- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
Korkuyorum birazcık aylardır tedavi vs çok yoruldum yaşımda geçiyor Allahım sağlıkla nasip etsinKaç gün oldu aşılama
Ka gün oldu. Ben iğneden olduğunu düşünmüyorum canım ben ilk 5,82 ile öğrendim gebeliğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum birazcık aylardır tedavi vs çok yoruldum yaşımda geçiyor Allahım sağlıkla nasip etsinKaç gün oldu aşılama
Ka gün oldu. Ben iğneden olduğunu düşünmüyorum canım ben ilk 5,82 ile öğrendim gebeliğimi
Hayırlı haberlerini alırız inşAllah canımBen 19 u aşılama oldum 29 u ilk testi yaptım 11.28 çıktı.kan verdim sonuç bekliyorum
Benim sonucum negatif canımHayırlı haberlerini alırız inşAllah canım
Bende aynısını yaşıyorum canım tedavi ilaç insanların baskısı anlayışsızlıkları eşimiz bile anlayışlı olmuyor bu psikolojiyi bilmedikleri için . 24 yaşındayım benKorkuyorum birazcık aylardır tedavi vs çok yoruldum yaşımda geçiyor Allahım sağlıkla nasip etsin
Yaaa Rabbim bir daha ki ay versin inşAllah çifter çifter nasip etsin sana. Bol bol dua ediyorum canım hepimiz için.Benim sonucum negatif canım
Bende gerek yok dediler haftasına göre çok iyi önemli olan değer değil ultrason dedi doktorum . Ben 15 Kasım'da gitmeyi düşünüyorum o zaman 7 haftalık olcak kalp atışını duyarsak doğum günümde duymak istiyorum.ama değerlerinin takip edelim yükseliyomu dediler 2 günde bir kan veriyorum
Kısmet değilmiş canım tedaviye devam adet olunca doktora gideceğimYaaa Rabbim bir daha ki ay versin inşAllah çifter çifter nasip etsin sana. Bol bol dua ediyorum canım hepimiz için.
Kan sonucun kaç çıktı? Tekrar aşılama mı yapıcaksın. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşAllahKısmet değilmiş canım tedaviye devam adet olunca doktora gideceğim
Canım test sonucum 1.20 çıktı evet tekrar aşılama deneyeceğim sonrasında olmazsa tüp Bebek mi olur biraz beklermiyim bilmiyorumKan sonucun kaç çıktı? Tekrar aşılama mı yapıcaksın. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşAllah
Canım ben olsam biraz dinlenir sonra tüp bebek denerim o daha garanti şuan tabi maddi durumun müsaitse. Rabbim inşAllah bunlara gerek kalmadan verirCanım test sonucum 1.20 çıktı evet tekrar aşılama deneyeceğim sonrasında olmazsa tüp Bebek mi olur biraz beklermiyim bilmiyorum
Onunda garantisi yok canım %90 diyor doktor sonra tutmuyor tekrar deneyecegim aşılamaCanım ben olsam biraz dinlenir sonra tüp bebek denerim o daha garanti şuan tabi maddi durumun müsaitse. Rabbim inşAllah bunlara gerek kalmadan verir
Merhaba aşılama da ağrı hissettiniz miHayırlı günler. Bugün aşılamanın 8. Günü göğüs ağrım var ve çok şiddetli kasık ağrılarım var bu yüzden doktora gittim önce değere bakalım sonra tedavi yapalım dedi beta hcg 5.62 çıktı 4 gün var normalde teste acaba iğne etkisi mi? Doktor gebelik başlangıcı dedi.
Yapılırken hissetmedim alttan muayene ile aynı çok kısa bir işlem sadece metal aleti takarken çok az bir acı hissettimMerhaba aşılama da ağrı hissettiniz mi
Hakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama gününü söylede senin için dua edelim yasin suresi ve Meryem suresi okuyalım niyetineBugün adet oldum yarın doktora gideceğim
Sağol canım Allah razı olsun bu ay aşılama olmayacak bekleyeceğim ilaçlarin etkisi devam edermiş hemde dinlenmek iyi olurmuş öyle dedi doktorumHakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama gününü söylede senin için dua edelim yasin suresi ve Meryem suresi okuyalım niyetine
Tek acı veren şey o metal alet aşılama sırasında hiç bir şey yok korkma sıkarsan kendini acır yanımda bir bayan daha vardı onada aşılama yapıldı onunki çok zor oldu kendini çok sıktı rahat ol sakin olMerhaba aşılama da ağrı hissettiniz mi
Hem rahmin hemde sen dinlsenirsin kafanı toplarsın canım.Sağol canım Allah razı olsun bu ay aşılama olmayacak bekleyeceğim ilaçlarin etkisi devam edermiş hemde dinlenmek iyi olurmuş öyle dedi doktorum
Aynen canım insanın düşünmekten beyni çok yoruluyor zatenHem rahmin hemde sen dinlsenirsin kafanı toplarsın canım.