Aşılama ile ilgili

İyi maşAllah az kalmış en zor kısmı beklemesi o günlerde hızla geçer inşAllah.
Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor aşılama günü de belli olur sanırım aşılama sonrası avakado yiyenler varmış sende yemismiydin acaba gerçekten bir etkisi varmı

Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor aşılama günü de belli olur sanırım aşılama sonrası avakado yiyenler varmış sende yemismiydin acaba gerçekten bir etkisi varmı
Belli olur canım. Bana da dedi doktorum avakadonun faydası var diye ama abartmamak gerekiyormuş. Limon+yeşillik+acı ve fazla baharatlı yeme dedi canım. Ekşi şeyler değil limonun özelliğinden dolayı yememek gerekiyormuş. Günde bir avuç fındık fıstık badem ceviz ye canım alabilirsen.

Kısmet canım yaa bugün de ikindine kadar evdeydim iş yerim var kendime ait eşim açtı dükkanı ama ben olmadan olmuyor gitmek zorunda kaldım

Çok iyi o zaman canım dinlenme olasılığın var. Rabbim bol helal kazançlar versin. Nasıl hissediyorsun kendini ağrın felan var mı?
Canım hiç ağrım falan yok sadece ilk gün az lekelenme oldu başka bir şey yok ilkte çok ağrım vardı kasıklarımda sürekli oluyordu hatta lavaboya çıktığımda kasık ağrım dan idrar yapmakta zorlanıyordum şimdi gayet rahatım her işimi kendim yapıyorum zaten

Benim ilk hafta çok ağrım olmadı oldu ama ara ara olmuştu çok şiddetli değildi. Kaç günün kaldı teste canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…