- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 33
- 26
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
İyi maşAllah az kalmış en zor kısmı beklemesi o günlerde hızla geçer inşAllah.Bugün 5.günüm canım biraz tuzlu gıdalara ağırlık ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi maşAllah az kalmış en zor kısmı beklemesi o günlerde hızla geçer inşAllah.Bugün 5.günüm canım biraz tuzlu gıdalara ağırlık ver
Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor aşılama günü de belli olur sanırım aşılama sonrası avakado yiyenler varmış sende yemismiydin acaba gerçekten bir etkisi varmıİyi maşAllah az kalmış en zor kısmı beklemesi o günlerde hızla geçer inşAllah.
Belli olur canım. Bana da dedi doktorum avakadonun faydası var diye ama abartmamak gerekiyormuş. Limon+yeşillik+acı ve fazla baharatlı yeme dedi canım. Ekşi şeyler değil limonun özelliğinden dolayı yememek gerekiyormuş. Günde bir avuç fındık fıstık badem ceviz ye canım alabilirsen.Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor aşılama günü de belli olur sanırım aşılama sonrası avakado yiyenler varmış sende yemismiydin acaba gerçekten bir etkisi varmı
Ama ben yememiştim sevmediğim içinYarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor aşılama günü de belli olur sanırım aşılama sonrası avakado yiyenler varmış sende yemismiydin acaba gerçekten bir etkisi varmı
Salı günü aşılama olacağım dua et bana canımAma ben yememiştim sevmediğim için
Merhaba durumunuz nedir acabaŞuan aynı anlattığın gibi şiddetli kadık ağrıları hatta hareket bile edemiycek kadae göğüs ucu hassasiyeti var bendede inaşşlh bende senin gibi hamileyimdir.bu arada aşılamamın 6. Günü benmde
Hadi inşAllah bu kez olacak inşAllah canım duladım seninleSalı günü aşılama olacağım dua et bana canım
Aşılama yapıldı bugün evdeyim yarın çalışmaya devamHadi inşAllah bu kez olacak inşAllah canım duladım seninle
3 gün yatsaydın iyi olurdu aslında. İzin yada rapor vermezler miydi? İnşAllah tutar canım. Benim komşum aşılma yaptırdı hiç umudu yoktu evi komple temizledi halıları yıkadı tüm evin ama tuttu şuan 1 ay oldu doğduAşılama yapıldı bugün evdeyim yarın çalışmaya devam
Kısmet canım yaa bugün de ikindine kadar evdeydim iş yerim var kendime ait eşim açtı dükkanı ama ben olmadan olmuyor gitmek zorunda kaldım3 gün yatsaydın iyi olurdu aslında. İzin yada rapor vermezler miydi? İnşAllah tutar canım. Benim komşum aşılma yaptırdı hiç umudu yoktu evi komple temizledi halıları yıkadı tüm evin ama tuttu şuan 1 ay oldu doğdu
Çok iyi o zaman canım dinlenme olasılığın var. Rabbim bol helal kazançlar versin. Nasıl hissediyorsun kendini ağrın felan var mı?Kısmet canım yaa bugün de ikindine kadar evdeydim iş yerim var kendime ait eşim açtı dükkanı ama ben olmadan olmuyor gitmek zorunda kaldım
Canım hiç ağrım falan yok sadece ilk gün az lekelenme oldu başka bir şey yok ilkte çok ağrım vardı kasıklarımda sürekli oluyordu hatta lavaboya çıktığımda kasık ağrım dan idrar yapmakta zorlanıyordum şimdi gayet rahatım her işimi kendim yapıyorum zatenÇok iyi o zaman canım dinlenme olasılığın var. Rabbim bol helal kazançlar versin. Nasıl hissediyorsun kendini ağrın felan var mı?
Benim ilk hafta çok ağrım olmadı oldu ama ara ara olmuştu çok şiddetli değildi. Kaç günün kaldı teste canımCanım hiç ağrım falan yok sadece ilk gün az lekelenme oldu başka bir şey yok ilkte çok ağrım vardı kasıklarımda sürekli oluyordu hatta lavaboya çıktığımda kasık ağrım dan idrar yapmakta zorlanıyordum şimdi gayet rahatım her işimi kendim yapıyorum zaten
Haftaya pazartesi test günüm canımBenim ilk hafta çok ağrım olmadı oldu ama ara ara olmuştu çok şiddetli değildi. Kaç günün kaldı teste canım
Az kalmış test gününe de şimdiden sonra sabretmesi daha zor oluyor. Hadi bakalım inşAllah olcak o hayırlı güzel haberi alcaz bu seferHaftaya pazartesi test günüm canım
Amin inşallah canımAz kalmış test gününe de şimdiden sonra sabretmesi daha zor oluyor. Hadi bakalım inşAllah olcak o hayırlı güzel haberi alcaz bu sefer
Nasılsın canım yaptın mı testAmin inşallah canım
Dün akşam acilde yapmadılar testi canım pazartesi günü hastaneye gideceğimNasılsın canım yaptın mı test
Canım benim karnım ağrıyordu gittim yaptılar hastayım deseydin yaparlardıDün akşam acilde yapmadılar testi canım pazartesi günü hastaneye gideceğim
Hiçte yalan söyleyemem aklıma da gelmedi öyle demek olsun vardır bir hayır öncesinde yapmışlardı bı kere adetim gecikmişti ama bu kez yapmadilarCanım benim karnım ağrıyordu gittim yaptılar hastayım deseydin yaparlardı