• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile ilgili

Hayırlı günler. Bugün aşılamanın 8. Günü göğüs ağrım var ve çok şiddetli kasık ağrılarım var bu yüzden doktora gittim önce değere bakalım sonra tedavi yapalım dedi beta hcg 5.62 çıktı 4 gün var normalde teste acaba iğne etkisi mi? Doktor gebelik başlangıcı dedi.
Merhaba aşılama da ağrı hissettiniz mi

Hakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama gününü söylede senin için dua edelim yasin suresi ve Meryem suresi okuyalım niyetine
Sağol canım Allah razı olsun bu ay aşılama olmayacak bekleyeceğim ilaçlarin etkisi devam edermiş hemde dinlenmek iyi olurmuş öyle dedi doktorum

Merhaba aşılama da ağrı hissettiniz mi
Tek acı veren şey o metal alet aşılama sırasında hiç bir şey yok korkma sıkarsan kendini acır yanımda bir bayan daha vardı onada aşılama yapıldı onunki çok zor oldu kendini çok sıktı rahat ol sakin ol

Merhaba arkadaşlar 31 ekimde oldum bende aşılama bugün 8.gün. Ara ara regl sancısı gibi gidip geliyor ve belim ağrıyordu. Akıntım vs yok ama bugün aşırı vuruyor regl ağrısı ve sol tarafım belim kopacak sanki yani aktı akacak sanki öyle ağrım var. Korkuyorumda sizde durumlar nedir heralde olmadı ya 6 gün var daha reglime

Back