- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
Bugün tüm evi temizledim varsa da yoksa da kısmete bakalım canımCanım benim karnım ağrıyordu gittim yaptılar hastayım deseydin yaparlardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tüm evi temizledim varsa da yoksa da kısmete bakalım canımCanım benim karnım ağrıyordu gittim yaptılar hastayım deseydin yaparlardı
Keşke belli olduktan sonra yapsaydın canımBugün tüm evi temizledim varsa da yoksa da kısmete bakalım canım
Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacak sonucum hiç bir belirtim yok canım onun için çok önemsemedimKeşke belli olduktan sonra yapsaydın canım
E nabıza düşer canım yada verdiğin hastanenin ismini ve laboratuvar sonuçları yaz googleye ordan bak. Ben hep ordan bakıyorum. Sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa o hastanenin ismiyle araştırBugün sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacak sonucum hiç bir belirtim yok canım onun için çok önemsemedim
Baktım şimdi ama örnek no istiyor o olmadan tek TC ile göstermediE nabıza düşer canım yada verdiğin hastanenin ismini ve laboratuvar sonuçları yaz googleye ordan bak. Ben hep ordan bakıyorum. Sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa o hastanenin ismiyle araştır
Barkod vermediler mi? Benden sadece TC anne baba adının 3. Harfini istiyor hepBaktım şimdi ama örnek no istiyor o olmadan tek TC ile göstermedi
Bı barkod verdi doktor onuda tüpün üzerine yapıştırdılarBarkod vermediler mi? Benden sadece TC anne baba adının 3. Harfini istiyor hep
Canım laboratuvar sonuçları yaz sonra hastanenin ismini seç birde öyle dene bakalımBı barkod verdi doktor onuda tüpün üzerine yapıştırdılar
Bu şekilde çıkıyor canım olmuyor yarını bekleyecegimCanım laboratuvar sonuçları yaz sonra hastanenin ismini seç birde öyle dene bakalım
Konya'da hangi hastane laboratuvarı canımBu şekilde çıkıyor canım olmuyor yarını bekleyecegim
dosya no yoksa göremez canım,sağlık ocağından alınması gerekli dosya no.E nabıza düşer canım yada verdiğin hastanenin ismini ve laboratuvar sonuçları yaz googleye ordan bak. Ben hep ordan bakıyorum. Sağlık ocağı hangi hastaneye gönderiyorsa o hastanenin ismiyle araştır
Sağlık ocağından alırım yarın bakalımCanım laboratuvar sonuçları yaz sonra hastanenin ismini seç birde öyle dene bakalım
dosya no yoksa göremez canım,sağlık ocağından alınması gerekli dosya no.
e nabıza yarın düşer canım zaten..Sağlık ocağından alırım yarın bakalım
Sağlık ocağından doktor görmeden düşmüyor canıme nabıza yarın düşer canım zaten..
Konya'da hangi hastane laboratuvarı canım
Negatif canım test sonucume nabıza yarın düşer canım zaten..
hayırlısı olsun canım benim Allahım önüzmüdeki ay nasip etsin inşallahNegatif canım test sonucum
Üzüldüm gerçekten.Hayırlısı olsun canım. Rabbim inşAllah tez zamanda sana da nasip etsin. Çifter çifter versin. Ne yapmayı düşünüyorsun ? Canım Konya'da Ali Acar Diye bir doktor var ben ona gidiyordum ve hala da ona gidiyorum harika bir doktor. Çok ilgili güler yüzlü her şeyi detayıyla anlatıyor. Ona gitmeni kesinlikle tavsiye ederim.Negatif canım test sonucum
Bir kere özeline gitmiştim bana testler yaptırmıştı Ali acar ama onada para yetiştiremem şehir hastanesine gidiyorum şu anda oraya devam ederimÜzüldüm gerçekten.Hayırlısı olsun canım. Rabbim inşAllah tez zamanda sana da nasip etsin. Çifter çifter versin. Ne yapmayı düşünüyorsun ? Canım Konya'da Ali Acar Diye bir doktor var ben ona gidiyordum ve hala da ona gidiyorum harika bir doktor. Çok ilgili güler yüzlü her şeyi detayıyla anlatıyor. Ona gitmeni kesinlikle tavsiye ederim.
Amin canımhayırlısı olsun canım benim Allahım önüzmüdeki ay nasip etsin inşallah
Bende muayenehanesine gidiyorum canım. Kan tahlili+hormon tahlili +rahim filmi meram tıp'ta yaptırttı ve hiçbir ücret ödemedim. Muayene ücreti biraz pahalı 700 TL ama diğer özel hastanelere göre aşılamayı daha uyguna yapıyor. 3500 ödedim aşılamaya. Ben evdeki altınlardan bozduruyorum. Yoksa para yetiştiremez asgari ücretle çalışanlar.Bir kere özeline gitmiştim bana testler yaptırmıştı Ali acar ama onada para yetiştiremem şehir hastanesine gidiyorum şu anda oraya devam ederim