• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ile ilgili

Merhaba arkadaşlar 31 ekimde oldum bende aşılama bugün 8.gün. Ara ara regl sancısı gibi gidip geliyor ve belim ağrıyordu. Akıntım vs yok ama bugün aşırı vuruyor regl ağrısı ve sol tarafım belim kopacak sanki yani aktı akacak sanki öyle ağrım var. Korkuyorumda sizde durumlar nedir heralde olmadı ya 6 gün var daha reglime
Canım bende aynı belirtileri yaşadım her an adet olacakmış gibiydim göğüslerim de şişmişti ve ağrıyordu.

Aa pozitifmiş hadi inş ya ağrı oldukça korkuyorum bende baya şiddetli bugün aktı akacak sanki
Aynen benimde öyleydi canım günde kaç kez lavaboya adet oldum diye gittim. 2 hafta evden çıkmadım ağır kaldırmadım yukarı rafa uzanmadım. 9. Aşırı şiddetli ağrım oldu gece acile gittim durumu anlattım kan aldılar 5,82 çıktı 8-9 gün sonra 371 çıktı

Aynen benimde öyleydi canım günde kaç kez lavaboya adet oldum diye gittim. 2 hafta evden çıkmadım ağır kaldırmadım yukarı rafa uzanmadım. 9. Aşırı şiddetli ağrım oldu gece acile gittim durumu anlattım kan aldılar 5,82 çıktı 8-9 gün sonra 371 çıktı
Benimde ilk aşılamam. Süreci de bilmiyoruz ki insan korkuyor işte. İnş bende güzel haberler alırım 🙏

Bugün 9. Gün 15 kasımda regl olmam lazım o günlerde sanırım o zaman kan veririm ben idrarda yapmayacağım korkuyorum negatif görmekten 🥺
Ben 12. Gün pozitif gördüm canım idrar testinde 14. Günde kanda kesin çıkar dedi doktorum. İnşAllah adet olmazsın 🤲 bebeğin seninledir.❤️
Bugün 9. Gün 15 kasımda regl olmam lazım o günlerde sanırım o zaman kan veririm ben idrarda yapmayacağım korkuyorum negatif görmekten 🥺
IMG_20221109_201821.jpg

İnş sağlıcakla gelir bebeğin bana da dua et olur mu ❤️🥺
Çok ediyorum canım inanki . Dün lekelenme olduğu için acile gittim ordan kadın doğuma sevk ettiler doktor kesen aşağıya inmiş düşük yapıyorsun felan dedi çok ağladım kendi doktorumu aradım o hemen çağırdı. Öyle bir durum yokmuş Allah'a şükür sadece geç döllenmeymiş 1 hafta geriden geliyormuş beslenmeye göre düzelirmiş. Herkese çok dua ediyorum canım o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki hepsi de küçük yaşta. Kaç farklı doktora gittim hepsinin dediği bu devirde hamile kalmak zorlaştı her şey hormon, geçim sıkıntısı stresten kaynaklı tedavisiz hamile kalmak çok zormuş. Allah'tan umut kesilmez. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun

Çok ediyorum canım inanki . Dün lekelenme olduğu için acile gittim ordan kadın doğuma sevk ettiler doktor kesen aşağıya inmiş düşük yapıyorsun felan dedi çok ağladım kendi doktorumu aradım o hemen çağırdı. Öyle bir durum yokmuş Allah'a şükür sadece geç döllenmeymiş 1 hafta geriden geliyormuş beslenmeye göre düzelirmiş. Herkese çok dua ediyorum canım o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki hepsi de küçük yaşta. Kaç farklı doktora gittim hepsinin dediği bu devirde hamile kalmak zorlaştı her şey hormon, geçim sıkıntısı stresten kaynaklı tedavisiz hamile kalmak çok zormuş. Allah'tan umut kesilmez. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
Amin arkadaşım bende bugün yine regl sancısı gibi sancıyla uyandım 4 gün kaldı reglime bakalım sonuç ne olacak

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım dualarım seninle

Back