• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile ilgili

Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacak sonucum hiç bir belirtim yok canım onun için çok önemsemedim
E nabıza düşer canım yada verdiğin hastanenin ismini ve laboratuvar sonuçları yaz googleye ordan bak. Ben hep ordan bakıyorum. Sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa o hastanenin ismiyle araştır

Eklentiler

• Screenshot_20221226-161919.jpg
    Screenshot_20221226-161919.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20221226-161851.jpg
    Screenshot_20221226-161851.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 24
Negatif canım test sonucum
Üzüldüm gerçekten.Hayırlısı olsun canım. Rabbim inşAllah tez zamanda sana da nasip etsin. Çifter çifter versin. Ne yapmayı düşünüyorsun ? Canım Konya'da Ali Acar Diye bir doktor var ben ona gidiyordum ve hala da ona gidiyorum harika bir doktor. Çok ilgili güler yüzlü her şeyi detayıyla anlatıyor. Ona gitmeni kesinlikle tavsiye ederim.

Üzüldüm gerçekten.Hayırlısı olsun canım. Rabbim inşAllah tez zamanda sana da nasip etsin. Çifter çifter versin. Ne yapmayı düşünüyorsun ? Canım Konya'da Ali Acar Diye bir doktor var ben ona gidiyordum ve hala da ona gidiyorum harika bir doktor. Çok ilgili güler yüzlü her şeyi detayıyla anlatıyor. Ona gitmeni kesinlikle tavsiye ederim.
Bir kere özeline gitmiştim bana testler yaptırmıştı Ali acar ama onada para yetiştiremem şehir hastanesine gidiyorum şu anda oraya devam ederim

Bir kere özeline gitmiştim bana testler yaptırmıştı Ali acar ama onada para yetiştiremem şehir hastanesine gidiyorum şu anda oraya devam ederim
Bende muayenehanesine gidiyorum canım. Kan tahlili+hormon tahlili +rahim filmi meram tıp'ta yaptırttı ve hiçbir ücret ödemedim. Muayene ücreti biraz pahalı 700 TL ama diğer özel hastanelere göre aşılamayı daha uyguna yapıyor. 3500 ödedim aşılamaya. Ben evdeki altınlardan bozduruyorum. Yoksa para yetiştiremez asgari ücretle çalışanlar.

Back