- 29 Temmuz 2022
- 298
- 120
- 33
- 26
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
-
Canım bende aynı belirtileri yaşadım her an adet olacakmış gibiydim göğüslerim de şişmişti ve ağrıyordu.Merhaba arkadaşlar 31 ekimde oldum bende aşılama bugün 8.gün. Ara ara regl sancısı gibi gidip geliyor ve belim ağrıyordu. Akıntım vs yok ama bugün aşırı vuruyor regl ağrısı ve sol tarafım belim kopacak sanki yani aktı akacak sanki öyle ağrım var. Korkuyorumda sizde durumlar nedir heralde olmadı ya 6 gün var daha reglime
Sonucunuz ne oldu pekiCanım bende aynı belirtileri yaşadım her an adet olacakmış gibiydim göğüslerim de şişmişti ve ağrıyordu.
Aa pozitifmiş hadi inş ya ağrı oldukça korkuyorum bende baya şiddetli bugün aktı akacak sankiSonucunuz ne oldu peki
6+1 haftalık hamileyim canım ilk aşılamada tuttu çok şükürSonucunuz ne oldu peki
Aynen benimde öyleydi canım günde kaç kez lavaboya adet oldum diye gittim. 2 hafta evden çıkmadım ağır kaldırmadım yukarı rafa uzanmadım. 9. Aşırı şiddetli ağrım oldu gece acile gittim durumu anlattım kan aldılar 5,82 çıktı 8-9 gün sonra 371 çıktıAa pozitifmiş hadi inş ya ağrı oldukça korkuyorum bende baya şiddetli bugün aktı akacak sanki
Ay çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağınıza alın inş6+1 haftalık hamileyim canım ilk aşılamada tuttu çok şükür
Benimde ilk aşılamam. Süreci de bilmiyoruz ki insan korkuyor işte. İnş bende güzel haberler alırımAynen benimde öyleydi canım günde kaç kez lavaboya adet oldum diye gittim. 2 hafta evden çıkmadım ağır kaldırmadım yukarı rafa uzanmadım. 9. Aşırı şiddetli ağrım oldu gece acile gittim durumu anlattım kan aldılar 5,82 çıktı 8-9 gün sonra 371 çıktı
Allah razı olsun canım. Rabbim tez vakitte sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahAy çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağınıza alın inş
İnşAllah canım kaçıncı gün test yapcaksınBenimde ilk aşılamam. Süreci de bilmiyoruz ki insan korkuyor işte. İnş bende güzel haberler alırım
Bugün 9. Gün 15 kasımda regl olmam lazım o günlerde sanırım o zaman kan veririm ben idrarda yapmayacağım korkuyorum negatif görmektenİnşAllah canım kaçıncı gün test yapcaksın
Ben 12. Gün pozitif gördüm canım idrar testinde 14. Günde kanda kesin çıkar dedi doktorum. İnşAllah adet olmazsınBugün 9. Gün 15 kasımda regl olmam lazım o günlerde sanırım o zaman kan veririm ben idrarda yapmayacağım korkuyorum negatif görmekten
Bugün 9. Gün 15 kasımda regl olmam lazım o günlerde sanırım o zaman kan veririm ben idrarda yapmayacağım korkuyorum negatif görmekten
Amin arkadaşım inş yazarım sonucu çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBen 12. Gün pozitif gördüm canım idrar testinde 14. Günde kanda kesin çıkar dedi doktorum. İnşAllah adet olmazsınbebeğin seninledir.
Eki Görüntüle 3158877
İnşallah güzel sonuçların olur canımAmin arkadaşım inş yazarım sonucu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Rica ederim canımAmin arkadaşım inş yazarım sonucu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ben bugün bebeği gördüm ama kalp atışını duyamadım maalesef geç döllenme olduğu için haftaya kalp atışına gitcemAmin arkadaşım inş yazarım sonucu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
İnş sağlıcakla gelir bebeğin bana da dua et olur muBen bugün bebeği gördüm ama kalp atışını duyamadım maalesef geç döllenme olduğu için haftaya kalp atışına gitcem
Çok ediyorum canım inanki . Dün lekelenme olduğu için acile gittim ordan kadın doğuma sevk ettiler doktor kesen aşağıya inmiş düşük yapıyorsun felan dedi çok ağladım kendi doktorumu aradım o hemen çağırdı. Öyle bir durum yokmuş Allah'a şükür sadece geç döllenmeymiş 1 hafta geriden geliyormuş beslenmeye göre düzelirmiş. Herkese çok dua ediyorum canım o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki hepsi de küçük yaşta. Kaç farklı doktora gittim hepsinin dediği bu devirde hamile kalmak zorlaştı her şey hormon, geçim sıkıntısı stresten kaynaklı tedavisiz hamile kalmak çok zormuş. Allah'tan umut kesilmez. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursunİnş sağlıcakla gelir bebeğin bana da dua et olur mu
Amin arkadaşım bende bugün yine regl sancısı gibi sancıyla uyandım 4 gün kaldı reglime bakalım sonuç ne olacakÇok ediyorum canım inanki . Dün lekelenme olduğu için acile gittim ordan kadın doğuma sevk ettiler doktor kesen aşağıya inmiş düşük yapıyorsun felan dedi çok ağladım kendi doktorumu aradım o hemen çağırdı. Öyle bir durum yokmuş Allah'a şükür sadece geç döllenmeymiş 1 hafta geriden geliyormuş beslenmeye göre düzelirmiş. Herkese çok dua ediyorum canım o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki hepsi de küçük yaşta. Kaç farklı doktora gittim hepsinin dediği bu devirde hamile kalmak zorlaştı her şey hormon, geçim sıkıntısı stresten kaynaklı tedavisiz hamile kalmak çok zormuş. Allah'tan umut kesilmez. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım dualarım seninleÇok ediyorum canım inanki . Dün lekelenme olduğu için acile gittim ordan kadın doğuma sevk ettiler doktor kesen aşağıya inmiş düşük yapıyorsun felan dedi çok ağladım kendi doktorumu aradım o hemen çağırdı. Öyle bir durum yokmuş Allah'a şükür sadece geç döllenmeymiş 1 hafta geriden geliyormuş beslenmeye göre düzelirmiş. Herkese çok dua ediyorum canım o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var ki hepsi de küçük yaşta. Kaç farklı doktora gittim hepsinin dediği bu devirde hamile kalmak zorlaştı her şey hormon, geçim sıkıntısı stresten kaynaklı tedavisiz hamile kalmak çok zormuş. Allah'tan umut kesilmez. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
Allah razı olsun canım. Sende durumlar neRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?