile kalınca da sevinemiyorum ki önceden düşük yaşadım çok kez düştü düşecek telaşı alıyor hepsi ayrı bir stresten geçiyor bizim içinİnşAllah aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın
Hayatımızda stresin olmadığı hiçbir zaman yok maalesef canım. Rabbim bu süreçlerde kalbimize ferahlık hidayet versin inşAllah daha önce Aralık 27 de bebek oluşmadı düşük oldu Mayıs 26 da ikiz bebeğim düşük oldu haberim yoktu şimdi bunda da geç döllenme dedi o kadar kötüyüm ki hamileliğimde sevinemiyorum korkudan. Kalp atışını duysam rahatlıycam.Amin inşallah canım hamile kalınca da sevinemiyorum ki önceden düşük yaşadım çok kez düştü düşecek telaşı alıyor hepsi ayrı bir stresten geçiyor bizim için
Aynı bende sen gibi canım hamile olduğuma sevinemiyorum ki hep bi korku varHayatımızda stresin olmadığı hiçbir zaman yok maalesef canım. Rabbim bu süreçlerde kalbimize ferahlık hidayet versin inşAllah daha önce Aralık 27 de bebek oluşmadı düşük oldu Mayıs 26 da ikiz bebeğim düşük oldu haberim yoktu şimdi bunda da geç döllenme dedi o kadar kötüyüm ki hamileliğimde sevinemiyorum korkudan. Kalp atışını duysam rahatlıycam.
Canım nasılsınHayatımızda stresin olmadığı hiçbir zaman yok maalesef canım. Rabbim bu süreçlerde kalbimize ferahlık hidayet versin inşAllah daha önce Aralık 27 de bebek oluşmadı düşük oldu Mayıs 26 da ikiz bebeğim düşük oldu haberim yoktu şimdi bunda da geç döllenme dedi o kadar kötüyüm ki hamileliğimde sevinemiyorum korkudan. Kalp atışını duysam rahatlıycam.
Hamdolsun iyiyim canım hiçbir problem yok pazartesi günü kalp atışına gitcem. Sen nasılsın adetini oldun mu?Canım nasılsın
Yok canım daha var günüm duydunuz mu kalp atışınıHamdolsun iyiyim canım hiçbir problem yok pazartesi günü kalp atışına gitcem. Sen nasılsın adetini oldun mu?
Duyduk canım çok şükür. Kaç gün kaldıYok canım daha var günüm duydunuz mu kalp atışını
Ayın 1 i diye tahmin ediyorum ama bellide olmaz tabikiDuyduk canım çok şükür. Kaç gün kaldı
Çok şükür canım çok sevindim dualarım seninleDuyduk canım çok şükür. Kaç gün kaldı
İnşAllah adet görmeden hamile kalırsın canım az kalmışAyın 1 i diye tahmin ediyorum ama bellide olmaz tabiki
Şuan aynı anlattığın gibi şiddetli kadık ağrıları hatta hareket bile edemiycek kadae göğüs ucu hassasiyeti var bendede inaşşlh bende senin gibi hamileyimdir.bu arada aşılamamın 6. Günü benmdeBu durumu yaşıyan yok mu?
İnşAllah canım benim geç döllenmeydi 8. gün hissettim o ağrıları inşAllah sende hamilesindir.Şuan aynı anlattığın gibi şiddetli kadık ağrıları hatta hareket bile edemiycek kadae göğüs ucu hassasiyeti var bendede inaşşlh bende senin gibi hamileyimdir.bu arada aşılamamın 6. Günü benmde
Bugün tedaviye tekrar başladım iğneler yarın başlıyor inşallah bu kez olurİnşAllah canım benim geç döllenmeydi 8. gün hissettim o ağrıları inşAllah sende hamilesindir.
Bugün tedaviye tekrar başladım iğneler yarın başlıyor inşallah bu kez olur
Gonal f günlük 75ml kullanıyorum canım siz nasılsınız nasıl gidiyorİnşAllah canım dualarım seninle. Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşAllah kaç mg verdi iğneyi
Biraz tansiyon problemi var canım tansiyon çok düşüyor . Ama iyi gidiyor çok şükür 10+1 haftalık olduk. Ben 125 ml kullanmıştım. Bu ay olacak seninde inşAllah. İğnenin kaçıncı günündesinGonal f günlük 75ml kullanıyorum canım siz nasılsınız nasıl gidiyor
Bugün 5.günüm canım biraz tuzlu gıdalara ağırlık verBiraz tansiyon problemi var canım tansiyon çok düşüyor . Ama iyi gidiyor çok şükür 10+1 haftalık olduk. Ben 125 ml kullanmıştım. Bu ay olacak seninde inşAllah. İğnenin kaçıncı günündesin